Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Játékhírek ömlesztve #15

2012.05.25. 10:00 Dr.Jones

Pár nap múlva érkezik a Batman: Arkham City DLC-je, a Harley Quinn’s Revenge

Harley Quinn bosszúja a hónap végén sújt le Batmanre, akire azért neheztel, mert olyan csúnyán elbánt Mr. J-vel, alias Jokerrel. A kiegészítő két órányi intenzív játékélményt biztosít, melyben a Bőregér mellett Robin is játszható karakter lesz. (Az alapjátékról szóló tesztünk itt olvasható.)

Megjelent a Dragon’s Dogma

A mai napon debütált a Resident Evil és a Devil May Cry sorozatok készítőinek igen hangulatosnak tűnő fantasy szerepjátéka, a Dragon’s Dogma, mely amellett, hogy rendkívül impozánsra sikeredett, összetett harcrendszerrel és komoly mesterséges intelligenciával igyekszik megnehezíteni a gamerek dolgát – sajnos csak konzolon.

Marvel Heroes: A hősök visszatérnek

A Bosszúállók még a mozikban se tombolták ki magukat eléggé, máris új babérokra törnek, és más Marvel-hősökkel kézen fogva Diablo stílusban számolnak le a gonosszal, méghozzá online.

Újabb Black Ops 2 trailer

Az idei Call of Duty epizód 2. előzetese is befutott, lássuk, mi újság a közeljövőben?

Új szerepjátékkal támad a Bethesda

Ősszel kerül a boltokba a Dishonored névre keresztelt RPG, amelyben egy merénylet következtében alaptalanul meggyanúsított testőrt alakítunk, akinek be kell bizonyítania ártatlanságát, ehhez pedig sok-sok ellenségen kénytelen átkaszabolni magát. A játék eseményeinek egy steampunk világ ad otthont, és az már most tisztán látszik, hogy nagyon erős atmoszféra fogja magába szippantani azt, aki a közelébe merészkedik.

Tekken Tag Tournament 2 trailerek

Valamikor az év vége felé püfölhetik egymást a konzolosok a Tekken széria legújabb tagjának küzdőterein, addig is kukkantsuk meg az előzeteseket.

Új kiegészítőt kap a SpellForce 2

Faith in Destiny néven érkezik a kb. 6 éve megjelent RPG kiegészítője, melynek történetébe enged bepillantást az alábbi előzetes. A megjelenés júniusban esedékes.

Megjelent a Tom Clancey’s Ghost Recon: Future Soldier

Konzolra ma jelent meg, a PC-seknek pedig még várniuk kell kicsit, egészen pontosan június 15-ig, hogy kézbe vehessék a Ubisoft legújabb akciójátékát.

The Amazing Spider-Man és a hálóvető esete

Júniusban veti ki hálóját a Pókember film mellékhatásaként érkező játék, erről láthatunk most egy videót, mármint a hálószövésről, ill. a hálóvető működéséről.

Borderlands 2 képözön

Mindhárom fő platformra elkészül, és a tervek szerint még idén ősszel megjelenik a Borderlands 2, ehhez érkezett néhány kép.

Szólj hozzá!

Címkék: játék hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr624545112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása