Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Dióhéjban: Dead man down, This is 40, Ruby Sparks

2013.06.23. 06:00 Gevin

Deadmandownírás.jpgBosszútól fűtve / Dead man Down (2013)

Colin Farrell egy Jason Statham filmben. A karakter ugyanolyan jó akárcsak az előadásmód, maga a cselekmény pedig ugyanolyan közepes, mint a brit borostás pofozógép akciói. A történet túl sokat markoló jellege végül egy (vagy inkább kettő) alapvető bosszúmotívumban kulminálódik, melyet Niels Arden Oplev rendező és J.H. Wyman író fűszerez némi gengszter beütéssel meg egy valagnyi rosszul érlelt drámával. Az akciójelenetekben a lóerő kevés, mint egy szekérben, Numi Repesz továbbra is kegyetlen ronda és egyre inkább kiállhatatlan színésznő, a sztori pedig hiába csűri-csavarja szálait, azok a végére is csak felszínes kliséként mutatnak. Hálisten, hogy C. Farrell karizmája még mindig képes menteni a menthetőt, de ide egyedül még ő is kevés. Azért az utolsó leszámolásban rendesen aprítja a népet, szórja a skúlót eszetlenül a szakadó esőben, feszülős hosszú ujjúban próbálja életben tartani a zsánert. De akkor inkább már a Welcome to the Punch. 5/10

komment

Címkék: akció vígjáték dráma filmkritika romantikus dióhéjban 8/10 5/10

The Sopranos 6x21, Made in America

2013.06.22. 06:00 Gevin

James Gandolfini emlékére.

A Lost előtt - és talán azóta is - minden idők egyik legellentmondásosabb sorozatbefejezése. David Chase a nézői elvárásokkal totálisan szembemenve, saját írói stílusához abszolút hűen, makacsul ragaszkodva a hat évad alatt felépített atmoszférához és imidzshez zárta le az olasz-amerikai Soprano család kálváriáját. Tony Soprano utolsó pillanata. Tévétörténelmi mérföldkő. Azóta is milliók utálják és imádják egyszerre a végső jelenetet. A cikk további része spoileres lehet.

The Sopranos 6x21 1.png

komment

Címkék: dráma gengszter sorozatkritika the sopranos

Jobs - előzetes

2013.06.21. 22:02 Gevin

jobs kép.jpgÍme a kütyüisten, a technikai zseni, Steve Jobs életét alapul vevő (egyik) film, amelyben Ashton Kutcher bizonyíthatja, hogy talentuma nagyobb holmi egyszersemnézős romantikus vígjátékoknál (persze, a Pillangó Hatás más kategória). De bevallom a tréler sem ezt, sem azt nem támasztja alá, hogy ez az életrajzi film több lenne a zsánerben ismerős toposzok felhalmozásánál. A The Social Network esetén tanulva mondjuk nem írnám le előre, de itt sem a rendező, sem az író személye nem ad túl sok bizakodásra okot.

komment

Címkék: előzetes

Misfits - 4. évad

2013.06.21. 19:14 Gevin

Misfits 4. évad írás5.pngHa sikerül elfogadnunk, hogy az a bizonyos Misfits, amely tele energiával, frissességgel, morbid és eszeveszett humorral tette ki mindazt a fantasztikus brit sorozatot, amiért rajongtunk, most végérvényesen halott akkor (és CSAKIS akkor) van értelme beszélni a negyedik évadról. Márpedig el kell fogadnunk hiszen az az eredeti szereplő, aki önszántából még nem lépett volna ki a szériából most a készítők által halálozik el. A kör bezárul, a Misfits pedig végleg metamorfizál egy popkulturális, szabadszájú, de mára kiégett és fantáziátlan angol sorozattá.

komment

Címkék: misfits sorozatkritika

We Bring the Noiz! #13

2013.06.19. 14:42 Gevin

Simple Minds - Don't you (forget about me) (The Breakfast Club)

John Hughes mesterműve mára gyakorlatilag egybeforrt a Simple Minds slágerével, amely ragyogó hangulattal festi alá az intro-t és segíti elő az expozíciót. Aki imádja a '80-as éveket, mind film, mind zene téren, az tapadjon a hangszóróra a play gomb lenyomása után.

komment

Címkék: we bring the noiz

The Wolf of Wall Street - előzetes

2013.06.19. 06:00 Gevin

wolf of wall street kép1.jpgScorsese előző munkájának tömjénezése legalább annyira távol állt tőlem, mint tőle a téma és most is szokatlan a hangvétel, de elkeltem kilóra. Leonardo DiCaprio két kézzel szórja a pénzt, oldalán kurvákkal, Matthew McConaughey-vel (aki az utóbbi időben egyre jobb, és a Mud-ot még nem is láttam), Jonah Hill-el meg egy rakat tőzsdecápával. Megalomán hedonizmus ezerrel, dugig töltve humorral, ide vele!

komment

Címkék: előzetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása