Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

God Bless America (2011)

2012.10.06. 21:01 Gevin

"Isten áldja Amerikát!"

A hazát, ahol túlsúlyos, kövér bunkók falják a gyorséttermi kaját miközben a tévében bámulják valamelyik agyzsibbasztó valóságshowt, ahol a tévésztárrá csúfított tinilányok azért kapnak dührohamot, mert apuci nem Cadillac Escalade-t vett nekik a tizenhatodik születésnapjukra, a helyet, ahol Jerry Springert a háziasszonyok félistenként tisztelik. Azt az országot, ahol a fiatal generáció már minden élményt és ingert képernyőn keresztül kap, ahol, ha nincsen közösségi oldal-profilod tulajdonképpen nem is létezel. Ahol hírnévhez, ismertséghez még csak tehetségre sincs szükség, mert a népbutító média azt megoldja helyetted. Bobcat Goldthwait filmje egyértelműen kinyilvánítja a véleményét, nem köntörfalaz, nem takar vagy finomít azon az állásponton amelyet vall: hulljon a férgese!

God bless America írás.jpg

komment

Címkék: vígjáték dráma filmkritika 8/10

Homeland - 2. évad, 1. rész

2012.10.06. 13:49 Gevin

Homeland 2x01 írás.pngAz a nagy büdös helyzet, hogy a Homeland készítői még mindig vérprofik a status quo megteremtésében. Hihetetlen precíz odafigyeléssel és a minőség magasan tartásával simítják, finomítják a cselekményt az első évadból abszolúte továbblépve. A feszültség pedig csak úgy szikrázik a főkarakterek és az azokkal kapcsolatba lépők között. Enyhe spoilerek a tovább mögött.

komment

Címkék: sorozatkritika homeland

Jason Willis és Bruce Statham

2012.10.04. 19:09 Gevin

Avagy a két kopasz soron következő akcióparádéja. Statham J-Lo idomain sikamlik végig, miközben egy rosszul elsült rablás áldozataként áll bosszút az anyaszomorítókon. A szereplőgárda is pofás: Statham és az énekesnő mellett feltűnik Nick Nolte, Michael Chiklis (Kemény Zsaruk), illetve Wendell Pierce is. A rendező Taylor Hackford (Ray, Túszharc). Van benne puskapor, bár nem ártana a tökös Statham-karaktert néha kissé tovább árnyalni annál, hogy mogorván néz és szétrúgja mindenki seggét. Vagy nem?

komment

Címkék: előzetes

Hello, Vin!

2012.10.03. 11:37 Gevin

Cool-Halloween-Windows-Decorating-and-Design-Ideas.jpgZötykölődik felénk Halloween éjszakája, csak úgy okádja magából a vért és a belsőséget, mint vonat a füstöt, de még oly távol, oly messze van, alig látni... ennek ellenére mi már kiszedtük a szekrényből a műanyag vámpírfogakat, a felhelyezhető nyílt sebeket, előkaptuk a Sikoly-maszkot, hogy minden készenlétben legyen mire megérkezik. Ugyanis, ahogy tavaly és azelőtt ontottuk magunkból az ünnep előtt tisztelgő horrorisztikus témákat, úgy idén is rengeteg rémséget szállítunk majd nektek:

- Kritikák minden mennyiségben.

- Tavaly a gyilkost kerestük, idén pedig...majd meglátjátok.

- A rengeteg véres, rémisztő és félelemkeltő dolog között néha nevetni is kell egy jót.

Ezt a posztot pedig most kinevezem afféle gyűjtőhelynek, ahova jöhetnek a címek, hogy szerintetek miket érdemes, illetve, hogy mik azok, amikre borzasztó kíváncsiak lennétek, hogy mit gondol róluk a Viagra szerkesztősége.

komment

Címkék: közérdekű közlemény halloween horrorfest

Gore Verbinski újra támad: The Lone Ranger - előzetes

2012.10.03. 11:30 Gevin

The lone ranger kép előzetes.jpgA bájosan vicces és egyszerre kikacsintós Rango után a Karib-tenger széria rendezője ismét a vadnyugatra lovagol, ahova hozza magával hűséges bajtársát Johnny Depp szeméjében, aki itt is kellően idiótának és talán egy hajszállal visszafogottabbnak tűnik - no nem kinézetre. A tízer meglepően komoly hangvételű, teletömve kalanddal és akcióval, ahogy egy blockbusterhez illik. A jövő év nagy dobása lehet belőle, ha nem hasal el úgy, mint szegény John Carter.

komment

Címkék: előzetes

Dexter - elstartolt a 7. évad

2012.10.02. 15:36 Gevin

A jó istennek, de főleg az íróknak hála bekövetkezett az, aminek a sorozat életében már minimum egy, de inkább két évvel ezelőtt meg kellett volna valósulnia. A hatodik évad nyögve-nyelős gyengélkedése után pedig ismét sikerült a készítőknek a monumentális potenciálból egy időhúzós, de néhol érdekes moralizálást feszegető epizódot összehozniuk. KEMÉNYEN SPOILEREZEK A TOVÁBB UTÁN.

Dex 7. évad kezdés.png

komment

Címkék: dexter sorozatkritika

Még több NBA, még több 2K

2012.10.01. 08:45 Dr.Jones

nba2k13_promo_justinbieber.jpgA hónap végén rajtol a 2012-13-mas NBA szezon, ennek örömére Amerikában holnap, nálunk pedig pénteken jelenik meg az NBA 2K13, melyben számos kisebb-nagyobb újítás mellett még Justin Bieber is helyet kap, mint játszható karakter. Hogy az IGN szakértői miként vélekedtek róla, az alant megbújó videóból kiderül. Kapcsolódó hírként továbbá a 2K Sports bejelentette, hogy október 24-én útjára bocsátja az NBA 2K Online-t, ami egy free-to-play MMO lesz. A dolog hátulütője, hogy egyelőre csupán a kínai piacot célozza meg, de amennyiben sikeres vállalkozásnak bizonyul, úgy jó eséllyel eljuthat a világ többi részére is. 

komment

Címkék: előzetes játék nba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása