Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Rozsda és csont / De rouille et d'os (2012)

2013.01.19. 19:30 Gevin

Ali (Matthias Schoenaerts) egy ösztönlény. Gondolkodásmódja egyszerű, lecsupaszított és nyers. Öt éves kisfiával a nővéréhez megy segítségért, mert jelenleg nincs hol lakniuk. Padlón van, alulról kezdi, mint mindenki más. Először biztonsági őrnek áll egy helyi klubban. A küzdelem és a fizikai harc azonban sosem kopott ki teljesen az életéből, mert egykoron bokszoló volt. Azóta sem ódzkodik a pofonoktól.

Rust-and-Bone-filmkritika.jpg

Stephanie (Marion Cotillard) kardszárnyú delfinekkel dolgozik, a velük előadott show-nak ő az egyik legfontosabb idomára. Első találkozásuk abban a klubban jön létre, ahol Ali betölti a kidobói állást. Stephanie épp vérző orral fekszik a földön, amikor Ali mindenféle pátosztól és hősiességtől mentesen kimenti a helyzetéből. Nem ez lesz az utolsó alkalom.

komment

Címkék: dráma filmkritika 9/10

We Bring the Noiz! #3

2013.01.19. 08:00 Dr.Jones

Emiliana Torrini – White Rabbit (Sucker Punch)

Nem sok filmnek sikerül annyira megosztania a közönséget, mint Zack Snyder Álomháborújának, azzal azonban kár lenne vitatkozni, hogy a film soundtrackje valami zseniálisan lavíroz az édes álmokat megidéző lágy dallamok és a rémes víziókat felszaggató, már-már őrjítően vad ritmusú dalok között. A következő öt percben Emiliana Torrini vezet el minket az álmok világába a nyúlüregen keresztül; vessétek rá magatokat!

komment

Címkék: we bring the noiz

Spring Breakers - előzetes

2013.01.18. 11:13 Gevin

spring-breakers-kép.jpgBikinis ribancok lóbálnak óriási csúzlikat, közben a napsütötte tengerparton tudatmódosítanak egy hatalmas parti keretében, hogy aztán a sittról egy gengszterreppereket megszégyenítő külsejű James Franco kimentse, majd felkarolja a csajbandát. Főbb szerepekben: Vanessa Hudgens, Selena Gomez (!?), Ashley Benson. Harmony Korine legújabb filmje.

komment

Címkék: előzetes

Kényszerleszállás / Flight (2012)

2013.01.17. 08:00 Gevin

Flight írás1.jpgRobert Zemeckis (Forrest Gump) sok-sok hosszú év után végre visszatért az élőszereplős, komoly filmek világába és tette ezt rögtön egy komolyabbik fajtából származó drámával. A Flight egy profánul szimpla, egyszerű, három tizedesjegyig kiszámítható, nyílegyenes film. Megbánásról, tagadásról, döntésekről, megváltásról és az alkoholizmusról. És ezekért mind egy-személyben Denzel Washington felel. One man show, ez az ő filmje.

komment

Címkék: dráma filmkritika 7/10

Californication 6. évad: go!

2013.01.16. 21:30 Gevin

Egyetlen korty van már csak a viszkis üveg alján és affölé is egy nikotin sárga új emelkedik, hogy lassan, koordinálatlanul beleejtse a füstölgő csikket. Hank Moody lejtőn van. Önsajnálat-hányadékban, fokozódó depresszióban és totál alkoholfüggőségben. Rákenroll basszameg.

Californication 6.évad kezdés.png

Minimális spoilerek a tovább mögött.

komment

Címkék: californication sorozatkritika

Parajelenségek 4. / Paranormal Activity 4 (2012)

2013.01.16. 15:30 Dr.Jones

Parajelenségek Kinect-támogatással

A plakáton virító felirat szerint az összes eddigi parajelenség ide vezetett. Nem fogjátok elhinni… egy házba! Egy biztonsági kamerákkal felszerelt házba, melynek lakói még pluszban kézi kamerákkal meg kamerás mobilokkal boldogítják a nézőt – gondolhatnánk, de ezen elhamarkodott, már-már szégyenletes előítéletnek számító – egyébként teljesen jogos - feltételezésünket a kreativitás határait feszegető írók alaposan szembe köpik egy rothadó fogból kiszívott gennyes csulával. Mivel hogy ebben a házban még a hatéves szarosnak is saját notebookja van, a háztartásban előforduló számtalan noti kameráján ill. a Kinect mozgásérzékelő pontocskáin keresztül csodálhatjuk éjjel-nappal a lakást, és szerencsére semmiről nem maradunk le, mivel a család szarik a rezsire, így a gépeket mindig bekapcsolva hagyják a lehető legjobb szögekben elhelyezve… Beleborzongok, annyira életszerű.

paranormal_activity_4_1.jpg

komment

Címkék: horror filmkritika 1/10 paranormal activity

Django (1966)

2013.01.15. 16:31 Gevin

Sergio Corbucci leforgatta, Franco Nero eljátszotta, Tarantino megidézte, mi meg most írunk róla.

Django írás 01.jpg

Egy magányos férfi bokáig érő kabátban vonszol maga után egy koporsót a sárban és mocsokban. Luis Enriquez Bakalov fájdalmas, melankolikus balladája már itt a tudatunkba égeti a karaktert impresszív főcímével (amit Tarantino egy-az-egyben átemelt). A következő képsorok egy nő erőszakos bántalmazását közvetítik, amint pedróbajszos mexikói fattyak ostorozzák, akiket vörös kendős katonák lyuggatnak ki, de pusztán azért, hogy ők feszíthessék keresztre az asszonyt. A férfi végignézi mindezt, majd megjegyzi, hogy nem lenne szabad így bánni egy hölggyel. Pillanatok kérdése és itt vér fog folyni.

komment

Címkék: western filmkritika 6/10

Django elszabadul / Django Unchained (2012)

2013.01.14. 13:27 Gevin

Rossz, silány, elnyűtt, megviselt, fércmunka, ócska, roskatag...és hangoztathatnám tovább a negatív jelzőket, de voltaképp nem lenne túl sok értelme. Tarantino, a filmes fenegyerek meghízott és megöregedett. Ezúttal a maga sajátos, egyedi, tagadhatatlan-utánozhatatlan - vagy a hater tábor által oly sokszor hangoztatott - lopkodós olvasatában porolja le a western zsáneréről a port, és idézi meg, támasztja fel a rabszolgatartás témáját középpontba helyezve. Nem, nem mondom, hogy meg vagyok lepve...

Django-Unchained_510x317.jpg

komment

Címkék: western filmkritika 9/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása