Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Felhőatlasz - előzetes

2012.09.09. 17:24 Gevin

Cloud atlas kép trailer.jpgAnno azért nem posztoltam a Wachowski tesók legújabb projektjének előzetesét, mert irdatlanul hosszúra sikeredett, amely által lendületéből és figyelemfenntartó erejéből is jócskán vesztett. Azonban most itt a második nekifutás egy feleannyi hosszúságú előzetes formájában, amelyből az biztosan kiderül, hogy a sci-fit, a kalandot és a drámát vegyítve igencsak nagy formátumú műnek nézünk elébe. Egyelőre az első benyomásom az, hogy ilyen tág univerzumokban való ugrálás és ennyire temérdek karakter még az ő kezükben is elveszhet majd, de ne legyen igazam. Azt viszont le lehet szögezni, hogy a látvány, szürrealitás, grandiózusság és a jó pár ismert név terén ezúttal sem spóroltak a Mátrixota jegyző "fivérek" - apropó a rendezésbe Tom Tykwer segít be, a produkció büdzséjét pedig 100 millió körülire becsülik.

Szereplők: Tom Hanks, Hugo Weaving, Halle Berry, Susan Sarandon, Hugh Grant, Jim Sturgess, Götz Otto és még rengetegen.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

George R. R. Martin: Lázálom

2012.09.08. 19:45 Dr.Jones

„Az éjszakai ködtengerben, a kisebb, egyszerűbb hajók között a gőzös látomásnak tűnt, fehér fantomnak, mely egy folyami ember álmaiból lépett elő.”

george_r_r_martin_lazalom.jpgLázálom. Milyen baljós név egy hajónak – gondolhatja az egyszeri utazó. Ám a köpcös, mogorva Abner Marsh kapitány fikarcnyit sem törődik a babonákkal. Helyette egyetlen dolog foglalkoztatja, mégpedig az, hogy az ő Lázálma a legnagyobb, leggyorsabb és legpompázatosabb istenverte gőzös, melynek lapátkerekei valaha is felkavarták a Mississippi szelíd habjait. Egy hajó, ami hófehérre mázolt deszkáival, ezüst korlátaival, a legfényesebb tükrökkel és a legbársonyosabb szőnyegekkel bevont dísztermével a folyó sápadt királyaként magasodik a többi gőzös fölé, hogy kecses, mégis erőt sugárzó formáival szelje át a sötét hullámokat, míg kazánjai csillapíthatatlan étvággyal falják a legjobb minőségű fát és a legdrágább zsírt. Ám amikor a Lázálom káprázatos pompáját kísérteties ragyogásba vonja a folyó felett függő telihold hideg fénye, még a kapitány gyanakvását is felébresztik az újságokban megjelenő rejtélyes halálesetek rémhírei, ill. újdonsült társa különös szokásai. Joshua York ugyanis kizárólag napnyugta után merészkedik elő sötét kabinjából, hogy titokzatos barátaival valami sűrű, vöröses folyadékot kortyolgasson…

5 komment

Címkék: horror fantasy könyvkritika

Kubrick fanok figyelem!

2012.09.07. 07:30 Gevin

Na jó, a többiek is vessenek egy pillantást erre a montázsra, amely a mester kedvenc beállítását emeli ki a filmjeiből.

Szólj hozzá!

Címkék: video

Az utolsó cserkész / The Last Boy Scout (1991)

2012.09.06. 07:10 Gevin

Lecsúszottabb és cinikusabb magánkopót sem isten, sem a '90-es évek nem volt képes kitermelni magából. Joe Hallenbeck, Shane Black tollából életre kelő figurája mogorva, mocskosul arrogáns és kíméletlenül cinikus, nem csoda, hogy Amerika kezdetben nem szerette. Depresszív és apatikus, mindenkit elküld a picsába, már ha egyáltalán fűlik hozzá a foga.

Az utolsó cserkész toplista.jpg

18 komment

Címkék: akció vígjáték filmkritika 9/10 80 90 classic shit

Tony Scott emlékmontázs

2012.09.05. 13:45 Gevin

Nem hiszem, hogy sok mindent hozzá kellene fűzni...

...hiányozni fog az öreg.

Szólj hozzá!

Címkék: video

Hansel and Gretel: Witch Hunters előzetes

2012.09.05. 09:30 Dr.Jones

hansel-gretel-witch-hunters.jpgHófehérke után Jancsi és Juliska is megkapja a magáét Hollywoodtól: a Boszorkányvadászok című horror-fantasy-vígjátékban Jeremy Renner és Gemma Arterton párosa aprítja nagy elánnal a gonosz mesebeli szipirtyók hadát. A gyilkos duó január 17-én ér a hazai mozikba, elvileg R-es besorolással, mivel a tesztvetítésen megszavaztatták a közönséget, hogy a brutálisan szórakoztató rendezői változatot, vagy netán a durván szétvagdosott, vérszegényebb verziót részesítik-e előnyben. Mivel a válasz egyértelmű volt, így igen véres kis kalandokra számíthatunk, amikből feltehetőleg a beteg humor sem fog hiányozni, hiszen az utóbbi évek egyik legviccesebb horrorfilmje, a Náci zombik rendezője csücsül a direktori székben. 

1 komment

Címkék: előzetes

EX2 – Jones szerint

2012.09.05. 08:00 Dr.Jones

Harcosok nyugdíjasklubja – Újratöltve!

A feláldozhatók visszatértek, és öregebbek, mint valaha. De egyúttal pusztítóbbak is. Mert itt aztán nincs finomkodás, nincs megalkuvás, csak kőkemény akció van, ami egyenesen a képünkbe vágja a zsáner jól bevált fogásait, és közben üdítően találó vagy éppen fájdalmasan bárgyú, de minden esetben kellemesen nosztalgikus hangulatot ébresztő egysorosokkal bombázza a szürkeállományunkat. Yippie-kai-yay, motherf*cker!

expendables2_1.jpg

5 komment

Címkék: akció filmkritika 8/10

Melyik őszi sorozat visszatérését várod már türelmetlenül?

2012.09.04. 13:45 Gevin

Szép lassacskán megkezdik aktuális premierjüket az országos és kábeles sorozatok, közvélemény kutatásunkban pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy ti mit vártok leginkább, már vágva a centit. Összeszedtünk négy viszonylag népszerű szériát, amikre szavazhattok, illetve amennyiben ezekre nagy ívben tesztek, kommentben várjuk a válaszaitokat. Segítség gyanánt íme a múlt heti "Visszatérő sorozatok" posztunk.

Őszi sorozatok kép.png

17 komment

Címkék: szavazás kérdezünk

Közeledünk..

2012.09.04. 11:24 Gevin

Apocalypse címmel montázs a világvégéről, a pusztulás stációiról. Katasztrófa és poszt-apokaliptikus hangulat.

Szólj hozzá!

Címkék: video

Mad Men - 2. évad

2012.09.04. 07:00 Gevin

A tényállás az, hogy amíg a bemutatkozó szezont elvitte a hátán a kor, a sűrű, gomolygó dohányfüst és a méregdrága viszki vedelése két üzletkötés között, a folytatásra ez már pont oly csekély érdem, mint a nők iránti tisztelet a helyszínként szolgáló '60-as években. Don Draper-ről ugyan, két mélyre tüdőzött slukknyival több minden kiderül, mint a titkokba burkolózó első évadban, de az még messze nem elég ahhoz, hogy ne unjam el magam a reklámügynökség korántsem égető, újabb üzleti csatározásai láttán. Ha meg kevés az érdemi konfliktus egy kúszóbab sebességével haladó drámánál, akkor megette a fene az egészet  - hiába a Lucky Strike és Christina Hendricks.

Mad men 2.évad.png

Szólj hozzá!

Címkék: mad men sorozatkritika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása