Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Tudtad, hogy…? #22

2014.03.02. 09:51 Dr.Jones

A South Park első, Cartman anális beültetése című epizódja az egyetlen olyan rész, ami számítógépes animáció nélkül készült. Pénz (és rajztehetség) hiányában ugyanis Matt Stone és Trey Parker papírból kivágott figurákkal dolgozott, s stop-motion technikával szörnyen lassan haladva készítették el az első epizódot. A későbbiekben már Mayával keltették életre a CorelDRAW-ban rajzolt figurákat, de a stop-motion technika darabos mozgása annyira megtetszett nekik, hogy átemelték a számítógéppel készített részekbe is. Az új módszer felgyorsította a munkafolyamatot: hónapok helyett most már csupán 3-4 napig tart egy South Park epizód elkészítése. Ennél fogva pedig a senkit és semmit nem kímélő, nemtől, vallástól, etnikumtól függetlenül mindenkiből céltáblát csináló Stone-Parker duó azonnal képes reagálni a világ történéseire, így a következő részben már szét is cincálják a legaktuálisabb eseményeket. Polgárpukkasztó, botrányos stílusuknak köszönhetően azonban előfordult már, hogy betiltottak egy-egy részt még a vetítés előtt. A gyors munkafolyamatnak köszönhetően ezért nem ritka, hogy egy-egy epizódot 4-5 alternatív változatban is elkészítenek, és csak az utolsó pillanatban dől el, hogy melyik kerülhet adásba. 

South-Park-1.jpg

2 komment

Címkék: tudtad

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr585839255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

westhammer · http://whufc.blog.nepsport.hu/ 2014.03.02. 10:58:13

meg az is sokat segít nekik, hogy leadják a forgatókönyvet meg a storyboardot, aztán Koreában meganimálják a cuccot. Amúgy még az eredeti pilot is ilyen stopmotionnel készült.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.03. 08:04:59

vajh mi történik azzal a sok alternatív résszel?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása