Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

2014/15 új sorozatok: CBS

2014.08.25. 07:26 Evana

Scorpion-poster-CBS-season-1-2014.jpgA CBS idén ősszel 5 új sorozattal készül, amiből négy dráma és csak egy komédia. Persze ebben semmi meglepő sincsen, a CBS-re a drámák jellemzők, szitkom/komédia hadat inkább az ABC szokott felsorakoztatni (és biztosíthatlak titeket, ez ebben az évben sincsen másképp, de majd meglátjátok az ABC-s posztnál). Szóval kapunk politikát, spinoff-ot, zseniket, rendőröket, meg sport őrülteket. Hogy engem ebből hány sorozat érdekel? Őszintén szólva egy sem, de ez téged ne tántorítson el. Menjél a tovább mögé, nézd meg a kínálatot részletesebben, és dönts te magad. (Ici-pici kérdés, CBS: fájna kiadni értelmes promóképeket, amin minden szereplő rajta van, irka-firka nélkül? Ez komolyan annyira nehéz lenne? Istenem...)

Madam Secretary
NCIS: New Orleans
Scorpion
Stalker
The McCarthys

MADAM SECRETARY

Premier: szeptember 21.

madamsecretary.jpg

Szereplők: Tea Leoni, Tim Daly, Bebe Neuwirth, Erich Bergen, Evan Roe, Geoffrey Arend, Katherine Herzer, Patina Miller, Sebastian Arcelus

Készítő: Barbara Hall

Műfaj: dráma

Történet: Elizabeth McCord egyetemi tanárt és volt CIA elemzőt kinevezik az USA külügyminiszterének, miután az előző külügyminiszter gyanús körülmények között életét veszti. Elizabeth-nek azonban a hivatali teendők mellett bizony családi életével is meg kell küzdenie, amit külügyminiszteri kinevezése csak tovább bonyolít.

NCIS: NEW ORLEANS

Premier: szeptember 23.

NCIS-New-Orleans-cast-kis.jpg

Szereplők: Scott Bakula, C.C.H. Pounder, Zoe McLellan, Lucas Black

Készítő: Gary Glasberg

Műfaj: dráma

Történet: Az NCIS legújabb spinoff sorozata, ezúttal New Orleans-i helyszínnel. (Backdoor pilotként szolgált a sorozatnak az NCIS 11. évadjának 18. és 19. epizódja.)

SCORPION

Premier: szeptember 22.

scorpion.jpg

Szereplők: Elyes Gabel, Robert Patrick, Ari Stidham, Eddie Kaye Thomas, Ernie Hudson, Jadyn Wong, Katharine McPhee,

Készítő: Nick Santora

Műfaj: dráma

Történet: (Walter O’Brian igaz története alapján.) Walter O’Brian, a különc zseni még pár hozzá hasonló nagy elmét összeszedve egy csoportot alkot, akik az utolsó védelmi vonalat képviselik a modern világ komplex, high-tech fenyegetései ellen. Míg a munkájukban ők a legjobbak, kinn a nagyvilágban már nehezebben boldogulnak. De persze mit neked zsenikből álló csoport, ha nem találnak ki valamit a beilleszkedés nehézségeinek megoldására, teszik mindezt egy kis külsős segítséggel, valaki aki „ért” a nagyvilághoz.

STALKER

Premier: október 1.

stalker_1_gallery_primary1-500x333.jpg

Szereplők: Maggie Q, Dylan McDermott, Mariana Klaveno, Victor Rasuk

Készítő: Kevin Williamson

Műfaj: dráma, thriller

Történet: Jack Larsen nyomozót, ki erős személyisége és kérdéses viselkedése miatt már a múltban többször keveredett bajba áthelyezik a Los Angeles-i rendőrség zaklatási ügyekkel foglalkozó csoportjához. A csoportot Beth Davis hadnagy vezeti, aki összeszedett, szakértője a területnek, és maga is volt áldozata már zaklatásnak. Ők együtt a csoport többi tagjával próbálnak a zaklatási ügyek végére járni.

THE MCCARTHYS

Premier: október 30.

mccarthys.jpg

Szereplők: Tyler Ritter, Jack McGee, Kelen Coleman, Laurie Metcalf, Jimmy Dunn, Joey McIntyre

Készítő: Brian Gallivan

Műfaj: többkamerás komédia

Történet: A McCarthy család életére fókuszál a sorozat, akik Bostonban élnek és sport őrültek. A történetbe ott kapcsolódunk be, mikor az apa Ronny fiát választja segédedzőnek az iskolai baseball csapathoz (amin az egész család meglepődik, főleg Ronny testvérei, akik szerint Ronny nem elég képzett). Azt a Ronny-t, aki nem csak meleg, de minél előbb szeretne már elköltözni mind Bostonból, mind családja közeléből.

7 komment

Címkék: sorozat cbs 2014/15

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr276626363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.25. 09:19:46

még egy ncis, minek? sose fogom megérteni ezeknek a nyomozós soriknak ezt a hihetetlen népszerűségét.

Evana 2014.08.25. 09:38:16

@doggfather: Én sem értem teljesen, de azért nézem őket. :DD Jó, nem mindet. Mondjuk nálam az szinte szabály, hogy minden CSI spinoffot nézek, de az NCIS-nél csak is az anyasorozat megy, a többi nem tud érdekelni. *gondolkozik* Most hogy így belegondoltam nem is nézek szinte semmilyen nyomozós sorit a CSI-okon és NCIS-en kívül. Ja, de, nézem a Bones-t.....

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.25. 10:57:03

@Evana: húha nah az nem semmi. Én 1-1 részeket láttam belőlük (nah jó 5-5öt, mert annyiszor adja az összes tv), de annyi pont elég is volt.

Evana 2014.08.25. 14:45:51

@Dr.Jones: Áh, tényleg, úristen! :DD Hogy hagyhattam azt ki?? :O Reggel volt, mással nem magyarázhatom. :DDDD Úristen. :D

Evana 2014.08.25. 14:54:58

@doggfather: Én pölö minden CSI részt láttam (legalábbis ahol tartok a sorozattal, említettem egy másik posztnál, hogy ez az egyik sorozat, amiben le vagyok maradva) vagy 5x, az első 6 évad részeit még annál is többször, nagyon sokszor. Amúgy furcsa módon a CSI (és spinoffjai) az a sorozat, amit tévében nézek. Egy sorozatot sem nézek csak tévében (legfőképp egyiket sem a Gyilkos elméken kívül), de a CSI-t igen, és ezért is láttam olyan sokszor sok részt, mert folyton ismétlik őket vagy 4 különböző csatornán. És nem számít, hogy hányszor láttam egy részt, majdnem ugyanúgy le tud kötni, mintha elsőre nézném, még akkor is ha már a cold opennél beugrik, hogy ki a gyilkos. Magam sem értem teljesen, de így van. :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása