Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Richard Linklater: Before-trilógia

2013.10.20. 04:27 Gevin

Bécs

before-sunrise-1.jpgA találkozás - Before Sunrise (1995). A naiv, de ambiciózus kezdet, amelynek pillanatában ennek a két embernek fogalma sincs róla, hogy innentől évtizedeken át meghatározzák egymás életét. Voltaképp ezért parádés Linklater háromrészes műve, mert látjuk kibomlani, megvalósulni (olyan az egész, mint egy szerelmi-gengsztereposz: kezdet, felemelkedés, bukás). Jesse (Ethan Hawke) és Celine (Julie Delpy) ambícióktól, ideáktól, energiától és vágytól pulzálva karol egymásba egy mindkettejük számára idegen és felfedezetlen városban. Megszűnik a tér, az idő, a múlt és jövő arra a néhány egymással töltött órára, a napfelkeltéig nyúló ismerkedésbe homályossá lényegül. Ez a kulcs: a tökéletes idő és hely arra, hogy valami olyan történhessen közöttük, ami megismételhetetlen.

4 komment

Címkék: elmélkedés dráma filmkritika romantikus

The Walking Dead 4/1: zombieső

2013.10.19. 19:01 Gevin

TWD 4x1 kép.pngIgaz, hogy lassan érkezik a második epizód, de előtte még foglalkozzunk egy kicsit a zombisorozatok trónját jelenleg birtokló TWD negyedik évados nyitányával, ami nézettségi csúcsot döntött (több, mint 16 millióan látták a premiert).

Ahhoz képest, hogy a sorozat népszerűségi hulláma nőttön nő, és egyre többen kíváncsiak a képregényből feldolgozott produktumra, ez a premier elég langyos volt. A harmadik évadban bőven akadtak hibák, ennek ellenére viszonylag szórakoztató volt nézni, bár drámában igencsak ingadozóvá vált a széria. Mostanra egyszerűen elveszett a karakterek értéke.

6 komment

Címkék: sorozatkritika the walking dead

Tomb Raider

2013.10.17. 19:30 Dr.Jones

Született túlélő

17 évvel bemutatkozása után Lara Croft, a kalandorok koronázatlan királynője a Crystal Dynamics merész és újító szellemiségének hála, drasztikus változásokon ment keresztül. A rettenthetetlen amazon különféle képességeitől, tapasztalataitól és legendás mellbőségétől megfosztva egy fiatal, kissé még naiv és esetlen – de továbbra is igen dekoratív – régészpalánta képében indul újraálmodott élete első kalandjára. Tele álmokkal és reményekkel, a felfedezés vágyától fűtve vág neki az ismeretlennek, nem is sejtve, hogy hamarosan az ő és társai életéért kell küzdenie egy rejtélyekkel és talányokkal, akadályokkal meg persze fegyveres ellenlábasokkal teli szigeten.

Tomb-Raider-1.jpg

3 komment

Címkék: tomb raider játékteszt kalandjáték akciójáték

Walter Mitty Tréler #2

2013.10.15. 14:39 Gevin

Nem tudom ki, hogy van vele, de előzetesek alapján a Trópusi Vihar óta ez Ben Stiller legígéretesebbnek tűnő filmje (igaz, hogy remake). Látni kell!

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása