Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

The Place Beyond the Pines - előzetes

2012.12.23. 13:56 Gevin

The place beyond the pines.jpgDerek Cianfrance a Blue Valentine után ismét nagyon mélyre döngöli Ryan Gosling-ot a depresszióban és a súlyos döntések okozta következmények fertőjében. Ezúttal egy agyonvarrt krosszmotor-versenyzőt alakít, aki hogy eltartsa fiát, elkezd bankokat rabolni. Aztán szembejön Bradley Cooper, aki állítólag jobb, mint eddig bármikor és Eva Mendes még mindig ragyog a gyönyörű kreol bőrében. Nem akarok megint vakvágányra menni, ezért csak halkan jegyzem meg mekkora film lehet majd ez: nagy.

komment

Címkék: előzetes

2012 - MOZI - 3 percben

2012.12.22. 14:21 stikli0

Lassan vége a 2012-es évnek, így elkezdődnek majd az összefoglalók, top listák, hogy kinek mi tetszett legjobban az idei felhozatalból. Ez valószínűleg a részemről is megtörténik, mindenesetre tisztelegjünk picit a válogatás előtt, melyet ebben a három perces saját készítésű videóban tekinthettek meg. 

A videóban szereplő alkotások mindegyike 2012-ben mutatkozott/mutatkozik be hazánkban.

UI: Azért idén sem volt gyenge évünk. :)

komment

Címkék: fun video zenés

This is the End - előzetes

2012.12.21. 10:24 Gevin

A vígjáték, amely találóan, és nyilván legdirektebben használja ki a világvége témakört. Már csak azért is, mert sok-sok-sok idióta gyűlik össze egy filmben, ahol rengeteget szívnak és mindenki önmagát alakítja. Még szerencsétlen Michael Cera is. Evan Goldberg-Seth Rogen páros írja és rendezi.

this_is_the_end-560x830.jpeg

komment

Címkék: előzetes

Pain and Gain - előzetes

2012.12.20. 12:38 Gevin

Lassított felvételen csillan meg a napfény a szétsztreoidozott kősziklák izmain, akik valami nagy bulira készülnek. Sportkocsik, fullos nők, tesztoszterontúltengés, robbanások, humor és esztelen szűrőzés. Michael Bay-esebb nem is lehetne. Várjunk csak...

Főszerepben: Mark Wahlberg és Dwayne Johnson

komment

Címkék: előzetes

Dexter - 7. évad

2012.12.19. 16:50 Gevin

Dex 7.évad írás1.jpg"Surprise, motherfucker!"

Hét évadot kellett nyomon követnünk ahhoz, hogy Miami legjóhiszeműbb szellemben tevékenykedő sorozatgyilkosát lássuk megbukni. Az igencsak megosztó hatodik szezon után (végén) az írók meglépték azt, ami jó néhány rajongó álmát teljesítette be. A kérdés csak az volt, hogy milyen irányba terelődik a lelepleződés, illetve, hogy az írók mennyire sikeresen veszik az akadályokat és a sorozat nívójához mérten képesek-e annak univerzumában racionális karakterfejlődésre. A válasz önmagában nem evidens, ugyanakkor szükségszerűen megosztó, de az biztos, hogy a Dexter hetedik nekifutása a sorozat legszebb perceit megidézve vált egy kiváló évaddá - annak minden ballépésével, irracionális megmozdulásával, és olykor szkepticizmusra okot adó kivitelezésével.

De dramaturgiája, váltakozó tempója és gyönyörű karakterizációja magasan besorolja a legjobban sikerült etapok közé. Az írás Spoileres.

komment

Címkék: dexter sorozatkritika

A Hobbit - Váratlan utazás / The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

2012.12.18. 17:05 stikli0

Mese habbal

Bilbó, aki Zsákos, egy csordányi törp, komótos játékidő, hullámvölgyes baktatás, megházasítva egy újabb dimenzióval, expresszív tájképfestészet közvetlenül a szem előtt...Valami ilyesmi képpel az agyában cammoghat ki a néző a vetítőteremből, és az istenért nem tudja kiverni a fejéből, hogy minek ebből három rész?

komment

Címkék: fantasy filmkritika kaland 7/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása