Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

"I'm through talking.."

2014.07.18. 13:38 Gevin

terminator-movies-arnold-schwarzenegger-terminator-2-judgement-day-1920x1200-wallpaper_www.wallpaperhi.com_13.jpgMa arra ébredtem, hogy slow-motionben felvett robbanásokat, hatalmas pofonokat és brutális pisztolypárbajokat akarok látni, és kivédhetetlenül cool egysorosokat hallani. Egyértelmű volt, hogy melyik két évtizedben kellene ehhez kutakodnom, de sajnos igazán figyelemre méltó montázst nem találtam, helyette ráleltem erre a kis vérnyomásnövelőre. Pörögjünk fel.

komment

Címkék: video

Masters of Sex (első évad)

2014.07.17. 00:34 Gevin

Van "AZ" a bizonyos szenvedély. Amely mindennél és mindenkinél jobban, a belsődből, a legmélyebbről tör fel és hajt előre, amelyet nem tudsz kiverni a fejedből, amely még álmodban is bizergálja minden porcikádat, amely nélkül nem lehetnél sikeres abban, ami iránt rajongasz. Az, ami Roger Federer-t még 33 évesen is fűti, az amitől Dr. House képtelen leállni, amíg meg nem fejti a diagnózist, az amely családot, szerelmet, barátságot és minden egyebet a környezetedben elhomályosít. Ez a szenvedély, ez a vágy, ez a leírhatatlan narkotikum, az elhivatottság mérges gáza, az ambíció turbinája hajtja Dr. Masterst (Michael Sheen) is. Aki egy egész karriert épített arra, hogy megvalósítsa terveit a szexualitás tudományos úttörőjeként. 1957-ben azonban az orgazmus szótól az emberek legszívesebben kifutottak volna a szobából. Úgyhogy minden mocskos-lucskos eszközt be kell vetnie, hogy létrejöhessen a tanulmány. És Masters-nek még létezik a lelkiismerete, mely gyakran mardossa az első évad alatt, de a cél, az elhivatottság szentesít minden eszközt. Majdnem.

Masters of Sex 1.png

komment

Címkék: dráma sorozatkritika Masters of Sex

The Leftovers - Lost-haterek meneküljetek!

2014.07.16. 18:55 Gevin

Damon Lindelofot a munkássága alapján lehet egy picit többen küldenék el a picsába, mint ahányan fejet hajtanának előtte. De egy valamit le kell szögezni: a faszi eszméletlen nagy talentummal rendelkezik a hatásos expozíció és a karakterdráma szövögetésében. Legújabb tévés garázdálkodása éppen ezért halad jó úton ahhoz, hogy a Lost régóta keresett, méltó utódjává avanzsáljon effektíve rövid idő alatt. Nem meglepő tehát, hogy a már lement három rész alapján a tömeg igen tetemes mennyiségben morzsolódik lefelé, pedig aggodalomra nincs ok, éppen ellenkezőleg. (A kritika további része szintén spoilermentes).

The Leftovers kritika.png

komment

Címkék: dráma misztikus sorozatkritika The Leftovers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása