Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Might and Magic: Heroes VI infómorzsák

2011.07.22. 20:00 Dr.Jones

Minden idők egyik legnépszerűbb, leghangulatosabb, legötletesebb és legsikeresebb stratégiai játéksorozata, a Heroes of Might and Magic egészen pontosan 5 esztendeje költözött át a harmadik dimenzióba, és annak ellenére, hogy a költözés egészen jól sikerült, a készítők valahogy nem erőltették a folytatást. Tavaly viszont a Ubisoft szívmelengető bejelentést tett, miszerint már nagy erőkkel készül a következő felvonás. Ezt a kijelentést pedig rögtön egy újabb meglepetés követte, a játékot fejlesztő csapat ugyanis nem más, mint a magyar Black Hole Entertainment.

A fiúk a műhelyben az Armies of Exigo egy eléggé felturbózott motorját használják, és a nemrég indult zárt bétateszt alapján igencsak kitettek magukért. Na, nem mintha én a tesztelők közé tartoznék, ez csupán azok kiváltsága lehetett, akik előrendelték a játékot. Ők mellesleg egy exkluzív hőst és artifactot is kaptak a bétakulcs mellé. Az eddigi visszhangok pedig egyelőre több mint meggyőzőek, a PC Dome tesztelője szerint például az újítások többsége pozitív irányba tereli a szériát, és csupán az ötödik részhez képest egyszerű és kevésbé látványos városépítést emelte ki negatívumként.

A grafika ettől függetlenül csodás; ezt a mellékelt ábrák is tanúsíthatják. A karakterek, a tájak és a különböző tereptárgyak is részletesen kidolgozottak, a szörnyek és egyéb lények pedig ugyancsak nem panaszkodhatnak, már ami a külsejüket illeti. És ha a városépítésben nem is fogunk elmerülni, a harcok kárpótolnak majd minket érte. A harcrendszer nagyjából ugyanúgy működik, ahogy megszokhattuk, ám jóval több taktikázást igényel, és amennyiben nem a terveink szerint zajlik a küzdelem, egy új opció lehetővé teszi, hogy megismételjük az összecsapást.

A játékmenet alapvetően nem módosult, azaz továbbra is meghatározott lépést tehetünk meg hőseinkkel egy-egy nap során, mialatt harcolhatunk ellenséges hősökkel vagy útonálló szörnyekkel, felszedhetjük az elszórt nyersanyagokat és bányákra vagy akár más városokra tűzhetjük ki büszkén lobogó zászlónkat. Közben hőseinket is fejleszthetjük, ám nem egészen úgy, ahogy az előző részekben. Alapvetően 3 különböző tulajdonságra gyúrhatunk: erőre, mágiára és taktikára. Ezeken belül persze több alcsoport is megtalálható, és mi magunk dönthetjük majd el, hogy milyen irányba szeretnénk terelgetni hőseinket. Ezeken kívül még számos újításra számíthatunk, ide tartozik például a Conflux rendszer, melynek segítségével saját profilt készíthetünk, és más játékosokkal társaloghatunk.

A címmel együtt tehát maga a játék is kissé megváltozik, de az utánozhatatlan Heroes-hangulat sütni fog a képernyőről, erről honfitársaink kezeskednek. A megjelenés dátumát eredetileg márciusra tűzték ki, de mivel a jó munkához idő kell, ezért áttolták júniusra, ám a Black Hole fejlesztői még mindig találtak rajta javítanivalót, így a debütálás a jelenlegi állás szerint szeptember 8-ra várható Európában, míg az USÁ-ban már két nappal korábban kapható lesz.

1 komment

Címkék: játék might and magic hírek és infók

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr483081210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása