Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Karácsonyi vakáció / Christmas Vacation (1989)

2010.12.24. 18:34 Dr.Jones

Ha van még olyan, aki nem látta ezt az alapabbnál is alapabb karácsonyi vígjátékot, az most csapja arcon magát, és azonnal írja fel a pótolnivalók listájára Griswoldék ünnepi kalandjait!

Az eszelős család ezúttal egy meghitt, békés karácsonyt szeretne eltölteni a közeli rokonok társaságában, de ahogy az lenni szokott, a túlbuzgó Clarknak hála, hamar kicsúsznak a dolgok az irányításuk alól, és minél több eszement rokon bukkan fel, Griswoldék pusztító ereje annál nagyobb méreteket ölt, ennek pedig gyakran a szomszédok isszák meg a levét.

A megunhatatlan amerikai család ez alkalommal sem fogja vissza magát, így bármennyire is próbálja a családfő összehozni a tökéletes karácsonyt, minden próbálkozása a visszájára sül el. Az ünnepi káoszról huszonötezer import olasz égő, a lassú felfogású nagyszülők, egy elszabadult mókus, egy megtelt „szarkonténer”, valamint Clark zsugori főnöke gondoskodik.

Aki bírja Chevy Chase humorát, az semmiképp ne hagyja ki a Karácsonyi vakációt, mert a nagy nevettető ismét elemében van, így akarata ellenére is megint saját, ill. filmbeli családja életére tör, rengeteg fetrengős pillanatot okozva ezzel. Szerencsére nem csak ő, hanem az egész rokonság kitesz magáért; Eddie bácsi és elcsövesedett családja is rengeteg poén forrását képezik, de az öregeken is legalább annyit lehet nevetni, mint a sorozatosan pórul járó szomszédokon. A Griswold család tehát hozza a formáját.

További kommentár azt hiszem, nem szükséges, mert a Karácsonyi vakáció egy olyan film, amit érdemes évről-évre újra elővenni, hiszen kategóriáján belül a mai napig az egyik legsikerültebb alkotás. A 8/10-es szórakozást a Griswold család garantálja!

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték családi filmkritika 8/10

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr902533079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása