Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

AZ ÉVTIZED HÍRE: Új Dragon Ball sorozat készül!

2015.04.28. 16:50 Dr.Jones

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Dragon Ball Z a ’90-es években a világ legnépszerűbb rajzfilmsorozata volt (teljesen megérdemelten), ami GT alcímmel kapott ugyan egy folytatást 1996 és ’97 között, ám ahhoz már a sorozat atyjának, Toriyama Akirának nem sok köze volt – nem is lett valami jó. Most azonban milliók álma válhat valóra, Goku és barátai ugyanis visszatérnek a tévébe, hogy újra rendet tegyenek a galaxisban. A Dragon Ball Chou, azaz Dragon Ball Super névre keresztelt új széria a Z közvetlen folytatása lesz, ráadásul Toriyama mester személyesen fog felelni a történetért. Túl szép, hogy igaz legyen? Akkor ezt kapjátok ki: júliusban már el is kezdik vetíteni Japánban.

dragon_ball_super_promo.jpg

komment

Címkék: dragon ball hírek és infók

Vikingek (3. évad)

2015.04.27. 17:35 Dr.Jones

Kiábrándító évadot zárt a History Channel első saját gyártású sorozata, ami 10 epizód alatt egyszer sem tudta felidézni az első két szezon nagyszerűségét, bármennyire is próbálkozott – vagy inkább nem próbálkozott. A Michael Hirst (Tudorok, Camelot) kreálta Vikings harmadik évada egy lagymatag kezdést követően szokatlan fásultsággal evickélt el a földműveléstől Párizs ostromáig, mialatt vajmi kevés ígéretét váltotta be.

vikings_s03_1.jpg

komment

Címkék: történelmi sorozatkritika

We Bring the Noiz! #20

2015.04.17. 13:35 Dr.Jones

kung_fury_hoff.jpgA Kung Fury c. akció-fantasy-vígjátékhoz Kickstarteren gyűjtöttek pénzt és valamikor idén fog megjelenni. A projekt elvileg egy olyan audiovizuális csoda lesz, ami a '80-as évek legmenőbb filmjeinek életérzését fogja megragadni. A történet szerint a Kung Fury nevezetű harcos legjobb barátját megöli a világ legveszedelmesebb kung-fu mestere és bűnözője, Adolf Hitler, más néven Kung Führer. Kung Fury ezért visszautazik az időben, egészen a náci Németországba, hogy könyörtelen bosszút álljon. Az év filmje-gyanús alkotás főcímét az utolérhetetlen David Hasselhoff dalolja el angyali hangján, amihez mellesleg videoklipp is készült. Természetesen nincs olyan szó, ami elég pontosan és kellően kifejezően leírná, hogy mennyire is menő a videó, amelyben a Hoff egy T-Rexen lovagol... Csak erős idegzetűeknek ajánljuk! 

komment

Címkék: we bring the noiz

Better Call Saul - 1. évad

2015.04.10. 19:00 Gevin

Előzetes sejtéseimmel ellentétben Vince Gilligan nem dobbantott miután megrendezte a pilot epizódot, hogy aztán utána pusztán a nevével fémjelezve (ami a Breaking Bad miatt mára aranyat ér) futhasson tovább a széria. Gilligan mindvégig ott maradt - sőt marad is a következő évadra egyaránt - és leginkább ennek köszönhető, hogy a BETTER CALL SAUL nem csupán egy lerántott kópia lett zseniális felmenőjéről, hanem egy önmagában is magabiztosan működő, érdekes, izgalmas és strukturálisan remekül felépített drámasorozat. A tovább mögött SPOILEREK lehetnek.

bcs_kritika1.png

komment

Címkék: dráma sorozatkritika Better Call Saul

True Detective csapó 2

2015.04.10. 17:24 Gevin

td2.jpgAz első évad instant klasszikus lett (eddig háromszor néztem újra), imádtuk, így az elvárások ugyan az egekben vannak, de Pizzolattoban bízunk. Íme az első képanyag a június 21-én startoló második szezonhoz. Easy, motherfucker!

komment

Címkék: előzetes sorozat true detective

Mad Max: Fury Road posztercsokor

2015.04.10. 11:48 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve.

mad_max_fury_road_p_0.jpg

komment

Címkék: poster

Dragon Ball XenoVerse

2015.04.07. 16:18 Dr.Jones

Ne szólj be, mert átpofozlak a jövő hétre!

A Dimps fejlesztőcsapata meghallgatta a Dragon Ball rajongók évtizedes imáit, és végre olyan játékot készített, ami méltó a címéhez. Ráadásul voltak olyan jófejek, hogy a PC-sekről sem feledkeztek meg, így mostantól minden DB-fan szobájában harsoghat a Kamehameha!

dragonball_xenoverse_1.jpg

komment

Címkék: játékteszt dragon ball akciójáték

The Gambler (2014)

2015.04.04. 04:54 Gevin

Rupert Wyatt egyelőre inkább iparos, mint ígéretes filmrendező. A Majmok Bolygója: Lázadását ennek ellenére meglepően remekül koordinálta, amiből egyértelműen kiolvasható, hogy több potenciál kacsintgat benne, mint amit eddig lehetősége volt magából kihozni. A The Gambler is pontosan ezt a vonalat pedzegeti, ahogy folyamatos vibrálásban dobálja elénk a remek és középszerű jelenetek sokaságát. De mi is állhatna jobban egy hazárdőrnek, egy elcseszett szerencsejátékosnak, mint a káosz és a hétköznapiság keserű egyvelege. Jó és rossz pillanatok - győzelem vagy halál.

the_gambler_kritika2.jpg

komment

Címkék: thriller dráma filmkritika 7/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása