Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Dióhéjban: Megrázó tehetség / Thunderstruck (2012)

2014.02.20. 12:21 Dr.Jones

Ez az a film, aminek megnézését NBA-rajongóként még akkor is kötelességének érzi az ember, ha már messziről lerí róla, hogy – próbálok nagyon finoman fogalmazni – nem lesz jó.

Thunderstruck_1.jpg

A rendkívül fantáziadús történet szerint a 16 éves gimnazista, Bryan Newell - akinek a kosárlabda iránti rajongásánál csak a hónaljkutyája nagyobb, tehetsége viszont annyi sincs, mint egy felmosórongynak -, egy Thunder meccs szünetében átvesz egy dedikált labdát Kevin Duranttől, s ez rövidesen megváltoztatja mindkettejük életét. A labda érintésével ugyanis az önmagát alakító KD minden tehetsége átszáll az ő testébe, s az NBA fáradhatatlan pontgyárosának tudásával felvértezve lúzerből hirtelen sztárrá válik, csapatát egészen a döntőig repítve. (Na vajon ki dobja majd a jól kifeszített utolsó másodpercben a győztes triplát?)

Hát nem a kreativitás bajnokai írták a forgatókönyvet; gyakorlatilag Tapsi Hapsi nélkül rimékelték a Space Jamet. Bár ne tették volna, mivel így önkéntelenül is, reflexből állandó összehasonlításoknak vetjük alá a legtöbb jelenetet, melyek mindegyike látványosan bénább, olcsóbb és közhelyesebb, mint a Space Jam bármelyik jelenete. Éppen ezért csak annak a megszállott OKC-fannak merném ajánlani a film megtekintését, aki szeretne egy jót röhögni a tehetségétől megfosztott, saját lábában megbotló Durant bénázásán, aki eme bénázásokat leszámítva pont olyan, mint a valóságban: szerény, visszafogott, keveset beszél és csendesen battyog a kis hátizsákjával. Rajta kívül Jim Belushi önimádó edzője és az időnként, sajnos csak szakkommentátor szerepekben felbukkanó NBA legendák érnek még valamit, de ezeket leszámítva megrázóan gyenge a film. 3/10

1 komment

Címkék: sport családi filmkritika dióhéjban 3/10

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr675823939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2014.02.20. 12:39:32

Ez mind lejött a 2 perces trailerből. Annyira kínos volt, hogy egyszerűen nem mertem megnézni a filmet. Ezek után sem fogom :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása