Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Trélerbordély: neked melyik kell?

2013.07.14. 14:48 Gevin

Lássuk a nemrégiben debütált előzeteseket és hogy ne legyen olyan dögunalmas a dolog, mindenki írja meg, hogy melyikkel menne el egy körre, de azonnal. (Zoe Saldana-t nem ér írni).

Out of the Furnace (2013)

poster_outofthefurnace.jpgA Crazy Heart rendezője ismét drámával támad és a szereplőgárda kimeríti a pazar fogalmát: Christian Bale, Zoe Saldana, Casey Affleck, Woody Harrelson, Willem Dafoe, Forest Whitaker, Sam Shepard. Eddie Vedder-el engem nagyon könnyen meglehet venni, ellenben kissé szkeptikus vagyok a történettel kapcsolatban, melyben a börtönviselt Bale karaktere eltűnt öccse nyomába ered, ha már a rendőrség képtelen rábukkanni. Még mindig szerelmes vagyok Zoe-ba.

6 komment

Címkék: előzetes

New World (2013)

2013.07.13. 20:00 Gevin

A Goldmoon névre keresztelt vállalat Korea legnagyobb bűnszövetkezete. Elnökét egy nap váratlanul autóbaleset éri, így azonnal felmerül az utódlás kérdése. A lehetséges örökösök pióca módra érkeznek a temetésre: Jeong (Jeong-min Hwang) a shanghaji főnök egy bolond, ripacs mókamester, Lee (Lee Jeong-jae) a vércinikus, brutális trónkövetelő, a harmadik jogosult pedig egy kiégett, hatalmából jócskán vesztett, pusztán névleges jelölt, semmi több. Előbbi kettő vérre menő, ádáz harcot folytat a trónért, miközben egy beépített ügynök, s rajta keresztül annak felettese, Kang hadnagy (Min-sik Choi, az Oldboy legendás főszereplője) mozgatja a háttérből alattomos módon, de elszánt céljaival a szálakat.

New World kritika1.png

Hoon-jung Park (az I Saw the Devil forgatókönyvírója) második rendezése egy szövevényes, groteszk, vérzuhatagos hatalmi játszma. Az előny pedig örök változóként pattan egyik kulcsfiguráról a másikra.

2 komment

Címkék: ázsiai thriller filmkritika gengszter 9/10

The Goodwin Games - első évad

2013.07.11. 06:20 Gevin

the-goodwin-games-kritika.jpgNem meglepő. hogyha az amerikai tévében, (pláne országoson) egy alapvetően nem konzerv aláröhögéssel, ömlengős romantikus nyálfolyással, hanem valami bájossal, vidámmal és családias hangulattal rendelkező komédia próbálja kibontani szárnyait, a nézettség fölött görnyedő szemüveges hajcsárok azonnal kinyírják. No, nem mintha a Goodwin Games olyan eget rengetően übersilány, radikális koncepcióval vagy összetett humorstruktúrával próbálná bevenni magát a tévébe. DE: legalább van egy jópofa alapkoncepciója, három jól működő karaktere, meg aranyos, együgyű humora.

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték sorozatkritika

Oldboy remake - előzetes

2013.07.11. 01:55 Gevin

A helyzet az, hogy Spike Lee akármennyi jointot is elszívhatott miközben újrarendezte Chan-wook Park mára klasszikussá érett eredetijét, becastingolhatta Josh Brolin-t, meg még a veterán Samuel L. Jackson-t is, tele rakhatta brutalitással, de...de minden igyekezete ellenére ez pusztán egy gyenge másolatnak tűnik. A tényen pedig nem változtat semmi, hiszen végtére is: ez CSAK egy remake. Az előzetes alapján látszik is.

4 komment

Halálos iramban 6. / Furious 6 (2013)

2013.07.08. 06:00 Gevin

Azt hiszem hivatalosan kijelenthető, hogy az akcióműfaj agonizáló, utolsó egyedei közül Toretto-ék uralják az élbolyt. Még nem érték el az Expendables-kort, előttük járnak és habár mögöttük szinte légüres tér tátong, mindent megtesznek azért, hogy a tökös, ízig-vérig macsóvagány-veretős akciófilmet olyan pofátlanul szórakoztatóan prezentálják, hogy az intelligensebb néző is kénytelen legyen gondolkodóba esni, hogy ezt a kliséktől vérző kétórányi zúzdát, hogy a rákos fenébe lehet ennyire önfeledten élvezni.

Furious 6 kritika 01.png

8 komment

Címkék: akció filmkritika 8/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása