Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Ted (2012)

2012.08.19. 08:00 Dr.Jones

Maci a málnásban

Képzeljétek el, hogy bekapcsoljátok tévét, és a Coccolino-maci nem a tavaszi frissességről kezd el prédikálni, teljes extázisban ölelgetve a frissen mosott, pihe-puha törölközőt, hanem totál betépve eregeti a fingós-baszós poénokat, kurvákkal bulizik és a vegyesbolt raktárjában heverő zöldségeken dugja meg a pénztáros lányt. Na, valami ilyesmi élményt nyújt a Ted.

ted_1.jpg

komment

Címkék: vígjáték filmkritika 7/10

Mesék, amiken felnőttünk: Asterix 12 próbája (1976)

2012.08.18. 10:00 Dr.Jones

A franciák egyik leghíresebb – ha nem a leghíresebb – képregényhőse, Asterix és hű cimborája, Obelix, nemcsak Goscinny és Uderzo füzeteiben, hanem a tévé képernyőjén is megállják a helyüket. Több történetből is készült rajzfilm az idők folyamán, s ezek közül az egyik legjobban sikerült darab az Asterix 12 próbája, ami mind izgalomban, mind hangulatban kimagasló, és emlékezetes szórakozást nyújt.

asterix_12_probaja_1.jpg

komment

Címkék: rajzfilm vígjáték filmkritika kaland 8/10 mesék amiken felnőttünk

Stallone is tolja ezerrel: Bullet to the Head - előzetes

2012.08.18. 09:57 Gevin

Ha már Arnie bekeményít az amúgy sem lágy új filmjének első trélerében, akkor a másik öreg bicepszfényező sem maradhat le egy centivel sem. Ugyan Sly filmje egy kissé olyan, mintha beragadt volna a 90-es évekbe - a főszereplő karakterével együtt -, azért a zúzást hiányolni senki nem fogja.

komment

Címkék: előzetes

TV-Comedy

2012.08.17. 07:00 Gevin

Ajánlatunk a következő: alant különböző vígjátéksorozatok sűrített ajánlóit olvashatjátok, amelyekre kortól, nemtől és beállítottságtól függően hívjuk fel a figyelmetek, ha van kedvetek röhögni egy jót, napi 20 percre kikapcsolódni a szürke hétköznapok zajos forgatagából - na meg evés közben is nézni kell valamit az embernek. Szó lesz átlag amerikai családokról, akik korántsem átlagos poénokkal dobálóznak, összeszokott geekekről, párkapcsolat sztorikról, egy rakás velejéig rossz kölyökről...de nem is tépném tovább a szám, szemezgessetek.

Két Pasi meg egy Kicsi / Two and a Half men (2003)

Two and a half men tv comedy ajánló.jpgAzt hiszem a rutinosabbaknak nem kell igazán bemutatni ezt a sitcomot, amiben Charlie Sheen pofátlanul sokat keresett, mielőtt az óriásira dagadt botrányai miatt kidobták, mint macskát szarni. Az alapfelállás szerint Charlie dalszövegíróként tengeti mindennapjait egy tengerparti luxuskéróban, ahová előszeretettel hurcolja a különféle, extra szolgáltatást nyújtó, szebbnél szebb prostikat és vedeli hordószám a minőségi Scotchot. Aztán egy nap beállít a töketlen-szerencsétlen testvére Alan, és annak kövérkés csemetéje, hogy nála húzzák meg magukat egy ideig. Ebből a kis időből szép lassacskán 8 év lesz, ami alatt folyamatosan zrikálják, megkeserítik egymás hétköznapjait, gyakran kiszámítható, de ennek ellenére sziporkázóan cinikus humorbombákkal. Egyetlen közös gyűlöletforrásuk, a kegyetlenül arrogáns és önző anyjuk, akit ők csak egyszerűen sátánnak aposztrofálnak. Eközben természetesen rengeteg hölgy megfordul mindkettejük ágyában és kezében egyaránt, de nőneműek közül kizárólag egy bizonyos marad végérvényesen, a házvezetőnő Berta, aki voltaképp jónéhány feladatot ellát és gúnyosan közbeszól, amikor az írók megengedik, de hogy a házimunkák java részének töredékét teljesíti csak, az hótziher. Szeptembertől a széria tizedik etapját tapossa majd, de az időközben likvidált Sheen helyére a kilencedik évadtól Ashton Kutcher integrálódott. Azóta csökkent is a nézettség. Itthon a Viasat 3 vetítette sűrűn, illetve a Port.hu szerint teszi ezt még mindig hétfő és péntek esténként fél kilenc-kilences idősávban.

komment

Címkék: ajánló vígjáték sorozatkritika

Schwarzi comeback: The Last Stand - előzetes

2012.08.16. 21:39 Gevin

Ezeknek az idiótáknak tényleg senki nem szólt, hogy ne baszakodjanak egy volt kormányzóval, aki a 80-as, 90-es években százával küldte pokolba a hasonló szemétládákat?! Szerencsétlenek..Jee-woon Kim filmje oda-fog-baszni.

The last stand kép előzeteshez.png

komment

Címkék: előzetes

Ted - magyar feliratos előzetes

2012.08.15. 13:00 Dr.Jones

Augusztus 23-án végre itthon is a mozikba kerül Seth MacFarlane, a Family Guy, az American Dad és a The Cleveland Show alkotójának első filmje, a Ted, de pénteken, szombaton és vasárnap premier előtt is megtekinthető lesz az Arena, Allee, Westend, Mammut és a Campona Cinema City mozijaiban!

komment

Címkék: előzetes

Daredevilt kikukázták

2012.08.15. 11:59 Gevin

Joe Carnahan (kinek nevéhez legutóbb a gyönyörű maszkulin-melankóliát, a The Grey-t csatoltuk) ezzel az összeállított videóval házalt a Fox-nál, hogy végre elkészülhessen a reboot a Fenegyerek filmből. Csakhogy a stúdió nem tartott igényt rá, mivel kevés lett volna az idő, és amúgy is van náluk még egy rakat szuperhős projekt a padláson. A videót és a rendező személyét elnézve sajnálhatjuk, hogy végül a szemétben landolt a cucc.

komment

Címkék: video

Dishonored – ’Kreatív gyilkosságok’ előzetes

2012.08.15. 09:54 Dr.Jones

dishonored_promo_1.jpgA Bethesda új játékában egy csúnyán csőbe húzott királyi testőrt alakítunk, akit gyilkosság vádjával akarnak fellógatni, ám ő a kötél helyett inkább a vérben és mágiában tocsogó, kőkemény bosszúhadjáratot tűzi ki céljául. A kivégzések módjának pedig csak a képzelet szab határt, a lopakodós-taktikustól a belső nézetes lövöldözős akciójátékig mindenféle stílust egyesítő Dishonored ugyanis egy rakás lehetőséget biztosít szadista vágyaink kiélésére, nekünk csupán erős gyomorra és persze a kreativitásunkra lesz szükségünk. Az alábbi trailer ezen felbuzdulva néhány lehetséges megoldást mutat be ellenfeleink likvidálására. A rengeteg erőszakot és trágár beszédet is tartalmazó játék októberben jelenik meg PC, PS3 és Xbox 360 platformokra. 

komment

Címkék: előzetes játék

Seven Psychopats - előzetes

2012.08.14. 20:06 Gevin

Seven psychopats kép trélerhez.jpgÉn megmondtam, hogy oda kell majd figyelni a McDonagh tesókra. Most éppen az idősebbik, akihez az In Bruges fűződik jön elő az új filmjével, amiben csak úgy durrognak az ütősebbnél ütősebb poénok, méghozzá nem is akárkik szájából. Collin Farrell, Woody Harrelson, Christopher Walken, Sam Rockwell, Olga Kurylenko és a mindig kegyetlenül morbid külsejű Tom Waits parádézik ebben a 2 és fél perces trélerben, amiből ezúttal kivonták a drámát, hogy elegendő hely jusson a humornak. Azért gengszterek itt is lesznek.

komment

Pilot: Anger Management

2012.08.14. 08:00 Gevin

Önmagában poén, ahogy Charlie a pilot elején püföli a babát (Bobo-t) és közben az orrára olvassa, hogy hiába találnak bárkit is a helyére az nem fogja tudni helyettesíteni. Ugyanis ez jelképesen kissé arra hasonlít, mintha a CBS-t hagyná jól helyben, amiért csúfosan kitették a szűrét, abból a sorozatból, amiben hülyére kereste magát (TAHM). Mert most újra itt van: egy jól (?) sikerült elvonó után, a csíkoktól éveket öregedve, de változatlan komikusi érzékkel, ismét Charlieként (duplán), az előző karakterére kísértetiesen hasonlító, de némileg finomított változat formájában. És, hogy milyen? A tovább után elmondom.

Anger Management pilot.png

komment

Címkék: pilot vígjáték sorozatkritika anger management

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása