Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Trash-Fless: Ősgyík az őshüllő ellen / Dinocroc vs. Supergator (2010)

2014.10.31. 16:00 Dr.Jones

Valahol Hawaii-n egy gondosan eldugott kutatólaborban nagyon titkos és még annál is illegálisabb genetikai állatkísérletek zajlanak, melyek következtében elszabadul két borzasztóan mutáns és rettentően veszélyes ősragadozó, akik azonnal brutális ámokfutásba kezdenek, de még van ennél durvább is, úgyhogy mielőtt tovább olvasnál, nyugodtan menj el sétálni, mert a kutatólabor tulajdonosa a megboldogult David Carradine.

dinocroc_vs_supergator_1.jpg

A nagyon gonosz Carradine nem tököl sokat, gyorsan ráküld a két pixelbestiára egy elképesztően sármos krokodil dundee - akciófigurát, aki egy horgász-mérnök-kém jellegű fazonnal meg a sheriff dögös lányával igyekszik rendet vágni a szigeten.

A láthatóan bitang erős alapfelállással büntető forgatókönyvben libasorban követik egymást a jézusmáriák meg az atyaúristenek, amik a készítőket komoly technikai kihívások elé állító vizuális megoldásokban teljesednek ki. A ’90-es évek videojátékait megidéző CGI-borzalmak bár több emelet magasak, mindig észrevétlenül lopakodnak prédáik közelébe, hogy a semmiből előbukkanva rágcsálhassák meg a tudósok, kommandósok, turisták és a kötelező bikinis sikolybajnokok vádliját. És annak ellenére, hogy a két fenevad gigászi küzdelmére csak az utolsó percekben kerül sor, addig sem unatkozhatunk, hisz a mindig whiskyt kortyoló David Carradine mellett lehengerlő autósüldözések, őrületes robbanások és sokkolóan brutális mészárlások végeznek képletes lobotómiát a homloklebenyünkön, hogy az efféle gondolatébresztő párbeszédek velős zsenialitását már a röhögéstől másokra és önmagunkra veszélyes vagdalkozás nélkül is képesek legyünk befogadni:

- Maga imádja ezt, igaz? A természetet?
- Igen, a városokban minden hideg és halott. Itt minden él és lüktet.
- Maga tényleg egy vidéki paraszt.

dinocroc_vs_supergator_2.jpg

Bár a forgatás során egyetlen ősgyíknak és őshüllőnek sem esett bántódása, a rendező ezt nem mondhatja el magáról, mivel az egyik jelenet felvételekor kipottyant a helikopterből és a karját törte. Az önfeláldozó elhivatottsággal végzett kemény munka azonban meghozta gyümölcsét: A Dinocroc vs. Supergator az igénytelen szórakozás egy megkerülhetetlen, szuggesztív víziója, egy ragyogóan olcsó, frenetikus trashfenomén.

Trash-O-Meter: 9/10

dinocroc_vs_supergator_animgif.gif

Szólj hozzá!

Címkék: horror filmkritika 1/10 trash fless

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr646800715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása