Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

2014/15 új sorozatok: NBC

2014.08.23. 16:11 Evana

constantine-tv-series-matt-ryan.jpgAz NBC hat új sorozattal készül, 2 dráma, 1 thriller, és 3 komédia/szitkom. Kapunk itt mindenféle történetet, habár én megmondom őszintén, hogy néhány esetben nem tudom elképzelni, hogy ezt hogyan akarják kihúzni, a sztorit akár több évadra is. De lehet, hogy nincs elég képzelőerőm. A  tovább mögött megnézhetitek magatoknak is.

A to Z

Bad Judge

Constantine

Marry Me

State of Affairs

The Mysteries of Laura

 

A TO Z

Premier: október 2.

A-to-Z.jpg

Szereplők: Ben Feldman, Cristin Milioti, Christina Kirk, Henry Zebrowski, Leonora Crichlow, Hong Chau és Katey Sagal (narrátor)

Készítő: Ben Queen

Műfaj: egykamerás komédia

Történet: Andrew egy reménytelen romantikus, aki egy online társközvetítőnél dolgozik, Zelda egy lehetetlent nem ismerő ügyvéd, aki nem szereti a kiszámíthatatlanságot és kedveli az online társközvetítőket. Véletlenszerűen egymásra találásukat követő napokat meséli el a sorozat.

BAD JUDGE

Premier: október 2.

Bad-Judge.jpg

Szereplők: Kate Walsh, Miguel Sandoval, Ardan Myrin, John Ducey, Mather Zickel, Tone Bell

Készítők: Adam McKay, Chad Kultgen, és Chris Henchy

Műfaj: egykamerás komédia

Történet: Rebecca Wright egy szokatlan módszereiről híres szigorú és elismert bíró. Emellett ami a szívén, az a száján és igenis tudja, hogyan kell bulizni. Pasizik is bőven, habár megállapodni még nem akar. Egy nap felbukkan egy 8 éves fiú, aki a segítségét kéri – egy fiú, akinek a szüleit ő dugta börtönbe.

CONSTANTINE

Premier: október 24.

Constantine.jpg

Szereplők: Matt Ryan, Charles Halford, Harold Perrineau, Angélica Celaya, (Lucy Griffiths)

Készítők: Daniel Cerone és David S. Goyer

Műfaj: dráma

Történet: (A DC-s Hellblazer képregénye alapján.) John Constantine egy tapasztalt démonvadász. Vagyis az volt, de felhagyott a gonosz elleni küzdelemmel, hisz minden tette ellenére is a pokolra ítéltetett. Mikor legrégebbi barátjának lányát, Liv-et démoni erők fenyegetik, kénytelen visszatérni a démonvadászathoz. Liv megmentése közben fény derül a nő képessége és hogy a képessége fenyegetést jelent egy felemelkedőben lévő titokzatos gonoszra. Mindez az angyalokat is aggasztja, így Constantine és Liv útra kel, hogy démonokra vadásszanak. És ki tudja, talán mégis csak van remény Constantine és lelke számára.

MARRY ME

Premier: október 14.

Marry-Me.jpg

Szereplők: Casey Wilson, Ken Marino, John Gemberling, Tim Meadows, Tymberlee Hill, Sarah Wright Olsen

Készítő: David Caspe

Műfaj: egykamerás szitkom

Történet: Annie és Jake hat éve van együtt. Jake meg akarja kérni Annie kezét egy kéthetes vakációt követően, a lány azonban ezt megelőzően totál kiakad a srácra, hogy az nem képes magát elkötelezni – azt hitte ugyanis, hogy végre a nyaralás során megtörténik a lánykérés, ezzel teljesen lerombolva Jake lánykérési tervét. Úgy döntenek, hogy halasztják kicsit az eljegyzést, mert nem akarnak erről a bénázásról sztorizgatni az elkövetkezendő 60 évben, míg normálisan sort nem tudnak keríteni rá. Persze aztán semmi sem úgy alakul, ahogy azt ők eltervezik.

STATE OF AFFAIRS

Premier: november 17.

State-of-Affairs.jpg

Szereplők: Katherine Heigl, Adam Kaufman, Alfre Woodard, Cliff Chamberlain, Sheila Vand, Tommy Savas, David Harbour, Mark Tallman, Constance Payton

Készítő: Joe Carnahan

Műfaj: politikai thriller

Történet: Az USA elnöke napi szinten néz szembe nehezebbnél nehezebb döntésekkel. Annak eldöntésére, hogy melyek a legfontosabb és legsürgősebbek ügyek, és hogy mi lenne a legmegfelelőbb döntés Charleston „Charlie” Tucker CIA elemző és csapata van az elnök segítségére. Charlie-t személyes kapcsolat is fűzi az elnökhöz, kinek fiával jegyben jártak, amíg egy terrorista támadás alkalmával a férfi életét vesztette. Charlie túlélte a támadást és elhatározta, hogy felderíti az elkövetőket, ám minél többet tud meg, annál bonyolultabb és rejtélyesebb lesz az ügy.

THE MYSTERIES OF LAURA

Premier: szeptember 17.

The-Mysteries-of-Laura-.jpg

Szereplők: Debra Messing, Janina Gavankar, Josh Lucas, Laz Alonso

Készítő: Jeff Rake

Műfaj: komikus dráma

Történet: (A Los misterios de Laura című spanyol sorozat feldolgozása.) Laura Diamond egy zseniális gyilkossági nyomozónő New York-ban. Otthon nehezen bír az iker gyerekeivel, nem is beszélve férjéről (szintén rendőr), aki nem igazán akarja aláírni a válási papírokat. Ha mindez nem lenne elég, pont ő lesz Laura felettese a kapitányságon. Mindennapjait a munka és magánélete közti egyensúlyozás tölti ki.

2 komment

Címkék: sorozat nbc 2014/15

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr276628509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.23. 22:12:13

a constantine pilotja tetszett azt várom ezek közül, de a többi nem nagyon hoz lázba.

Evana 2014.08.24. 00:37:09

@doggfather: Hát engem még az sem hoz lázba. Majd meglátom, hogy ahogy halad előre a sori, mit mondanak róla az emberek. Ha jót, akkor talán megnézem magamnak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása