Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Játékhírek ömlesztve #12

2012.04.17. 09:30 Dr.Jones

Új babérokra tör a Skyrim

Feltételezésem szerint erre nem sokan számítottak, de a Bethesda konkrétan bejelentette, hogy a közeljövőben Kinect-támogatással óhajtja felruházni a Skyrim Xbox360-as változatát. Mielőtt azonban még túlságosan meglódulna egyesek fantáziája, természetesen nem a karjainkkal szeletelve kell majd leszimulálni a harcokat, a játék csupán hangutasításokat követ, melyekből elméletileg több mint 200-ra számíthatunk. Az alábbi videó pedig megmutatja, hogy nagyjából hogyan is kell ezt elképzelni.

Spoilerezik a Resident Evil 6

Éppen ezért csak azoknak javasolt a következő előzetes megtekintése, akiknek egy játékban a történet nem oszt, nem szoroz. A RE6 megjelenése mellesleg október 2-án esedékes.

Diablo III videók

Ismerkedjünk egy kicsit a május 15-én érkező programmal, azon belül is két játszható karakterről, a barbárról és a démonvadászról láthatunk egy-egy bemutatkozó kisfilmet, ill. az ellenfelekről is megcsodálhatunk egy összefoglalót.

Új DMC, új Dante

Még nem tudni, hogy mikor érkezik a Devil May Cry sorozat legújabb tagja, de a rajongók többsége talán nem bánná, ha soha nem jönne el az a nap, ugyanis a következő részre teljesen megváltozik a játék, hangulatostól, főhősöstől, mindenestől, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy előnyére.

Újabb videókkal támad a Witcher

Ma került a boltokba a The Witcher 2 – Assassins of Kings Enchanced Edition, azaz már az Xboxosok is forgathatják Ríviai Geralt kardjait, ráadásul bővített kiadásban (amely tartalmat természetesen a PC-sek is letölthetnek). Ennek örömére adott ki a CD Project RED egy összefoglaló videót a játék első részének eseményeiből, ill. egy vadiúj trailert a 2. részhez.

Jön a Crysis 3

És nem tréfál, az új részben ugyanis a CryEngine 3 legújabb változatával megteremtett 7 teljesen egyedi környezetben tehetünk rendet, emberi és földönkívüli technológiával ötvözött nanoruhába bújva. A helyszínt a mocsarakkal és folyókkal tarkított, eldzsungelesedett New York képezi, ahol mellesleg szabadon rohangálhatunk majd. A játék 2013-ra várható mindhárom fő platformra.

1 komment

Címkék: játék resident evil witcher skyrim hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr244456178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.17. 15:18:51

Milyen kár, hogy nincsen XBox360-om. :) Bár, elég hülyén néznék ki itthon — immáron közelebb a 30-hoz, mint a 20-hoz —, ha hangosan üvölteném az ellenségre a sárkányüvöltéseket. :))))

De egyébként az ötlet a Bethesdától teljesen rendben van. Biztosan lesznek olyan fiatal arcok, akik majd betéve tudják az összes Shout-ot. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása