Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Superman - Nyereményjáték

2013.09.07. 16:38 Gevin

A Fantasmania ismét nyereményjátékot hirdet, ezúttal az Acélember cuccaiért játszhattok, ha szeretnétek. A változás annyi, hogy ez esetben mindössze egyetlen űrlapot kell kitölteni - egy fordulós a dolog -, amit a poszt végén lévő linken találtok. A tovább mögött felsorolt alábbi nyeremények közül választhatnak a szerencsés nyertesek (aminek igénylését a Fantasmania facebook oldalán tudjátok leadni):

superman-man-of-steel-nyeremeny-jatek-kepregeny-sapka.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték

Man or Machine - RoboCop előzetes

2013.09.06. 07:15 Dr.Jones

Odakinn február 7-én nyit a RoboCop, idehaza pedig legrosszabb esetben is egy hét késést emlegetnek. Ez pedig igencsak örvendetes, hisz akik velem együtt az első promóképek alapján leírták a bádogembert, azok most köpjék arcon magukat, mert ez az előzetes bizony minőségi cuccot ígér, méghozzá kőkeményen.
2028. Detroit. Alex Murphy. Félig ember. Félig robot. És még zsaru is.

robocop.jpg

4 komment

Címkék: előzetes

Véget ért a nyár, lábszag és tesztoszteron maradt utána

2013.09.05. 21:16 Gevin

Ha emlékeztek, még a nyári csinnadratta előtt összegereblyéztünk tíz filmet, amitől majd tuti hangosak lesznek a mozik - illetve a nézők - és ebben ugyan hiba nem is volt, viszont ahhoz képest, hogy az idei blockbuster-szezon minimum atomrobbanást ígért filmes téren, igencsak elmaradt a tűzijáték.

végetértanyár2.jpg

Szó se róla, voltak óriási, hangos, látványdús, hanyattesős eyecandy-vel vibráló szuperprodukciók, de mostanra sikerült eljutni odáig, hogy nem csak Hollywood fásult bele a "nagyobb, hangosabb, látványosabb, szebb" nyolcadik folytatás és/vagy remake kombóba, hanem a nagyérdemű is. Pedig idén Superman püfölte a vásznat, óriásszörnyek és robotok csapkodtak egymáshoz hajókat, Toretto-ek Londonban száguldottak Rock-al, Shyamalan föld alá temette magát, és ennek ellenére mégis a kisebb bűvésztrükkök sikerültek a legjobban.

23 komment

Címkék: elmélkedés

A bűn éjszakája / The Purge (2013)

2013.09.04. 20:11 Gevin

Valószínűleg Ethan Hawke fejében is többféle ambiciózus gondolat fogant meg miközben elregélték neki a The Purge alapfelállását, ami jó néhány különböző erőszak-orientált, igazi hardcore megvalósítást hordozhat magában. Aztán, ahogy elkezdődött a forgatás, Hawke lelkesedése vélhetően pont úgy tört darabról darabra, ahogy nekünk nézőknek a játékidő múlásával. Hiszen az öreg Ethan egyszer már beszopta beszopatott de az legalább becsülendő benne, hogy támogatja a horror szcénát - ugyanakkor persze az is lehet, hogy mostanság kicsit kong a bankszámlája.

The-Purge-kritika.jpg

8 komment

Címkék: thriller filmkritika 4/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása