Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Játékhírek ömlesztve #1

2011.07.20. 14:00 Dr.Jones

Witcher 2 – 1.3-mas frissítés hamarosan

A CD Projekt RED úgy tűnik, megtartja régi jó szokását, és amellett, hogy a srácok folyamatosan tökéletesítgetik játékait, időnként meglepnek minket egy-egy ingyenes DLC-vel is. A Witcher 2 következő DLC-je az 1.3-mas frissítéshez lesz csatolva, tehát a szokásos hibajavítás mellé rögtön kapunk egy új küldetést is, amit a második fejezetben vehetünk fel, Elthon házában. A frissítés pedig amellett, hogy számos kisebb hibát orvosol, lehetővé teszi, hogy felesleges cuccainkat a szállodában tárolhassuk. A patch érkezésének időpontjáról sajnos még nincs hír.

update: az 1.3-mas patch máris letölthető a játék hivatalos honlapjáról.

A Batman: Arkham City gyűjtői kiadása

100 dollárt, azaz nagyjából 18 ezer forintot fog kóstálni az október 21-én debütáló Arkham City gyűjtői kiadása, melyet a készítők jól megpakoltak mindenféle földi jóval, szóval a fanatikusok kezdhetnek spórolni a villadellával, mert az alábbi finomságok várnak rájuk:

- Batman figura, melyet a híres Kotobukiya cég gyárt, tehát a minőség garantált

- art book, mely telis-tele van csodaszép rajzokkal, concept artokkal

- korai hozzáférés 2 DLC-hez: az Iceberg Lounge Challenge Maphoz és a Batman: The Dark Knight Returns skinhez

- Gotham Knight animációs film

- Batman: Arkham City OST

A csomag tartalmát az alábbi képen vehetitek szemügyre:

Batman: Arkham City – Kétarc

Futószalagon érkeznek az infók és az ízelítők az Arkham Asylum folytatásáról, legutóbb Robint csodálhattuk meg, most pedig Kétarcról érkezett egy fotó. Íme:

Néhány szó a Tomb Raider rebootról

Az újraértelmezett Lara Crofttal is találkoztunk már, a fejlesztő Crystal Dynamics pedig elárulta, hogy miért is volt szükség a változtatásra. Az elmúlt években rohamosan csökkent a szexi régésznő népszerűsége a játékosok körében, és ennek legfőbb oka az lehetett, hogy a játékmenet kiszámíthatóvá, egyhangúvá vált, nem tudott eléggé megújulni ahhoz, hogy lekösse a rajongókat. Emellett Lara Croft karaktere is kezdett kimenni a divatból, vagyis a mai játékok hőseihez képest túlságosan egyszerű lett, tulajdonképpen a játékok elején rögtön egy tökéletes, „kész” hősnőt kaptunk, akinek tanulnia már nemigen kellett. A másik ok, amit a fejlesztők férfiasan bevallottak, hogy kifogytak az ötletekből, és nem maradt már olyan történet, amit Lara elmesélhetett volna. Az új rész azonban új lehetőségekkel kecsegtet, és igyekeznek a rajongók minden elvárásának eleget tenni.

Dead Island előrendelés

Szeptember 9-én lepik el a zombik a játékboltokat, de a Dead Island máris előrendelhető a GameStartól, méghozzá 7990 forintért PC-re és 12990 forintért Xboxra és PS3-ra (+990 HUF a kiszállítás). Minden előrendelő kap az angol nyelvű játék és a magyar nyelvű kézikönyv mellé egy DLC-t is ajiba, ami az alábbi extrákat tartalmazza:

- négy, halálos veszélyekkel teli aréna

- végtelen hullámokban támadó zombik

- szerezz XP-t és tárgyakat, amelyeket átvihetsz a kampányba

- ranglista, amelyen versenyezhetsz barátaiddal

- egy rettenetes új fegyver: brainwave bomb (agyhullám bomba)

A lengyelek nem pihennek: Jön a Hard Reset

A lengyelek már a Witcher 1-2-vel bebizonyították, hogy a vérükben van a mesterség, nemrég pedig új stúdiót hoztak létre Flying Wild Hog néven. A csapat jelenleg 35 főt számlál, és egykori People Can Fly, CD Projekt RED és City Interactive dolgozók alapították. Első játékuk egy Hard Reset névre keresztelt lövöldözős sci-fi lesz, mely RPG-elemeket is tartalmaz. Teaserünk már van hozzá:

1 komment

Címkék: játék hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr343082900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.07.20. 15:31:20

Az Arkham gyűjtői kiadás valami gyönyörű. A Dead Islandet meg várom nagyon!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása