Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

TOP 5 Legjobb játék 2011-ből Jones szerint

2011.12.29. 09:30 Dr.Jones

Idén sorra jöttek ki a jobbnál jobb nevek, a jobbnál jobb játékok, az év vége felé ráadásul különösen nagy erőkkel ostromolták a kiadók a játékboltok polcait, így sajnos én sem tudtam mindent begyűjteni vagy kipróbálni, amit szerettem volna, de azért egy 5-ös listára valót össze tudtam szedni a szerintem kiemelkedően jól sikerült darabok közül. A rengeteg terjedelmes, és minden igényt kielégítő saját, ill. vendégírásunknak köszönhetően pedig tesztünk is van mindegyikhez, ezeket a játékok címére kattintva tudjátok szemügyre venni.

 

5. Alice: Madness Returns

Az idejétmúlt grafika és a néha idegesítően önismétlő játékmenet sem képes beárnyékolni American McGee klasszikus Alice-ének folytatását, aminek vannak ugyan hibái, de a fantasztikus történet, ill. a gótikus London és a romokban heverő Csodaország utánozhatatlan hangulata kárpótol minket mindenért, ráadásul újra és újra képes a monitor elé ültetni, hogy rendet rakhassunk végre Alice Liddell zavarodott elméjében.

 

4. NBA 2K12

Szerencsére a lockout ellenére se telt NBA nélkül az ősz, hála a 2K Sports-nak, akik minden idők legjobb kosaras játékával lepték meg a zsákolásra, lepattanózásra, hárompontos-szórásra, és persze nosztalgiázásra éhező gamereket. A számos legendás játékost is felvonultató NBA 2K12 az eddigi legszebb, legélethűbb és legszórakoztatóbb kosaras játék, így nem lehet kérdés, hogy a legjobbak között van-e a helye.

 

3. Might & Magic: Heroes VI

Nem csak a sorozat neve, de a tartalma is megváltozott a magyar Black Hole Entertainment fejlesztőcsapatának keze alatt, akik kiszórtak a játékból minden felesleges és zavaró elemet, hogy újszerű, és jól átgondolt ötletekkel foltozzák be a lyukakat, miközben még arra is nagy gondot fordítottak, hogy a rengeteg újítás ellenére megőrizzék a klasszikus Heroes-hangulatot. Az eredmény önmagáért beszél, így a Heroes VI igazi mérföldkő lehet a franchise történetében.

 

2. The Witcher 2: Assassins of Kings

Ríviai Geralt ismét akcióba lendült, és a királygyilkosokkal együtt maga alá gyűrte a többi szerepjátékot is. Hiába jöttek ugyanis olyan nevek idén, mint a Skyrim vagy a Dungeon Siege III, nálam az év RPG-je egyértelműen a Witcher 2 lett. Az Andrzej Sapkowski novelláiból és regényeiből összeollózott történet rengeteg izgalmat és váratlan fordulatot tartogat, ami kiegészülve a remek fejlődési- és harcrendszerrel, egy felejthetetlen, és többször is végigtolható játékot eredményez.

 

1. Batman: Arkham City

Nem hinném, hogy bárkinek is meglepetést okozna az első helyezett, az Arkham City ugyanis toronymagasan az év legjobb játéka. A Macskanővel kiegészült játékmenet megunhatatlan, és mivel rengeteg melléküldetést is belecsempésztek a készítők, így a zseniális fő sztori végigtolása után is igen sok kaland vár még ránk Arkham City mocskos, véráztatta utcáin. A folyamatos akció és a szövevényes történet miatt pedig garantáltan imádni fogják azok is, akik amúgy nem lelkendeznek a Sötét Lovagért.

4 komment

Címkék: játék toplista

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr473481144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.12.29. 10:25:01

Jó kis lista, csak az NBA maradt ki nekem. A Heroes és az Arkham city nálam is nagyon betalált, hamarosan én is jelentkezem hasonló listával :)

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.12.29. 10:25:37

A Batmant és a Heroest már ki kéne próbálni.

2011.12.29. 11:47:32

Én kevés játékkal toltam idén, de azért talán magam is össze tudnék dobni egy TOP 5-ös listát.

5. Battlefield 3
4. Might and Magic: Heroes 6
3. Dead Island
2. Portal 2
1. The Elder Scrolls V: Skyrim

Egyébként erre az Alice: Madness Returnsre kíváncsi vagyok. Lehet, kipróbálom.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2012.11.09. 09:52:30

Arkham Asylum megvolt, nagyon élveztem, el tom képzelni milyen lehet a folytatás,

Alice első részét kb 5* toltam már ki, nagyon mérges voltam, amikor kiderült ezt is folytatják, és idejét múlt benne a grafika? de ha jó, én elhiszem neked, majd valamikor bepótoljuk

Witchernek már az első része is nagyon magával ragadott, mit első része, a demója is :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása