Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

X-Faktor - 2x01 - Válogatás

2011.09.10. 14:45 Evana

Végre egy héttel ezelőtt, szeptember 3.-án elindult a X-Faktor második szériája az RTL KLubon, amit persze lelkes várakozás előzött meg, és első adás után bátran kijelenthetjük, hogy ez évben sem fogunk hiányt szenvedni tehetségekben. A zsűri felállása maradt a régi, úgyhogy továbbra is:

Geszti Péter
Keresztes Ildikó
Malek Miklós

és Nagy Feró   bírálja el a jelentkezőket.

A tavalyi évben és a legelső évadban szereplőkön felbuzdulva, sokan próbálkoztak hasonló stílusban, mint Vastag Csaba vagy Király L. Norbi, és sokan énekelték Wolf Kati slágerét is. Mégis a legnagyobb tetszést nem ezek a produkciók nyerték el. (legalábbis így az első adásban)

Továbbra is az a tendencia a jellemző a versenyzők egoját illetően, hogy akik nagyon nem tudnak énekelni, ők azt gondolják, hogy nekik csodás hangjuk van, akiket pedig a jó Isten pompás hanggal áldott meg, inkább szerényebben állnak a zsűri elé és kemény önkritikát gyakorolnak. Egyébként amennyiben valamelyik rossz produkció előadójából nem lesz Youtube híresség vagy nem annyira vicces, nem áll szándékomban írni róluk, ellenben a még felfedezetlen tehetségekről, akik itt próbálnak meg kibontakozni és megmutatkozni, nagyon is.

A múltheti adásban találkozhattunk többek között például a táncos Kelemen Csaba Lil C.-vel. Abban egyértelműen megegyezhet a nép, hogy táncolni nagyon tud, de ahogy a zsűri is mondta, a hangján van még mit csiszolni.

Itt voltak nekünk a Hajdu lányok, Beáta és Mariann, a megszólalásig hasonlító ikerpár, akik kicsit meg is tréfálták a zsűrit, majd mindenkit lenyűgözve énekelték el a "Ha volna két életem" című számot.

Páll Timi igazán különleges hangjával meghódított mindenkit a "Ringasd el magad" előadásában.

Kováts Veronika a tipikus szende kislány, de amit előadott a színpadon! Nem is az előadásmód volt az igazán, hanem ahogy énekelt, ő egy igazi csiszolatlan gyémánt.

Erre Rocktenorsra kíváncsi voltam, és az eleje elég bizonytalan volt, ahogy ez Malek Miki is megjegyezte, de aztán szerintem nekem maradt a legjobban tátva a szám, hogy három ennyire különböző hang hogyan tud mégis ennyire szinkronban lenni, és egy ilyen briliánsan előadni a "Nothing Else Matters"-t.

Az adás legvégén még mindig nem maradtak abba a csodák, mert színpadra lépett a különc srác, aki kezével fekvő nyolcasokat írva a levegőben nyugtatja magát, Barna Gergely. Szerintem ezt nem is kell ragozni, elég ha visszagondolunk arra, hogy Nagy Feró hogy nézett fel a papírokból, amiket olyan bőszen bújt, mikor elkezdett énekelni a fiú. Egyszerűen gyönyörű hangja van.


Az első adásban továbbjutottak teljes névsora:

 - Barna Gergely
 - Bátori Miklós
 - Bokor Marianna
 - Cs. Tóth Eszter
 - Dékány Balázs
 - Dunai Nóra és Szamosi Nikolett
 - Enrico Palli
 - Gál Vivien
 - Gubik Petra
 - Hajdu Beáta és Mariann
 - Kelemen Csaba Lil C.
 - Kováts Veronika
 - Molnár Orsolya és Demeter Zsuzsanna
 - Páll Timi
 - Rend Tamás
 - Rocktenors
 - Singh Viki
 - Szente Szergiusz
 - Szikszai Péter
 - Töreki Andrea
 - Ujlaki Tamás

Ma folytatódik az őrület 19:30-tól az RTL Klubon.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat x faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr513216011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása