Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

The Place Beyond the Pines (2012)

2013.06.16. 03:04 Gevin

Apák vére

Derek Cianfrance második rendezésében ambiciózusan, előre elrendelten csordogál végig majd két és fél órán keresztül egy vérvonal, amely mindent összeköt. Alkotása strukturális mestermű, ahogy dramaturgiai toposzok összefűzéséből hoz létre egy saját, különálló produktumot. A film, ahogy sok kritika értelmezi - némileg tévesen - nem három történetből gyúródik egy egésszé, hanem generációkból. Két férfi véréből szeli egymást ketté. Íme az amerikai zsánerdráma ma.

The Place Beyond the Pines0.png

komment

Címkék: krimi dráma filmkritika 8/10

300: Rise of an Empire - előzetes

2013.06.13. 12:58 Gevin

300 rise of an empire poszter.jpgManapság gyakorlatilag lassan trend lesz abból, hogy ugyanazt adják el kétszer. De ez esetben annyira nem haragszom, mert Zack Snyder pontosan ahhoz ért a legjobban, amivel ez a tréler is villog: ömlik a cgi, spriccel a vér, a szanaszét szűrözött látványvilág két percenként belassul, adrenalinfokozó zene, nulla történet, piszok jól festő karakterek. A második etapot ugyan már nem ő rendezi, csak producer és író a projektben, de hát le sem tagadhatná, hogy megint kiélvezkedte magát a zöld doboz előtt.

komment · 1 trackback

Címkék: előzetes

Nulladik óra / The Breakfast Club (1985)

2013.06.12. 06:05 Gevin

John Hughes filmje szociális tananyag lehetne. Annak KELLENE lennie. A '80-as évek uralkodó komédiakirálya egyetlen helyiségben teremti meg a tinédzser archetípusokat, körülírja problémáikat és levezeti személyiségüket. Maga a nyersanyag, a forrás, amelyből minden valamirevaló tinivígjátéknak merítenie kell, ha igazán minőségivé akar válni.

The-Breakfast-Club-Cast.jpeg

komment

Címkék: vígjáték dráma filmkritika 9/10 80 90 classic shit John hughes

Dióhéjban: Másnapos boszorkányvadászok a texasi sötétségben

2013.06.11. 00:15 Dr.Jones

Másnaposok 3 / The Hangover Part III (2013)

hangover3_1.jpg

Kulturális katasztrófa jellegű igénytelenséggel zárult Todd Phillips merényletsorozata a jó ízlés ellen, ami Másnaposok trilógia néven vált hírhedté. Phillips, aki már az előző etap pofátlanul önismétlő attitűdjével is a széllel szemben pisált, most konkrétan szarik a közönség fejére. Az ötlethiány nála bizony nem akadály, hogy még egyszer belenyúljon az első rész kedvelőinek zsebébe, és az se zavarja, hogy a forgatókönyv lazán elfér egy 2 dl-es üdítős doboz oldalán vagy hogy a humort már fényképről se ismeri fel. Ő megelégszik azzal, ha az eddigi összes, itt-ott felbukkanó karaktert beleerőltetheti az amúgy is értelmetlen sztoriba, miközben Alan és Mr. Chow egymást túlharsogva verseng a filmtörténelem legirritálóbb karakterének járó elismerésért. Phillips úgy nyomkodja magából az izzadságszagú poénokat, hogy szinte magunk elé vizionáljuk az erektől duzzadó, sűrűn verejtékező homlokát. Nagyjából húszpercenként sikerül ugyan megnevettetnie egy kicsit, de ettől még sajnos eléggé kétségbeejtő az a gyötrelmes erőlködés, amit produkál, észre sem véve, hogy mennyire kínos, bárgyú és primitív ez az egész. 3/10

komment

Címkék: horror fantasy vígjáték filmkritika sci fi dióhéjban 6/10 3/10 2/10

JD 50!

2013.06.10. 00:48 Gevin

Bár Hungáriában elmúlt már éjfél, itt brit honban időn belül vagyunk még, úgyhogy ezúton emlékezünk meg róla, hogy az ezerarcú örökifjú, Johnny Depp ma töltötte be ötvenedik életévét. Isten éltesse! A jövőben több gengsztert és kevesebb Burtont.

komment

Címkék: video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása