Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Az álarcos ügyvéd meg a flúgos indián

2013.10.06. 06:00 Dr.Jones

Tehenészfiúk és tehenészlányok, sarkantyúzzátok meg lovaitokat, majd irány a Vadnyugat, ahol az ormótlan sziklafalak közt húzódó kanyonok, messzi prérik és forró sivatagok számos legendát őriznek hírhedt banditákról, hős rangerekről és bátor indiánokról. Ezen legendák egyike a magányos lovas históriája is, melyet a félbolond, Tonto nevű öreg indián regél el nekünk. Meséjéből pedig megtudhatjuk, milyen is az, ha a Disney rászabadítja a vadnyugatra a kikent képű Johnny Deppet, aki furán beszél, még furábban viselkedik és egy döglött madarat hord a feje búbján.

The Lone Ranger_1.jpg

4 komment

Címkék: western filmkritika kaland 8/10

Breaking Bad - All Hail the King!

2013.10.03. 15:08 Gevin

Amikor Jesse az ötödik évad tizenkettedik részében azt mondja Hank és Gomez ügynöknek, hogy bocs srácok ne vegyétek magatokra, de ti csak emberek vagytok, Mr. White maga az ördög, okosabb és mázlistább mindnyájatoknál - ebben a néhány szóban minden benne van. Ő táncolt az ördöggel, a szemébe vigyorgott, felnézett rá, segített neki, hitt benne... és hol vagyunk most? Az ördög kopasz és szakálla van. Metamfetamint főz és családos ember.

Breaking Bad 5.évad kritika1.png

Vince Gilligan megalkotta azt a fajta tökéletesen következetes karakterdrámát, amit előtte soha senki, ilyen precizitással, ambiciózusan és tántoríthatatlanul képes lett volna végigvinni. (A tovább után spoilerek).

6 komment

Címkék: breaking bad sorozatkritika

Valami jön

2013.10.03. 14:00 Dr.Jones

halloween_horrorfest_2_p1.jpg

3 komment

Címkék: halloween horrorfest

TOP 10 ROMANTIKUS FILM, AMITŐL NEM OKÁDSZ A KÉPERNYŐRE

2013.09.30. 05:09 Gevin

toplista art.jpgAz élet egyik legkárosabb és hatékonyabb drogja. Nincs szer, ami feljebb vagy lejjebb képes vinni. Emiatt dőlnek romba életek, készülnek remekművek, halnak meg és születnek újjá emberek. Emlékképek, mondatok égnek az ember agyába, kitörölhetetlenül, elfeledhetetlenül. Katartikus és rohadt érzés egyszerre. Monumentális és elenyésző. Emberek évekig ragadnak bele, hogy aztán végül stoppolva várjanak az út szélén a következőre, ami felveszi őket. Mindenki utálja és mindenki szereti. A filmipar sem véletlenül támaszkodik rá oly gyakran, mindenféle különböző minőségű produktumokat hozva létre belőle. A legtöbb ugyan limonádé, kommersz, feledhető anyag nagy mennyiségben előállítva, de szerencsére születnek maradandó és meghatározó alkotások a témában. Mi most összeszedtünk tíz darabot közülük, amelyek a lehető leghatásosabb módon ragadják meg a lényeget.

Hogy ne legyen akkora a szórás, az elmúlt tizenhárom évből válogattunk a teljesség igénye nélkül, abszolút szubjektíven, saját ízlésvilághoz igazítva a felsorakoztatott műveket. Jöjjön hát tíz romantikus film a kétezres évezredtől.

23 komment

Címkék: toplista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása