Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

2011/12 új sorozatok: ABC

2011.08.14. 22:05 Evana

Mint minden ősszel, most is indulnak új szériák is a visszatérők mellett. Ebben az évben a csatorna két szitkom, egy akció, egy dráma és két misztikus, fantasy sorozatot rendelt az őszi menetrendre.

Charlie's Angels

Man Up

Once Upon A Time

Pan Am

Revenge

Suburgatory    (A tovább mögött részletesen.)

 

CHARLIE’S ANGELS

Premier: szeptember 22.
 
 
Szereplők: Annie Ilonzeh, Minka Kelly, Rachael Taylor, Ramon Rodriguez, Robert Wagner
 
Készítők: Alfred Gough és Miles Millar (Executive producer: Drew Barrymore)
 
Műfaj: akció, krimi, dráma
 
Történet: Azt gondolnám, hogy ha valamelyik történetet mindenki ismeri, akkor az ez, vagy az eredeti 70-es évekbeli sorozat vagy a mozifilmek kapcsán. Tehát a sztori adott, van 3 szép nő, akik az angyali csapatot alkotják és a titokzatos főnökük, Charlie utasítására rosszfiúkat kapnak el.
 
 
MAN UP
 
Premier: október 18.
 
 
Szereplők: Amanda Detmer, Christopher Moynihan, Mather Zickel, Dan Fogler, Teri Polo, Henry Simmons, Jake Johnson
 
Készítő: Christopher Moynihan
 
Műfaj: egykamerás szitkom
 
Történet: Szóval itt van nekünk három jó barát, akiknek viselkedése és élete megkérdőjelezhetetlenül gyerekes. Egy nap úgy döntenek, hogy ideje valamit letenni az asztalra, és helyrerázódni. Persze ez közel sem egyszerű feladat, ha közben előbb még fel is kell nőnöd a személyidben szereplő életkorhoz.
 
 
ONCE UPON A TIME
 
Premier: október 23.
 
 
Szereplők: Jennifer Morrison, Jared Gilmore, Ginnifer Goodwin, Jamie Dornan, Josh Dallas, Lana Parrilla, Raphael Sbarge, Robert Carlyle
 
Készítők: Adam Horowitz, Edward Kitsis
 
Műfaj: fantasy, dráma
 
Történet: Főhősnőnk, Emma, akit anno magára hagyott az anyja, remekül boldogul egyedül az életben – egy nap azonban rátalál anno örökbe adott, most 10 éves fia és minden megváltozik. A fiú szerint ugyanis Emma egy alternatív világból származik, ő Hófehérke és a Szőke Herceg eltűnt lánya. Szülei a gonosz mostoha átka elől akarták elrejteni, aminek köszönhetően a tündérmesék világa “befagyott” az időbe. Emma persze nem hiszi el mindezt, de miután hazaviszi a kisfiút Storybrooke-ba, tudatosul benne, hogy ott élő hétköznapinak tűnő emberek igazából a mesék szereplői, akik azonban mit sem tudnak arról, hogy kik valójában. Megkezdődik a világok jövőjéért folytatott epikus harc.
(felhasználva a sorozatjunkie.hu erről szóló cikke)
 
 
PAN AM
 
Premier: szeptember 25.
 
 
Szereplők: Christina Ricci, Kelli Garner, Karine Vanasse, Margot Robbie, Jonah Lotan, Michael Mosley
 
Készítő: Jack Orman
 
Műfaj: dráma
 
Történet: A híres légitársaság, a Pan Am(erican World Airways) légi kísérőiről és pilótáiról szól, mindez a 60-s években, amikor még igazi sztárokként kezelték őket, rajongtak értük. Az élet amúgy sem egyszerű, de főleg akkor, ha az egész világnak meg kell felelned, és nem hibázhatsz, mert nem csak saját magadról van szó, hanem tulajdonképpen a légitársaságot is képviseled, és mind emellett tartsd be minden szabályt. Ugye, hogy nem is olyan egyszerű?
 
 
REVENGE
 
Premier: szeptember 21.
 
 
Szereplők: Amber Valetta, Ashley Madekwe, Christa B. Allen, Connor Paolo, Emily VanCamp, Gabriel Mann, Henry Czerny, Joshua Bowman, Madeline Stowe, Nick Wechsler
 
Készítő: Mike Kelley
 
Műfaj: misztikus, dráma
 
Történet: (Alexandre Dumas The Count Of Monte Cristo című novellája alapján) Egy új fiatal lány, Emily, mint új lakó érkezik Hamptonsba, akiről vajmi keveset tudnak az ott élők, nem úgy, mint ő, aki mindent tud róluk, és pontosan tudja, kik és hogyan tették tönkre a családját. Ezért is tér vissza: hogy bosszút álljon mindenért.
 
 
SUBURGATORY
 
Premier: szeptember 18.
 

Szereplők: Jeremy Sisto, Jane Levy, Carly Chaikin, Allie Grant, Alan Tudyk, Cheryl Hines
 
Készítő: Emily Kapnek
 
Műfaj: egykamerás szitkom
 
Történet: Egy elvált apa úgy dönt, hogy 16 éves lányával együtt a nyüzsgő „nagy almából”, New Yorkból a kertvárosba költözik. A költözés után tudatosul csak mindkettőjükben, hogy ez az élet, mennyire nem az az élet, amit eddig éltek, és kezdődhet a beilleszkedés.
 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat abc 2011/12

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr243153546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása