Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Fék nélkül / Premium Rush (2012)

2012.12.16. 07:00 Gevin

Premium rush írás.jpgMegközelítőleg ezerötszáz biciklis futár van New York-ban, akiket akkor bérel fel az ember, ha a különböző technikai kütyük bedöglenek, avagy a kiküldendő cucc prioritásban magasabb besorolást kap, akkor jönnek ők. A főszerepben tekerő Joseph Gordon-Levitt-nak ezúttal egy jegyet kell házhoz vinnie, amely nem csak, hogy piszok értékes, de életek múlhatnak rajta. Többek közt majdnem az övé is. Voltaképp a történet ebben a kis papírvékony szkriptben  teljes egészében össze van foglalva, szóval egyetlen esélye a néző tetszési indexe feletti győzelemre, hogy az adrenalinnal megszórt akciót vagányan prezentálja.

komment

Címkék: akció filmkritika 6/10

Sons of Anarchy - 5. évad

2012.12.15. 12:14 Gevin

Kurt Sutter egyvalamihez nagyon ért: a dramaturgiai szarkeverés az ő művészete. Az előző évad tulajdonképpen egy belépőjegy volt Charming apokalipszisébe, a morális temetőbe, ahol nem minden sírra jut virág. Kissé naiv és szkeptikus voltam az előző szezon után, de most már teljességgel nyilvánvaló, hogy az elvetemült Sutter bizony ténylegesen arra készül, hogy atomjaira szedje a klubot, felrúgjon minden pozitív töltetű érzelmi kapcsolatot és egy olyan mély szakadék felé vezesse a fekete bőrdzsekis motorosokat, amibe egytől-egyig, sűrű lángok közepette végül mind odaveszhetnek. A showrunner hitvallása most ért csak el csúcspontjára: "Találd ki, hogy a nézők mit gondolnak, mit várnak, és tedd az ellenkezőjét." (Minimális SPOILEREK).

sonsofanarchy_jaxfinale.jpg

komment

Címkék: dráma sorozatkritika sons of anarchy

House at the End of the Street (2012)

2012.12.14. 16:15 stikli0

Pofátlan predesztináció

Amikor egy feltörekvő színész/színésznő rossz munkához adja a nevét (utólagos és szubjektív megítélés alapján), óhatatlanul elkezd motoszkálni a fejemben, hogy vajon ő mit láthatott abban a bizonyos kezdeti stádiumban lévő produkcióban? Miért érzett elfojthatatlan vágyat, hogy szerepeljen benne, és hogyan tudták meggyőzni? Jelen esetben pedig főleg ez a helyzet, ugyanis alanyunk az a huszonkét éves fiatal lány, aki nem is oly régen valószínűleg megszedte magát Katniss Everdeen fatuskóhoz hasonló érzelemvilággal rendelkező karakterével.

komment

Címkék: horror thriller filmkritika 3/10

A 70. Golden Globe jelöltjei

2012.12.14. 12:40 Gevin

gg lincoln.jpgKicsit furcsa a helyzet számomra, mert a jelöltek úgy nyolcvan százalékát nem láttam, ami már kevésbé, hogy itthon még be sem mutatták a nagy részüket. Véleményem szerint kissé szolid ez a felhozatal, ami között meglepetések is akadnak. Példának okáért Richard Gere-t jelölték legjobb férfi főszereplő díjra, ami egy hosszan tartó szemöldök felvonást eredményezett a részemről (az Arbitrage valóban ennyire jó?). Argo, Django, Zero Dark Thirty és a Lincoln uralja a mezőnyt.

komment

Címkék: díjátadó

Moody 6.

2012.12.13. 12:05 Gevin

Avagy a Kaliforgia hatodik évadában megfordul többek közt Marilyn Manson és az, akiért Liam Neeson bármire képes. Nem árulom el, hogy a kettő közül Hank melyikkel bonyolódik szexuális viszonyba.

komment

Címkék: video californication promo

Pacific Rim - előzetes

2012.12.13. 11:12 Gevin

pacific rim poszter.jpgGuillermo Del Toro nagyban játszik. Akkor azt hiszem az eddigiek alapján kijelenthető, hogy a Faun atyjának új filmje a legélvezetesebb, monumentálisabb sci-fi 2013-ra nézve. A nevek: Charlie Hunnam, Ron Perlman, Idris Elba. Kis hazánkban Tűzgyűrű címen fut majd és óriási robotok, óriási szörnyekkel csapnak össze, hogy megakadályozzák az apokalipszist. FUCKYEAH!

komment

Címkék: előzetes

Az Acélember - előzetes

2012.12.12. 06:00 Gevin

Tudom, hogy Chris Nolan csak producer, de a jelenléte megkérdőjelezhetetlen. A Man of Steel második előzetese óriási bomba, amelyet Zack Snyder időzít.

Superedem nevű olvasónk jelezte, hogy készített feliratot a tréler alá, így aki óhajtja a tovább mögött úgy is megtekintheti.

komment

Címkék: előzetes

After Earth - előzetes

2012.12.11. 06:00 Gevin

Shyamalan megpróbálja a lehetetlent: visszatérni Hollywood-ba egy jó filmmel. A segítségére ezúttal Will Smith és fia, Jaden siet egy kalandfilmes elemeket felvonultató sci-fi keretein belül. Vajon sikerül neki? Vagy ismét elbukik?

komment

Címkék: előzetes

Prometheus Nyereményjáték #3

2012.12.10. 06:00 Gevin

Elérkeztünk a Fantasmania nyereményjátékának harmadik és egyben utolsó kérdéséhez. A válaszokat ide küldjétek:fantasmania.jatek@gmail.com a tárgyba pedig ezt írjátok - MÉDIAVIAGRA - Fantasmania Prometheus Nyereményjáték 3. kérdés.

3. Melyik híres svéd filmtrilógiában játszott előtte Noomi Rapace?

prometheus-nyerjat-3.jpg

komment

Címkék: nyereményjáték

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása