Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

John Steinbeck: Egerek és Emberek

2012.07.15. 11:57 Gevin

Egerek és emberek könyvborító.jpgSteinbeck 1937-ben eme kisregénnyel hódította meg a közönséget. És miután az utolsó mondat végeztével letesszük a könyvet, kétségtelenné válik, hogy miért. Az Egerek és emberek kisemberek sorstragédiáiba nyújt egyszerre betekintést és átélést a lehető legegyszerűbb elbeszéléssel. S habár talán közhelyesen hangzik, de mégis: tiszta és őszinte. Kvázi száz oldal alatt épít lerombolhatatlan hidat az ember lelkéhez.

George és Lennie két alkalmi vándormunkás, akik egyik tanyáról vándorolnak a másikra, hogy a kemény fizikai munkával megszerzett bérükből valahogy eltengődjenek. Egyik állomásukba nyer az olvasó bepillantást, amelynek aztán olyan végzetes következményei lesznek, amely egyaránt kihat mindkettejük életére.

2 komment

Címkék: könyvkritika dráma kaland

Jól fest a Walking Dead harmadik évadának trélere

2012.07.14. 13:22 Gevin

the-walking-dead- 3.évad kép.jpgMelankolikus ének alatt lepnek el a zombik mindent a harmadik etapban, a kis csapat pedig igyekszik túlélni. Jó pár új arc, köztük egy igazi veszett női karakter dobja majd fel a szezont és egy régi, és egyben régóta várt visszatérő szereplő is tiszteletét teszi. Igaz ugyan, hogy testének nem a száz százalékával.

3 komment

Címkék: előzetes the walking dead

Mesék, amiken felnőttünk: Saber Rider and the Star Sheriffs

2012.07.14. 08:00 Dr.Jones

Elég szerencsétlen körülmények között jött létre ez a sorozat, ugyanis miután elkészült, még évekig porosodott a polcon, mire a stúdió rájött, hogy inkább a fiatalabb korosztályt kellene megcélozni vele. Ezért aztán fogták, szétvagdosták, átírták, újrarajzolták, kiegészítették, még a szereplők neveit is megváltoztatták, néhány epizód pedig teljes egészében mehetett a süllyesztőbe.

A számtalan módosítás azonban túl sokat nem vett el az élményből, többnyire csak az erőszakos jelenetektől fosztották meg. Ez így elsőre furcsának tűnhet, hiszen egy mecháról van szó (olyan anime, amiben óriás-robotok csépelik egymást), ráadásul az egész egy western-környezetben játszódik, tehát lövöldözésből sincs hiány.

2 komment

Címkék: western akció anime mesék amiken felnőttünk

Én, a séf / The Chef (2012)

2012.07.12. 14:21 Gevin

Egynyári vígjáték szambázott a hazai mozik hűvös termeibe pár héttel ezelőtt, amely egy már sikeres receptet felhasználva vegyíti a gasztronómiát és romantikát franciás fűszerezéssel egy családbarát, kedves komédiába. És azt kell, hogy mondjam, az eseti, egyszerű, de jókedvű kikapcsolódásra vágyó idősebb mozilátogatók számára ez egy kiváló választás lehet. A '48-as évjáratú Jean Reno-val.

Én a séf írás.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték filmkritika 5/10

Kreatív poszterdömping

2012.07.12. 07:30 Dr.Jones

Ötletes poszterek néhány filmhez az idei év felhozatalából. 

2012_special_posters_1.jpg

12 komment

Címkék: poster

Te kire fogadnál?

2012.07.10. 12:00 Dr.Jones

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy mi történne, ha Darth Vader űrhajója Középföldén landolna, hogy a Sötét Nagyúr heves párviadalba keveredjen Gandalffal? És kíváncsi vagy, mi lenne a végkifejlete egy Batman – Wolverine összecsapásnak? Akkor nincs más hátra, mint megsasolni az alábbi videókat. 

Szólj hozzá!

Címkék: fun video

Félelem és Reszketés Las Vegasban / Fear and Loathing in Las Vegas (1998)

2012.07.09. 08:30 Gevin

Lassan 20 perce ülök itt és kortyolgatom a citromkarikákkal megbolondított sörömet, de nem tudom eldönteni, hogy Terry Gilliam szürreális drogkóstolója jó volt-e vagy sem. Annyi bizonyos, hogy a Hunter S. Thompson (a Gonzo újságírás örök érvényű atyja) könyvéből vászonra vitt mű egy olyan szétszórt, kábító és kaotikus mind-trip, amelyet az ember nem sűrűn tapasztal - úgy értem, ha nincs drog a vérében.

Félelem és reszketés Las Vegasban írás.jpg

9 komment

Címkék: dráma filmkritika kaland 6/10 80 90 classic shit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása