Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Apa ég! / That’s My Boy (2012)

2012.10.12. 17:00 Dr.Jones

Sandler még mindig nem a régi

Legújabb filmjében Adam Sandler ismét idétlenül néz ki, furán beszél és öreg mamával fajtalankodik, de miután tavaly egy filmen belül két szerepben is sikerült a túlcsorduló ripacskodással kevert alpári tahóság általi merényletet elkövetnie a jó ízlés ellen, most az elképesztően vicces Lonely Island egyik tagjával, Andy Samberggel és a ’90-es évek popkultúrájának mellékhatásával, Vanilla Ice-szal összeállva igyekszik helyrehozni az elmúlt időszak tévelygéseit. Az Apa ég!-ről pedig egy megkönnyebbült sóhaj kíséretében teljes nyugalommal kijelenthető, hogy sokkalta élvezetesebb, mint Sandler legutóbbi ámokfutása, a Jack és Jill, ám a korábbi filmjeihez sajnos azért még közel sem ér fel.

thats_my_boy_1.jpg

7 komment

Címkék: vígjáték filmkritika 5/10

Már járni is tudunk - Két éves a Médiaviagra

2012.10.11. 01:00 Dr.Jones

2_blogszulinap.jpgKét évesek lettünk, azaz másodpercre pontosan két évvel ezelőtt élesítette Gevin az első bejegyzést, hogy a fejünkben szánkázó okosabb-hülyébb gondolatokat a tenyerünk alatt izzó billentyűzet megszállott csapkodásával adhassuk ki magunkból. Más szóval ő nagyobb, én kisebb tapasztalattal a hátam mögött, ám mindketten tengernyi lelkesedéssel felvértezve, belefogtunk ebbe a blogolásnak nevezett mókába. És hát azóta is szárnyalunk. Persze hullámvölgyek vannak, voltak és lesznek is, de mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy érdekes, tartalmas írásokkal szolgáljuk az olvasóközösséget, ami nagy örömünkre mellesleg lassan, de biztosan növöget. Ezért pedig óriási köszönettel tartozunk mindazoknak, akik olvasnak minket, és akik egy-egy kattintással, hozzászólással, netán vendégírással segítettek egyre feljebb rugdosni a színvonalat. Továbbá külön köszönet illeti legújabb szerzeményünket, johnnymoore-t, akire mindenben lehet számítani azon túl is, hogy lelkiismeretes munkával szállítja a jobbnál jobb cikkeket. A jövőben is maradni fog minden a régiben, bár kisebb-nagyobb újdonságokra mindig lehet számítani, szóval érdemes lesz továbbra is velünk tartani, mert odakenjük ezt az évet is! 

10 komment

Címkék: blog

Hitchcock - előzetes

2012.10.10. 22:52 Gevin

Hölgyeim és Uraim, Alfred Hitchcock! Úgy, ahogy még sohasem láttuk - vagy csak félig. Azaz Anthony Hopkins bőrében, maszkkal, humorral, konyhakéssel és sok-sok nővel maga körül. Szórakoztatásra érdemes kis filmnek tűnik első blikkre.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Enter the Freeman - rövidfilm

2012.10.10. 19:00 Dr.Jones

Rajongók forgattak élőszereplős Half-Life kisfilmet, ami elég profi lett annak ellenére, hogy a költségvetés mindössze 3000 dollárt emésztett fel. 

1 komment

Címkék: video rövidfilm

24. Képregény Börze

2012.10.10. 10:30 Dr.Jones

A 24. Képregény Börzének a Munkásotthon utca 3. szám alatti Általános Iskola (BP. IV. kerület) ad otthont, amely október 14-én (vasárnap) 10-től 15 óráig várja az érdeklődőket.
Egyéb információk, programok, részletek errefelé

24_kepregeny_borze_promo.jpg

4 komment

Címkék: közérdekű közlemény

Filmünnep a Cinema City-ben

2012.10.09. 09:30 Dr.Jones

Október 11-14-ig, azaz e hét csütörtökétől vasárnapig Filmünnepet tartanak a Cinema City mozik, ami elsősorban azt jelenti, hogy potompénzért válogathatunk az aktuális kínálatból. A 2D-s filmeket 690 Ft-ért, a 3D-seket pedig 890-ért (a szemüveg +200 HUF, ha nincs otthon) szemrevételezhetjük. Máshol nem nagyon tudom, hogy megy ez, de a pesti jegyárak majdnem egy ezressel rövidülnek meg, így finoman szólva is érdemes lesz a moziélménybe fektetni ezen a hétvégén. Mivel a négy napos ünnep alatt az online és telefonos jegyfoglalás szünetel, csak a helyszínen történő, személyes jegyvásárlásra lesz lehetőség, tehát érdemes korán elindulni, mert valószínűleg akkora sorokba fogunk botlani, mint a Twilight bármelyik részének premiernapján, csak nem olyan hangosakba.

cinema_city_filmunnep.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: közérdekű közlemény

Három hét múlva...

2012.10.09. 08:00 Dr.Jones

...elszabadul a Pokol. Október 30-31-én a horroré és a Halloweené lesz a főszerep - kritikák, ajánlók, teszt, blog-játék és sok más ínyencség mellett a csontig hatoló rettegés várja a blog látogatóit. Készen állsz a borzongásra? 

halloween_horrorfest.jpg

8 komment

Címkék: halloween horrorfest

Not Fade Away - előzetes

2012.10.08. 10:48 Gevin

NOT-FADE-AWAY-TRAILER-large640.jpgÍme David Chase és James Gandolfini (Tony Soprano) sok-sok év utáni újra egymásra találása. Habár a Maffiózók atyja ezúttal egészen más témán belül fejti ki 67 évesen a gondolatait, de az már most szembetűnő, hogy a minőségfaktor nem hibádzik. '60-as évek, zenészek, zűrök, szerelem, rock. Igazából teljesen mindegy miről szól, mert ha David Chase írja és rendezi, ráadásul régi cimboráját kéri fel főszereplőnek, akkor az kötelező műsor a részemről.

1 komment

Címkék: előzetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása