Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Játékhírek ömlesztve #14

2012.05.11. 07:30 Dr.Jones

OMG, they killed Kenny!

Az Obsidian Entertainment csapata volt olyan merész, hogy belevágjon egy South Park RPG fejlesztésébe, ami a rajzfilmből ismert környezetben ad otthont egy többnyire klasszikus szerepjáték-elemekből építkező marhulásnak. Éppen ezért a fantasy-játékokból ismerős, különféle kasztokból (varázsló, kalandor, stb.) választhatunk majd amúgy teljesen testreszabható karaktert, aki mellesleg egy új srác a városban, és rajtunk áll, hogy sikerül-e beilleszkednie. Ez persze azt is jelenti, hogy nem a mese főszereplőit irányíthatjuk, viszont némi vigaszt nyújthat, hogy az amolyan „súgó” funkciót betöltő Cartman végig jelen lesz, hogy bölcs tanácsaival mentorálja hősünket számtalan izgalmasabbnál izgalmasabb kalandja során. A South Park: The Stick of Truth névre keresztelt RPG elvileg még idén megjelenik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is.

Szeptemberben nyomozhatunk

Akkor érkezik ugyanis (PC-re és konzolra is) az eredetileg még tavalyra ígért The Testament of Sherlock Holmes, amelyben a címszereplő nevét kell tisztára mosnunk egy igen keményen bűzlő ügyben, amelyben még a jó Watson doktor is elfordulni látszik a nyomozótól.

Stan Lee rendre vágja a rosszfiúkat

Érdekes extrával rukkolt elő az Amazon, a The Amazing Spider-Man előrendelőinek ugyanis egy olyan DLC-t dob ajándékba, amely lehetővé teszi, hogy – a szuperképességekkel felruházott - Stan Lee-t megformálva csapathassuk a bűnüldözést New York utcáin, a történet végén pedig egy plusz meglepetés vár ránk.

Diablo III: Wrath

Már egy hét sincs a megjelenésig, május 15-én ugyanis berobban a boltokba a Diablo III, de hogy addig se unatkozzunk, készítettek nekünk egy animációs rövidfilmet, ami az angyalok és démonok harcába mászik bele.

Alan, wake up!

Május 22-én folytatódnak a rémálmok, hiszen az American Nightmare névre keresztelt Alan Wake spin-off végre PC-re is kapható lesz. Készen állsz az újabb borzalmakra?

Sons of Anarchy játék készül konzolra

Többet nagyon nem is lehet még tudni róla; ami biztos, hogy (feltehetően) akciós-motoros játék készül a népszerű sorozat mintájára, és egyelőre csak konzolos verziókban gondolkodnak.

Kézzel festett kalandjáték

The Dark Eye – Chains of Satinav néven érkezik a közeljövőben egy igen érdekesnek és hangulatosnak tűnő, egyébként március óta csúszó kalandjáték - ehhez dobtak most össze egy trailert.

Az Assassin’s Creed III is megmutatja magát

Lássuk az első gameplay trailert.

Magyar fejlesztők készítik a The Incredible Adventures of Van Helsing hosszúnevű Akció-RPG-t

A hazai Neocore Games égisze alatt készül a játék, ami év végére várható PC-re és Xbox 360-ra. Mi természetesen a címszereplőt alakíthatjuk benne, akivel különféle szörnyekre vadászhatunk a XIX. századi gótikus Európa darkos környezetében, de a rengeteg izgalom mellett némi humorra is számíthatunk majd.

Szólj hozzá!

Címkék: játék hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr854501017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása