Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A zombik már a spájzban vannak - Resident Evil 6 előzetes

2012.09.23. 19:35 Dr.Jones

resident_evil_6_promo_4.jpgNem, most nem W. S. Anderson mozis ámokfutásáról lesz szó, hanem a játékról, ami újabban ugyanúgy megosztja a rajongókat, mint a filmsorozat, ezért az utóbbi időben szintén durván elakciósodott Resident Evil széria hatodik része most igen ütős előzetessel támadja be a kétkedőket. A készítők szerint ez az epizód ugyan az előző rész akcióorientált szellemiségét viszi tovább, de itt-ott feleleveníti majd a régi túlélőhorror-attitűdöt is. Hogy ez miben fog kimerülni, az az alábbi trailerből finoman szólva sem derül ki, az viszont annál inkább, hogy kegyetlen nagy zúzások és vérben tocsogó zombihentelések elébe néz az, aki benevez a széria soron következő epizódjára.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes játék resident evil

Visszatér: The Collection - előzetes

2012.09.21. 14:48 Gevin

collectionbanner.jpgAz a szitu, hogy a franc se tudja mikor örültem így folytatásnak, miután Hollywood minden valamirevaló produkcióból az utolsó csepp vért is kiszivattyúzza, hogy létrehozzon (a legtöbb esetben) valami középszerűt. A The Collector című film egy kemény, egyszerű, de jó alapötletre épülő vériszamos horror, amit mind a ketten (Jones-al) szerettünk itt a viagrán. Na most megtartották a rendezőt, sőt, az egyik főszereplőt (akivel kvázi elvágták az első rész végét) és persze azt a morbid bőrmaszkot és legalább annyi, ha nem több vérengzés várható, mint az első részben. Ez a tréler a bizonyíték rá, ami alapján én rohadtul látni akarom.

1 komment

Címkék: előzetes

The Hobbit - második előzetes

2012.09.19. 16:29 Gevin

Látvány, kaland, humor, fantasy és lám a Hobbit legújabb előzetese még arra is képes, hogy az én un-fan Gyűrűk ura lelkem infantilis szegmensét megborzolja. Ugyanis ezután még az sem kizárt, hogy érdemes lesz ellátogatni a filmszínházakba idén decemberben.

5 komment

Címkék: előzetes

Dióhéjban: Vad elhajlás Párizsban

2012.09.19. 10:00 Dr.Jones

Elhajlási engedély / Hall Pass (2011)

hall_pass_1.jpgA Farrelly tesók - a Dumb és Dumber mellett még számos klasszikus vígjáték atyjai - ezúttal az alpári suttyósággal megvert szexualitást állítják a középpontba, méghozzá két teljesen hétköznapi, középkorú családos csóka aspektusából. Owen Wilson és Jason Sudeikis ugyanis elhajlási engedélyt kapnak feleségeiktől, hogy a következő egy hétben kezdjenek valamit kínosan felfokozott kanosságukkal. Ők pedig habozás nélkül bólintanak rá a házasélet alóli rövid kimenőre, és óriási reményekkel meg még nagyobb lelkesedéssel vágnak neki a bulizással teli éjszakáknak. Az agyament szituációkkal és perzselő párbeszédekkel tarkított hét alatt pedig kénytelenek szembenézni többek közt egy őrült pultos fiúval, egy méretes négerszerszámmal, valamint egy-egy zöld és barna poénnal, mire tudatosul bennük, hogy már rég nem akkora ászok, mint fiatalon, ha egyáltalán valaha is azok voltak. Mindenesetre az ordenáré monológok és a szókimondó párbeszédek szemérmetlenül durrognak végig a filmen, s a végére kontrollálhatatlanul elszabadulnak az események, amik magukkal rántanak néhány kötelező fordulatot is, de szerencsére a nyilvánvaló tanulságok és nagy egymásra találások sűrűjében sem válik túlzottan érzelgőssé a finálé. Aztán Farrelly-ék vesznek egy nagy levegőt és a stáblistát megszakítva a film talán legütősebb jelenetsorával búcsúznak a nézőtől. 7/10

2 komment

Címkék: vígjáték filmkritika romantikus dióhéjban 6/10 7/10 4/10

Paradise of the Dead vol. 2 - Dead Island: Riptide előzetes

2012.09.19. 09:15 Dr.Jones

dead_island_riptide_promo_1.jpgA megvadult zombik tovább sanyargatják a pórul járt turistákat, akiknek a Dead Island megpróbáltatásait túlélve már éppen sikerülne kereket oldaniuk Banoi szigetéről, amikor egy fenenagy viharba keveredve egy másik, közeli kis szigeten kötnek ki, ahol a változatosság kedvéért szintén az élőhalottak élvezik a trópusi éghajlat szépségeit. Akinek megvannak még az előző rész mentései, az folytathatja a sztorit a karakterek áthozott statisztikáival, amire szükség is lesz, mivel itt még a zombik hordáin túl az időjárás is ellenünk fordul majd, hogy hatalmas esőkkel zúdítson özönvizet megfáradt túlélőinkre. Emellett kapunk egy új karaktert is, a játékmenetet pedig a szeszélyes időjárás mellett az is megkutyulja kicsit, hogy aktuális menedékünket időnként meg kell óvnunk a ránk törő zombik hullámaitól. A trailer egyelőre csak a hangulatra alapoz, ill. az első rész díjnyertes előzetesének hangulatára, és bár nem annyira kreatív, azért egész ütős kis kedvcsináló lett. A játékot majd valamikor jövőre kaparinthatjuk meg, mindhárom fő platformra. 

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes játék dead island

A rettegés mélye / The Hole (2009)

2012.09.18. 13:52 Gevin

A '90-es években volt egy bizonyos könyvsorozat, amely Libabőr címen futott. A kitaláló státuszban R.L. Stine tündökölt, aki elsősorban gyerekeknek szánt kísértethistóriákat mesélt el ezekben a bizonyos füzetekben (ha úgy tetszik novellákban, amik közül egyik sem volt túl hosszú és baromi nagy betűkkel nyomták), amit később sorozat formájában Amerika meg is filmesített. Nos, az a két történet, amelyet jómagam is látni véltem porbafingó kisiskolásként, olyan elemien, és persze némileg infantilisen félelmetes atmoszférával kapargatta a fiatal agytekervényeimet, hogy manapság se nagyon komálom a hasbeszélő bábukat. Szóval jó példát mindig lehet találni, még akkor is, ha gyerekeknek szánt, szoft-horrorról is beszélgetünk. Szerettem volna azt mondani, hogy jelen írás tárgya követendő mintaként szolgál, de nem tehetem. A Rettegés mélye rémgyenge. Pedig vannak benne rémek, meg kísértetek, meg bohócok...

The Hole írás1.jpg

4 komment

Címkék: horror thriller filmkritika 4/10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása