Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

The Goodwin Games - első évad

2013.07.11. 06:20 Gevin

the-goodwin-games-kritika.jpgNem meglepő. hogyha az amerikai tévében, (pláne országoson) egy alapvetően nem konzerv aláröhögéssel, ömlengős romantikus nyálfolyással, hanem valami bájossal, vidámmal és családias hangulattal rendelkező komédia próbálja kibontani szárnyait, a nézettség fölött görnyedő szemüveges hajcsárok azonnal kinyírják. No, nem mintha a Goodwin Games olyan eget rengetően übersilány, radikális koncepcióval vagy összetett humorstruktúrával próbálná bevenni magát a tévébe. DE: legalább van egy jópofa alapkoncepciója, három jól működő karaktere, meg aranyos, együgyű humora.

Goodwin-papa elhalálozik, és hogy újra összehozza három totál ellentétes felnőtt gyerekét, egy rakat videóüzenetet hagy nekik azzal az ígérettel, hogy aki a legtöbb általa hátrahagyott rejtvényt megfejti, azé lesz a busás örökség. Közben meg mosolyog a sírjában, hogy ez a három dilinyós végre újra egy családdá, újra testvérré válik a szülővárosukban.

Becki Newton (HIMYM-fanok Barney oldalán csipázhatták), a buta szőke, tehetségtelen színészpalánta gyönyörű külsővel, Scott Foley a szuperegoista tévedhetetlen sebészisten és T.J. Miller, az analfabéta retardált, egyszóval a hülye szerepében.

Kötelességemnek érzem elmondani, hogy az égvilágon semmi, de semmi különleges nincs a sorozat alapszerkezetében, dramaturgiájában, de valami megmagyarázhatatlan oknál fogva sikerül neki a szádon lévő vigyort egészen a füledig húznia. A kisváros hangulatos, a humor rendkívül jól idomul mindenkihez és a család összetartó erejét, ezt a csontig rágott, már-már szentimentális klisét is ügyesen illeszti a koncepcióba.

7 résznyi önfeledt hangulat, könnyed nyári lazuláshoz. Se több, se kevesebb. 6/10

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték sorozatkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr775399896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása