Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Lockout (2012)

2012.06.30. 17:26 Gevin

Lockout írás.jpgÚgy tűnik az Hollywood akciófilmipar  mostanában egy-egy produkcióval még azon ügyködik, hogy visszaszivárogtassa a klasszikus akcióhősöket a köztudatba. Elég csak a Börtönregény koszos mexikói börtönére tekinteni, ahol Mel Gibson megidézi a '90-es évek tesztoszteronszagú akciófilmjeinek hangulatát. A Lockout Snow-ja (Guy Pearce) olyan, mint egy takaréklángon égő John McClane: bírja a pofonokat, osztja a skúlókat, és cinikus egysorosokat puffogtat boldog boldogtalan orra alá, miközben egyik cigit gyújtja a másik után, de főleg saját magával van elfoglalva, hogy megússza a sittet és megtalálja a táskát, amiben feltehetőleg a szabadsága kulcsa rejlik. Ehhez pedig meg kell mentenie az MS ONE névre hallgató űrbéli rosszfiú-bázison fogságba esett elnök lánykáját (Maggie Grace-t úgy tűnik csak ilyesmire lehet felhasználni).

5 komment

Címkék: akció filmkritika sci fi 6/10

Mesék, amiken felnőttünk: Gumimacik

2012.06.30. 12:00 Dr.Jones

Feltételezem, nem én vagyok itt az egyetlen, aki kiskorában, miután felhörpintett egy adagot a gumibogyószörpnek kinevezett málnaszörpből, a haverjaival együtt eszetlen ugrándozásba kezdett az udvaron. Hiába, a pattogó mackók óriási népszerűségnek örvendtek idehaza a ’90-es évek hajnalán, és bárhogy bömböl, tombol, zúg a víz, a Gumimacik mindig is az egyik legszerethetőbb rajzfilmsorozat marad. 

3 komment

Címkék: rajzfilm fantasy mesék amiken felnőttünk

Az öldöklés istene / Carnage (2011)

2012.06.29. 15:15 Gevin

Az öldöklés istene írás.jpgTragikusan gyönyörű és hasfalszaggatóan szórakoztató, ahogy ez a négy ember lefejti egymásról a "legjobb szülő" udvarias mosolyát. Roman Polanski színdarabból átdolgozott, gyakorlatilag egy helyszínes művében az ember dekonstrukciójának, pontosabban a civilizáltság álcájának alaposan történő lebontásának lehetünk szem- és fültanúi. A Carnage brilliáns dramaturgiával forgatja ki magából ezt a négy embert, akik a kezdeti műanyag bájcsevejtől eljutnak az alpári, lealjasodott bunkók szintjére. Egyet ígérhetek: mindkét fázisban tombol a kínosan-feszengős humor.

5 komment

Címkék: vígjáték dráma filmkritika 7/10

Tarantino bemutatja: The Man with the Iron Fists előzetes + poszter

2012.06.29. 09:30 Dr.Jones

Ritka nagy állatság van készülőben, RZA rendezi ugyanis a The Man with the Iron Fists című akciófilmet, melyben Quentin Tarantino és Eli Roth keze is benne van. A főszerepet is magára vállaló rapper egy kovácsot alakít a feudális Kínában, aki a faluja védelmében szórja a végzetes pofonokat. További szerepekben feltűnik még Russell Crowe, Lucy Liu és Jamie Chung is. Premierdátum nincs, 18+-os trailer és poszter viszont van. 

20 komment

Címkék: előzetes poster

A Vadnyugat Eastwoodja: Fakó lovas / Pale Rider (1985)

2012.06.28. 19:30 Dr.Jones

A kaliforniai aranyláz idején járunk, ahol a tél közeledtével is csattognak a kalapácsok és durrognak a revolverek, főleg amikor egy könyörtelen földbirtokos szemet vet a közeli bányára, s minden követ megmozgat, hogy elűzze onnan az aranyásókat. Miután azonban a telepesek táborán végigsöpör egy fegyveres banda - mintegy imaszóra -, név nélküli prédikátor jelenik meg fakó lovon, hogy ítéletet hirdessen a banditák és a bérgyilkosok felett.

pale_rider_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: western filmkritika 6/10 a vadnyugat eastwoodja

Robot and Frank - trailer

2012.06.27. 16:51 Gevin

Robot and Frank kép.jpgJake Shreier öregesen kedvesnek tűnő első nagyjátékfilmjében összegyúrja a sci-fit a dramedyvel, meghinti egy csipet szentimentalizmussal és heist-al, és lőn máris kész az utóbbi évek legfurcsább fűszerezésű független filmje. A főszerepben virgonckodó Frank Langella mellett feltűnik még James Marsden és Liv Tyler, akik az idős úr csemetéit alakítják. Susan Sarandon pedig azért lesz felelős, hogy a szerelem is biztosítva legyen a cselekmény folyásában. Majdnem elfeledkeztem az egyik legfontosabb érzelemmentes szereplőről, a fehér burkolatba öltözött robotról, aki Frank pajtása és bűntársa is lesz egyben. Úgy látszik Amerika elrejtett zeg-zugaiban fogannak még eredeti ötletek.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Wilfred: a második évad elején

2012.06.26. 16:19 Gevin

Jason Gann, az általam a tavalyi év legegyedibb és nem utolsó sorban legszórakoztatóbb vígjátéksorozatának kikiáltott produkció atyja idén sem felejtette otthon a humorérzéket. A már-már Damon Lindelof-i mélységekbe hajló első évados fináléját úgy csapja le, hogy a presztizse egy leheletnyit sem sérül. Humorból és kreativitásból színjeles. A hajtás után kiderül, hogy mi történt Ryan-nel és a plüssmacikúróval. SPOILEREK.

Wilfred 2x01 írás.png

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték sorozatkritika wilfred

Winter is boring - Trónok harca. Második évad. Jones szerint.

2012.06.26. 08:15 Dr.Jones

A címmel ellentétben nem sok harcot láttunk a Trónok harca első évadában (trónt annál többet, de az mellékes). A folytatásban pedig az akcióval és a csatákkal szemben szintén a szájkarate és a mögöttes szervezkedés dominál, ami ugyan visz egy kis fahéjas fondorlatot a reggelizőtál ízvilágába, de ez a koncepció sajnos közel se annyira érdekes és eredményes, mint azt a készítők gondolják.

game_of_thrones_s02_1.jpg

14 komment · 1 trackback

Címkék: fantasy sorozatkritika game of thrones

Védhetetlen / Safe House (2012)

2012.06.25. 11:13 Gevin

Általában jó ómen, ha egy akciófilm már a felvezetéstől kezdve pörög, mint a veszedelem és csak megfelelő időben lassít a tempón, hogy közben kiskanállal adagolja a történetet. Daniel Espinosa filmje épp ezért nem is indul rosszul, viszont van egy piszkosul zavaró tulajdonsága, amely az egész produkciót megbéklyózza: tét nélküli.

Safe House írás.jpg

5 komment

Címkék: akció filmkritika 5/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása