Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Mad Max: A harag útja / Mad Max: Fury Road (2015)

2015.06.30. 21:55 Dr.Jones

Négy keréken száguldó őrület

George Miller, az eredeti Mad Max trilógia atyja az ezredforduló óta mindössze három filmet rendezett, amiből akárhogy nézzük, kettő bizony táncikáló pingvinekről szól. Ám az animált sarkvidéki állatkák cukisággyárát bezárva úgy döntött, hogy hazatér a saját kegyetlen, disztópikus világába, és hetvenévesen leforgatta az utóbbi évek egyik legegyedibb, legelszálltabb és legtökösebb akciófilmjét.

mad_max_fury_road_1.jpg

komment

Címkék: akció filmkritika 9/10 posztapok

Törtetők / Entourage (2015)

2015.06.29. 19:49 Dr.Jones

Mozivásznon büntet a slepp

A Törtetők 8 évadon át kergették a hollywoodi álmot a tévében, s négy évvel azután, hogy lefutott az utolsó rész is, eljött az ideje, hogy Vincent Chase és díszkísérete a mozikat is meghódítsák. A film létrejötte pedig már önmagában egy rakás kérdést vet fel: Képes lesz megugrani a rajongók elvárását? Érteni fogják, akik nem ismerik a sorozatot? Érdemes volt ezt tévé helyett moziba küldeni? Szükség volt-e egyáltalán erre a filmre?

entourage_1.jpg

komment

Címkék: vígjáték filmkritika entourage 7/10

Mad Max: Fury Road posztercsokor - 2. adag

2015.06.27. 12:27 Dr.Jones

Galéria az alábbi kép alá rejtve. (Első adag ITT)

mad_max_fury_road_poster_v2_0.jpg

komment

Címkék: poster

Andrzej Sapkowski: Vaják V. – Tűzkeresztség

2015.06.25. 19:19 Dr.Jones

andrzej_sapkowski_vajak_5_tuzkeresztseg_1.jpg„Keresztül kell jutnod a tűzön, amely megperzsel ugyan, de meg is tisztít.”

Mondhatni, tökéletes időzítéssel landolt a könyvesboltok polcain a Vaják-saga várva-várt 5. kötete, alig néhány héttel azután, hogy Ríviai Geralt utolsó kalandjai elérhetővé váltak videojáték formájában. A Witcher III: Wild Hunt pedig nemcsak kifejezetten impozánsra, hanem roppant tartalmasra is sikerült, így ez a kis idő bőven elég volt ahhoz, hogy a várakozás fokozása mellett kellőképp megágyazzon az utolérhetetlen Sapkowski-hangulatnak. Most azonban már mind a játék, mind a könyvek rajongótábora (de legfőképpen ezek közös halmaza) messzemenően elkényeztetettnek érezheti magát.

komment

Címkék: fantasy könyvkritika witcher

True Detective 2. évad: első rész

2015.06.24. 19:04 Gevin

Őszintén szólva én meglepődtem - pozitívan. Annak ellenére, hogy a nézői elvárások az első szezon tökéletessége miatt az egekbe lettek pumpálva, Pizzolatto egyáltalán nem ijedt meg a feladattól, hogy tartania kell a színvonalat. A második évadba pedig pont olyan precizitással hozta át saját, sötét gondolatait és borongós stílusát, hogy az még véletlenül se hasson önismétlésnek, de viselje az alkotó kézjegyét. Well Done!

truedetective2_kritika.png

komment

Címkék: krimi dráma sorozatkritika true detective

Ballers (pilot)

2015.06.24. 16:36 Gevin

Az HBO minden bizonnyal kompenzálni akarja az Entourage és a How To Make it America-t hiányát, mert a Peter Berg és Marky Mark Wahlberg által producerált BALLERS nagy igyekezettel hajaz ezekre. Nyilván előbbiről beszélhetünk főleg, igaz egyiknek sem ér a nyomába egyelőre, de ebből még bármi lehet.

ballers_pilot.png

komment

Címkék: vígjáték sorozatkritika

10 dolog, amit (valószínűleg) nem tudtál Salma Hayekről

2015.06.23. 16:34 Dr.Jones

Salma Hayek, aki a modellkedéshez túl kicsi volt, a színészi pályát választva Mexikótól egészen Hollywoodig küzdötte magát. A ’90-es évek óta töretlen népszerűségnek örvend szerte a világon. Nevét, filmjeit mindenki ismeri, de akad néhány érdekesség, amiről már kevesebben hallottak. Akit érdekel, hogy Salma miért volt kopasz kiskorában, mi a legnagyobb fóbiája vagy hogyan rabolták el Egyiptomban, annak célszerű tüstént tovább olvasnia.

salma_hayek_0.jpg

komment

Címkék: érdekesség starz

The Witcher 3: Wild Hunt (2015)

2015.06.21. 09:19 Dr.Jones

A valaha készült legjobb szerepjáték?

A CD Projekt RED nevű lengyel fejlesztőcsapat mindig mert nagyot álmodni. Ám amikor két kiváló akció-RPG után közölték, hogy a Witcher-trilógia záródarabjával a világ legjobb szerepjátékát akarják elkészíteni, az azért elég erős túlzásnak tűnt, még ha kivételes tehetségük és a rohamtempóban bővülő szakmai tapasztalatuk megkérdőjelezhetetlen is. A négy év lázas munkája során megszületett Wild Hunt viszont minden egyes játékpercével makacsul igyekszik az orrunk alá dörgölni, hogy a fejlesztők nem a levegőbe beszéltek. De hogy céljukat sikerült-e elérni, az egyelőre maradjon meg kérdés formájában; talán mire a cikk végére érünk, megleljük rá a keresett választ.

witcher_3_wild_hunt_1.jpg

komment

Címkék: fantasy rpg játékteszt witcher

Dióhéjban: Focus, Chappie, Kingsman: The Secret Service

2015.06.20. 03:00 Gevin

focus_kritika.jpgFocus (2015)

Ha con-filmről beszélünk nálam Ridley Scott Trükkös fiúk-ja a top. Semelyik műfajbeli mozi nem tudott kiváltani belőlem olyan ambivalens érzéseket, hogy egyszerre imádjam és gyűlöljem. A Focus egy háromszög bonyolultságával operál, de őszintén szólva a puritán egyszerűsége egyben az erénye. Nem játszik hatalmas fordulatokkal, nem akarja irdatlanul átvágni a nézőt, és mégis mindemellett baromi kellemes, színes (a helyszínekből ömlik a hangulat), szórakoztató darab a maga módján. Will Smith végre kapott egy testhezálló szerepet, amiben egyszerre lehet lezser, kemény, eszes és komikus. Margot Robbie pedig egy istennő, a jelenléte bárhol emeli a színvonalat - és itt most nem elsősorban a tehetségéről beszélek, bár az is van neki. 7/10

komment

Címkék: krimi akció vígjáték filmkritika 6/10 7/10

Egy hét múlva ismét beborul

2015.06.14. 21:26 Gevin

true2.jpgValahol rossz, de valahol mégis jó, hogy a True Detective második évada egy teljesen új koncepciót vázol fel, teljesen új karakterekkel. Így az első évad tökéletessége már nem sérülhet soha. Az első kritikák ugyan azt rebesgetik, hogy a második szezon jó (a kritikusok akik látták az első három részt), de közelébe sem ér az első szezonnak. What a suprise?! Ezt szerintem már sokan azelőtt megmondták még mielőtt egyetlen képkockát is láttak volna az új szezon előzeteseiből. De nem számít. Ne ítéljünk előre, és ne akarjunk összehasonlítani, mert felesleges.

komment

Címkék: video promo true detective

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása