Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Trélerbordély: neked melyik kell?

2013.07.14. 14:48 Gevin

Lássuk a nemrégiben debütált előzeteseket és hogy ne legyen olyan dögunalmas a dolog, mindenki írja meg, hogy melyikkel menne el egy körre, de azonnal. (Zoe Saldana-t nem ér írni).

Out of the Furnace (2013)

poster_outofthefurnace.jpgA Crazy Heart rendezője ismét drámával támad és a szereplőgárda kimeríti a pazar fogalmát: Christian Bale, Zoe Saldana, Casey Affleck, Woody Harrelson, Willem Dafoe, Forest Whitaker, Sam Shepard. Eddie Vedder-el engem nagyon könnyen meglehet venni, ellenben kissé szkeptikus vagyok a történettel kapcsolatban, melyben a börtönviselt Bale karaktere eltűnt öccse nyomába ered, ha már a rendőrség képtelen rábukkanni. Még mindig szerelmes vagyok Zoe-ba.

Seventh Son (2013)

Seventh son poster.jpgSergey Bodrov (Mongol) rendezésében érkezik az idei dark-fantasy adag, amely tipikus mivolta ellenére egész szórakoztatónak tűnik. Óriási szörnymonstrumok, hatalmas, fényes pengék, rengeteg fekete mágia, némi humor, Jeff Bridges, mint öreg tanítómester, Julianne Moore mint gonosz boszorka. Kurvahangos kalandnak ígérkezik, ami üvölt a széles vászonért. No, de nem ez lenne az első, amely hamar leesik róla.

Saving Mr. Banks (2013)

Saving Mr. Banks kép2.jpgTom Hanks ezúttal Walt Disney-ként mosolyog a vásznon miközben próbálja elviselni a rém idegesítő picsaként viselkedő Emma Thompson karakterét, hogy összehozzanak egy filmet Mary Poppins-ról. Bevallom ez a tréler egyelőre még sovány, ahhoz, hogy eltekerje az ember fejét, de legalább végre csinálnak valami tényleges családi mozit, aminek hangulata is van.

How to train your dragon 2. (2014)

How to train your dragon 2. poster.jpgAz első rész kissé olcsónak tűnő animációja ellenére a Dreamworks utóbbi éveinek legjobb animációs remeke lett az Így neveld a sárkányodat. Tele kalanddal, felfedezéssel, humorral, akcióval és egy csipet jól elhintett tanulsággal. Ritka példány ez a mai mesék között, melyek egyre lejjebb és lejjebb adják a szintet. A folytatástól - ha már lesz -, akkor én minimum egy ilyen pazar ismétlést várok, de nem a "nagyobb, több" elv szellemében. Ez a tízer jó hangulatfokozó, de természetesen a történetről semmit sem mond.

Mandela - long walk to freedom (2013)

Mandela poster.jpgA végére maradt egy életrajzi darab, amelyben Idris Elba (The Wire, Luther) Nelson Mandela-t alakítja. Igazi történelmi film lesz, amely valószínűleg a témát megkövetelő igényességgel és visszafogottsággal fogja ábrázolni a legendás személyt. Túl nagy tolongás nem is várható ezért iránta, de ennek az 1 perces kis szösszenetnek olyan csodálatos az operatőri munkája (a színvilág, a narráció, a zene), hogy videóklippnek is elnézegetném.

A jelöltek előálltak. Te melyiket választod?

6 komment

Címkék: előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr595403777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása