Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Sex&Drugs&Rock&Roll (pilot)

2015.07.20. 19:32 Gevin

Ha nagyon akarnám utána tudnék járni, hogy miért szokás ma utálni Denis Leary-t Hollywoodban vagy a világon bárhol, de teljesen értelmetlen lenne, mert én azok közé tartozom, akik bírják a palit. És legújabb showja az FX-en pont a világ azon kis szeletének szól, akik térdcsapkodva tudtak sírva röhögni a macsókomédia egykori királyán, a Rescue me-n.

sex_drugs_rock_roll_kritika.png

Leary 57 évesen játszik egy 50 éves kiégett rocksztárt, aki a kilencvenes években szétnarkózta az agyát, halomszámra falta a puncikat, de a szeme előtt lebegő sztárságból, csak egy nagyon pici és rövid szelet jutott neki. Elcseszte. Most épp egy kapuzárási pánik, középkorú-krízis, a csóróság és egy fake (Non)-Bon Jovi zenekar között próbál pénzhez jutni, amikor betoppan a 25 éves lánya, akiről azt sem tudta, hogy létezik - és énekes akar lenni.

Nem kell nagyon szépíteni a dolgokat: a történet elég szimpla, de a hangsúly nem is azon van, hanem az íráson. És Leary jól csinálja: a S&D&R&R-ban (fú, de hülyén néz ki rövidítve) a drogos poénoktól kezdve fel-felbukkannak popkult-utalások, egészen a macsó-tapló humorig, amely az egykori bandatagok között ugyanolyan dinamikával lobban fel most, mint anno a deszkákon (a dokumentumfilmes nyitás egészen zseniális).

Leary mindig is remek volt abban, hogyan teremtsen azonnal bensőséges haveri hangulatot a karakterek között, ami most is nagyszerűen működik. Szerencsére pedig sikerült belátnia, hogy ennyi idősen már csak lefelé van a rock-szakmában, úgyhogy a hatalmas oltások java része bizony az ő fején csattan kiváló arányérzékkel.

Ha az apa-lánya szál körülbelül annyira lesz létjogosult az egész szezonban, mint ebben az epizódban, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy megérkezett a Rescue me-pótlék. Csak most kiégett rockerekkel. 7/10

komment

Címkék: vígjáték sorozatkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr497642434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killary Fucking Clingon 2015.07.21. 08:50:14

és mi a sorozat kibaszott címe????

Killary Fucking Clingon 2015.07.21. 08:51:52

megvan, még egy ilyen lebaszott címet.. A fickó egyébként aranyat ér. Nem tudom Hollywood miért negligálja..

hali69 2015.07.21. 10:28:54

Ha már megtaláltad a címét, elárulod?

nemespenész 2015.07.21. 10:38:06

@hali69: A poszt címe a sorozat címe...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.22. 14:22:07

hát ez kib.szott jó volt. :D

Jöhet a következő rész.
MÁRIS.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása