Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Sabotage - előzetes

2013.11.23. 20:29 Gevin

sabotagetréler.jpgSvárci kapott a segge alá egy ígéretes csapatot, amiben a főnök szerepéhez kifejezetten jól áll neki az öregség, szóval ez a film tökösnek és vagánynak tűnik egyszerre különösebb izzadságszag nélkül. Azt meg álmomban sem gondoltam volna, hogy Mireille Enos (The Killing) képes úgy kinézni, mintha jó nő lenne - és mellette picsakemény természetesen. Várjuk szeretettel.

6 komment

Címkék: előzetes

2 Kaliber / 2 Guns (2013)

2013.11.21. 18:25 Gevin

Na végre egy akciófilm!

Dögös, vagány és laza. A buddy-cop movie recept sikeres felhasználása mindazon elemek vegyítésének jó használatával, amik kulcsfontosságúak abban, hogy egy ilyen mozi szórakoztasson. Nincsenek nagy fejtörők, agyonhalmozott forgatókönyv, viszont a dumák jópofák, percről percre kileng a macsóméter, az akciók pörgősek és korrektek (formabontó manővereket azért senki se várjon), a főszereplők pedig minden karizmájukkal topra viszik az élvezeti faktort. Márpedig ez a fajta szórakozás hiánycikk, egy ellőtt töltény a béke alatt. Ezért nincs is nehéz dolga, hogy az idei mezőnyben ha nem is túl szorosan, de felzárkózzon az FF-széria srácaihoz.

2guns kritika.jpg

16 komment

Címkék: akció vígjáték filmkritika 7/10

Fogságban / Prisoners (2013)

2013.11.18. 19:22 Gevin

Dennis Villeneuve filmje még úgy is az utóbbi idők legjobb gyermekrablós krimije, hogy vét néhány zavaró hibát a zsáneren belül. Mert tele van feszültséggel, izzással, fordulattal és autentikus melodrámával.

Prisoners kritika1.png

3 komment

Címkék: krimi dráma filmkritika 8/10

Dom Hemingway hell yeah!

2013.11.18. 14:02 Gevin

domhemingwaytréler.jpgTombol a fekete humor a mocskos Angliában, úgyhogy az idei év általam legjobban preferált Filth-je mellett itt egy másik csodálatosnak tetsző gyöngyszem. Dom Hemingway most szabadult (Jude Law-nak pedig nem is tudom mikor állt utoljára ennyire jól egy szerep), úgyhogy elkezdi habzsolni az életet régi cimborájával, de azóta megváltozott egy s más. Elegáns, trágár, mocskos és szexi. A Matador rendezőjétől.

Szólj hozzá!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása