Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Oscar bácsi nem gyütt, pedig kellett volna

2013.02.24. 06:00 Gevin

Hogyan is lehetne komolyan venni egy olyan ceremóniát, Ámerika legrangosabb (és -hangosabb) díjátadóját, egy több millió dollárból tető alá hozott, csillogó-villogó show-t, amelynek díja vagy egy tucat, gyakorlatilag az átlagból toronymagasan kiemelkedő, elit színészóriást került el látványosan, ha az aranyszoborról volt szó. Gondolom már minden olvasónak eszébe ötlött néhány név, néhány kellemetlen odaítélés és felesleges jelölés...

oscarbacsi.jpg

A 85. gála küszöbén összeszedtük az általunk legfelháborítóbbnak tartott "nem oscar-díjakat", azaz "nem nyerteseket", akiknek neve gyakorlatilag már egybeforrt a filmgyártással, a nagybetűs színészettel, és az aranyból öntözött bácsi mégsem tette náluk tiszteletét. És arról sem hallgatunk, hogy melyek azok a filmek és alakítások, amely miatt mindenképp járt volna egy aranyba öntött elismerés.

De hát Tugg Speedman már 2008-ban megmondta a tutit: "..az egész csak politika, kampányolni kell."

20 komment

Címkék: elmélkedés díjátadó

Trónok Harca 3. évad előzetes

2013.02.23. 16:42 Gevin

Sárkányok, hadseregek, kardok és konspiráló elmék feszülnek majd egymásnak George R. R. Martin birodalmának harmadik évadában - szóval marad minden a régiben.

7 komment

Címkék: előzetes game of thrones

Hegedű lvl Asian

2013.02.23. 13:40 Dr.Jones

Nem gyengén tolja az öreg Mariót. Riszpekt.

2 komment

Címkék: fun video

American Horror Story. Második évad. Spoileresen. Jones szerint.

2013.02.22. 12:00 Dr.Jones

Just a Piece of Madness

Az első évad kommersz középszerűségét látva talán az írók is rádöbbentek, hogy nem fog működni, ha a tavalyi tendenciát követve idén is minden rész végén kiderül, hogy valamelyik főszereplő szellem és tádááá…, hanem ennél enyhén szólva többre vágyik a jó érzésű horrorkedvelő. Így aztán a második évadra mintegy vérszemet kapva elég bőkezűen válogattak a horrorklisék svédasztaláról, méghozzá olyannyira, hogy a nagy része egész egyszerűen lecsorog a tányérról. Nincs meg a kellő kohézió, ami összetartaná az egymással párhuzamosan haladó történetszálakat, melyek közül egyik misztikusabbnak akar látszani, mint a másik; az egyedüli kapocs az elmegyógyintézet. Az elmegyógyintézet, ahol a nővért megszállta a Sátán, ahol az orvos egy emberkísérleteket végző náci doktor, ahol a pszichiáter egy sorozatgyilkos és ahol szörnyek tanyáznak a környező erdőben.

american_horror_story_s02_1.jpeg

1 komment

Címkék: horror sorozatkritika american horror story

We Bring the Noiz! #5

2013.02.20. 13:29 Gevin

Byung-woo Lee - Epilogue (A Tale of Two Sisters / Janghwa, Hongryeon)

Jee-woon Kim filmjének, a Két nővér-nek visszatérő témája sírva hegedül a szíveden. Zongoradallamokból és hegedűszólamokból kinövő karmait belemélyeszti a bőrödbe, majd egyre közelebb kúszik a szívizmokhoz, hogy gyönyörűséges fájdalmának szorításából végül képtelen legyél szabadulni. És minderre egy mindfuck-al tarkított horror melódiája képes, amely olyan érzelemdús szekvenciákkal kúszik be az elmédbe és kezdi meg zsongását újra meg újra, míg végül úgy érzed, hogy sohasem fog megszűnni. Byung-woo Lee zenéje megbabonázza az elmét és a szívet egyaránt.

2 komment

Címkék: we bring the noiz

Big ASSS spider!

2013.02.19. 19:56 Gevin

bigassspiderkép.jpgA Trash-fless rovatunk mostanában nem éli virágkorát (sajnálom, de nem segíthetek a témában), így ezt enyhítendő, a színtiszta agyfaszra, megkérdőjelezhetetlenül nevetséges és abszurd szörnymonstrumokra vágyóknak itt egy falat kenyér. Igaz, hogy az óriáspók témakörét oda-vissza bejárta a filmipar, de hát efféle baromságokból sosem elég, akár pókok, kétfejű cápák vagy egyéb 42 dolláros effektből alkotott hulladékszörnyek "teszik tiszteletüket" a vásznon - izé, videón, dvd-n, whatever.

1 komment

Címkék: fun előzetes

Die Hard – Drágább, mint az életed / A Good Day to Die Hard (2013)

2013.02.19. 07:00 Dr.Jones

„… legalább Budapest jól játszotta Moszkvát”

Az új Die Hard film olyan lett, mint a háromnapos pizza: száraz és szottyadt, fogyasztásra pedig nem igazán ajánlott. Szóval lelkiismeretünk nyugalmának biztos tudatában őszintén kijelenthetjük, hogy ezért a másfél órás nyüglődésért igazán kár volt hetekre felforgatni a budapesti közlekedést, hisz jövőre az egész filmből már csak arra fogunk emlékezni, hogy „benne volt a Ganxsta is.”

die_hard_5_1.jpg

5 komment

Címkék: akció filmkritika 3/10

Kocka / Cube (1997)

2013.02.18. 07:00 Gevin

Egy rabruhás fickó kocka alakú szobában ébred. A kocka hat darab ajtót rejt, melynek mindegyike egy újabb szobára nyílik különböző színárnyalatokban. Amikor belép találomra az egyikbe, testét néhány másodperc alatt darabokra vágja egy fémháló. Isten hozott Vincenzo Natali szürreális labirintusában.

Kockakritika2.png

7 komment

Címkék: horror thriller filmkritika 8/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása