Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A Vadnyugat Eastwoodja: A törvényenkívüli Josey Wales / The Outlaw Josey Wales (1976)

2012.04.29. 12:00 Dr.Jones

 „- Mindig így van ez.
  - Hogyan?  
  - Amint megkedvelek valakit, máris vége lesz.
  - Én azt vettem észre, hogy ha nem kedvelsz valakit, annak ugyanúgy vége lesz.”

Ahogy arról a cím is árulkodik, a kamera mindkét oldalán főszerepet játszó Clint Eastwood jó szokásával ellentétben most nem egy név nélküli, magányos lovast alakít, aki kívülállóként érkezik a városba, majd rendet tesz, s továbbáll, hanem ezúttal hírhedt banditaként szolgáltat igazságot, ráadásul ez az első westernje, amelyben nyomon követhetjük jellemfejlődésének lépcsőfokait, ahogy egyszerű, békés farmerből rettegett pisztolyhőssé válik.

1 komment

Címkék: western filmkritika 8/10 a vadnyugat eastwoodja

Mesék, amiken felnőttünk: Scooby-Doo

2012.04.28. 15:00 Dr.Jones

Egy bagoly huhogása hasít bele az éjszaka csendjébe. A kopasz fák elaszott, sápadt kézre emlékeztető göcsörtös ágai könyörgőn nyúlnak az ég felé, míg ijesztő árnyékukat hosszúra nyújtja a felhős égbolton pislákoló Hold fénye. Lassan vékony köd ereszkedik a régi épületek korhadt deszkái köré, és ha mindez még nem volna elég kísérteties, a környéket egy szellem tartja rettegésben, az emberek éjszakánként pedig már ki se mernek lépni az utcára. Úgy tűnik, a város egyik régi legendája elevenedett meg. Hmm... Ez úgy hangzik, mint egy rejtély! Még szerencse, hogy épp a városba érkezett a Rejtély Rt., egy négy fiatalból és egy dán dogból álló csoport – engedjétek meg, hogy az eredeti nevükön szólítsam őket -, Freddy, Daphne, Velma, Shaggy és Scooby-Doo.

23 komment

Címkék: krimi rajzfilm misztikus mesék amiken felnőttünk

This is 40 - előzetes

2012.04.28. 09:57 Gevin

Judd Apatow meg a negyven évesek. Ismét. De itt nem szüzek.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Itt vannak

2012.04.26. 15:30 Dr.Jones

Megérkeztek a hazai mozikba a Bosszúállók, mi pedig segítünk egy picit ráhangolódni, ha valakinek netán szüksége lenne rá.

"If we can't protect the Earth, you can be damn sure we'll avenge it!" - Tony Stark

13 komment

Címkék: képek promo

Lawless - előzetes

2012.04.26. 12:29 Gevin

Ezek veszélyes emberek. Olyanok, akik fogpiszkálóval a szájukban és colt-al a párnájuk alatt alszanak miután kitaposták a beled. Pláne ha Shia Lebouf-ról van szó. Akinél a John Hillcoat és Nick Cave páros által elkövetett The Proposition magasra rakta a lécet az kiéhezett szemekkel már oda is tapadt a videóra, aki pedig nem...nos, az majd a megtekintés után biccent egyet, miután felvéste a "néznivalók" listájára. Ja: Tom Hardy az új színészatyaúristen, Guy Pearce-nek meg szólhatna valaki, hogy ellopták a szemöldökét. Mellesleg.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

2013-ban újra divatba jön a nanoruha

2012.04.26. 11:30 Dr.Jones

Avagy tekintsük meg a Crysis 3 első trailerét.

1 komment

Címkék: előzetes játék

Csatahajó / Battleship (2012)

2012.04.25. 08:00 Dr.Jones

Velem az élen nyilván sokaknak leesett az álla, amikor felröppent a hír, miszerint a Hasbro jóvoltából gigaköltségvetésű film készül a Torpedó nevű, örökzöld táblajáték alapján. Az igazi döbbenetet azonban itt nem is az alapötlet röhejesen abszurd és kétségkívül életképtelennek tűnő mivolta jelenti, hanem annak a ténye, hogy a Csatahajó minden negatív várakozás ellenére egy teljesen korrekt, mi több, kifejezetten pezsgő látványmozi lett. Aki meg értelmes sztorit vagy logikus fordulatokat vár tőle, az vessen magára.

39 komment

Címkék: akció filmkritika sci fi 7/10

Carrie (1976)

2012.04.24. 07:30 Gevin

Brian De Palma első anyagilag kiugró sikerű filmje valójában egy tizenéves lány izoláltságának, anyja őrült bigott lényéből fakadó terrorjának drámája. Azt az adalékot, amely horrorrá avanzsálja csak a film utolsó 20-30 percében, a vérrel sprickolt fináléban láthatjuk. Ugyanis az első Stephen King könyv adaptációjaként készült film konkrétan a '70-es évek aljas tinijei közt tengődő szerencsétlen lány megaláztatására, szenvedésére, és az ebből illúzióként való felemelkedésre koncentrál.

1 komment

Címkék: horror klasszikus dráma filmkritika 6/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása