Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Dióhéjban: Éjsötét diktátorok kétballábas osztaga

2012.05.27. 08:30 Dr.Jones

Kalózok! A kétballábas banda / The Pirates! Band of Misfits (2012)

Mi teszi a jó kalózt? A fosztogatás? A kardélre hányás? Vagy a pompázatos szakáll? Netán a féktelen rumfogyasztás? Erre a kérdésre keresi a választ a Kalóz Kapitány nevű kalózkapitány és szedett-vedett legénysége, mialatt Az év kalóza címre hajtanak néhány náluk sokkal rátermettebb tengeri haramia ellen. Sajnos azonban elég rossz helyen keresgélnek, így az izgalmas, kalandokkal és veszélyekkel teli rivalizálás és kincsvadászat helyett egy londoni tudományos versenyen kötnek ki, ahol az örök szingli Charles Darwin, egy zavaros személyiségű majom meg a kalózgyűlölő Viktória királynő várja őket. A furcsa helyszín-, ill. témaválasztás pedig egy gyakran széthulló történetet eredményez, amit a légből kapott motivációk csak tovább rontanak, ráadásul az egyfolytában letargiába zuhanó karakterek szomorkodása időnként zátonyra futtatja a cselekményt, ahonnan úgy kell megerőszakolni, hogy végre a helyére billenjen, és meglovagoljon egy vidámabb, pezsgőbb hullámot. A humor szerencsére sokszor kopogtat a kalózok ajtaján, ami már eleve jótékony hatással van a lapos történetre, és ha ehhez még hozzávesszük a hangulatos, helyenként kissé groteszk képi világot, valamint az egész tűrhető szolgálatot tevő 3D-t, akkor már nem is olyan vészes a helyzet; egy lusta vasárnap délutánt kellemesen el lehet ütni vele. 5/10

5 komment

Címkék: animáció akció fantasy vígjáték filmkritika kaland dióhéjban 6/10 7/10 5/10

Mesék, amiken felnőttünk: Dragon Ball történelem #2

2012.05.26. 08:00 Dr.Jones

A kezdetek kezdetekor a kis Goku egy erdei házikóban éldegélt, mindennapjait edzéssel és kajálással töltve. Ezt az idillt borította fel egy Bulma nevű fiatal lány váratlan érkezése, akinek a fiú egy személyes tárgyára fájt a foga, ami nem volt más, mint egy kristálygömb, aminek csillagok (egészen pontosan 4) voltak a belsejében. Rövidesen kiderült, hogy nem egy hétköznapi gömb volt Goku birtokában, hanem egy ún. sárkánygömb, melyből mindössze 7 db van a világon, és aki mindet összegyűjti, majd megidézi Shen Longot, a sárkányt, annak rögtön valóra válik egy kívánsága. Bulma pontosan ezt szerette volna elérni, ezért épített egy radart, aminek segítségével könnyedén meg tudja találni a gömböket. Megtalálni azonban nem elég, meg is kell szerezni őket, és ez jelen esetben nem ment könnyen, hiszen Goku szentül meg volt győződve róla, hogy halott nagyapja szelleme él a kristálygömbben, így esze ágában sem volt odaadni a lánynak. Kisebb huzavona után azonban úgy döntött, hogy csatlakozik Bulmához, és segít neki összegyűjteni a hiányzó gömböket.

5 komment

Címkék: anime elmélkedés dragon ball mesék amiken felnőttünk

Játékhírek ömlesztve #15

2012.05.25. 10:00 Dr.Jones

Pár nap múlva érkezik a Batman: Arkham City DLC-je, a Harley Quinn’s Revenge

Harley Quinn bosszúja a hónap végén sújt le Batmanre, akire azért neheztel, mert olyan csúnyán elbánt Mr. J-vel, alias Jokerrel. A kiegészítő két órányi intenzív játékélményt biztosít, melyben a Bőregér mellett Robin is játszható karakter lesz. (Az alapjátékról szóló tesztünk itt olvasható.)

Szólj hozzá!

Címkék: játék hírek és infók

'Big fucking Guns'

2012.05.24. 13:52 Gevin

Az amerikai akciófilm idén sem halt meg, csak várni kell rá egy kicsit - augusztusig.

Szólj hozzá!

Címkék: video

Poszterorgia, mer' az jó!

2012.05.24. 13:35 Gevin

Isten a tudója mikor szemezgettünk a plakátpiac legújabb darabjai közül, úgyhogy most megtesszük. Kezdjünk rögtön Batsy-vel, a TDKR kapcsán. Nos, ezt a posztert netszerte rommá alázták, pedig ha megnézzük a karakterposztereket nem biztos, hogy ez az, amit bántani kell.

4 komment

Címkék: poster

Trash-Fless: Szupercápa / Super Shark (2011)

2012.05.24. 08:30 Dr.Jones

Kivételesen nem az Asylum gagyigyára köpte ki ezt a lélegzetelállítóan figyelemre méltó bestiát, ami mellesleg abszolút méltán viseli a Szupercápa nevet, mivel legtöbb fajtársától eltérően képes a szárazföldön járni, és – most figyelj! – még repülni is tud. Na jó, repülni talán mégse, de tény, hogy röptében harapja ketté a repülőket. Ilyenkor persze rögtön felmerül a kérdés, miszerint akkor meg mégis mi a fészkes fene szállhat szembe egy ilyen legyőzhetetlennek tűnő teremtménnyel, melynek nincs ellenfele se földön, se vízen, se levegőben? A válasz természetesen az amerikai hadsereg legújabb csodafegyvere: egy négy lábon járó, karatézó tank.

11 komment

Címkék: horror filmkritika 1/10 trash fless

A hatalom árnyékában (2011) #2

2012.05.23. 08:00 Gevin

Azzal kezdem, amivel johnnymoore zárja a kritikáját: utálom, kifejezetten gyűlölöm a politikát. Éppen ezért elismerendő George Clooney negyedik rendezése, mert egy olyan témát dolgoz fel, alkot meg kiváló érzékkel és ruház fel tapintható mélységgel, amely tőlem legalább olyan messze áll, mint Danny Trejo a jóképűségtől, mégis megfog vele.

3 komment

Címkék: dráma filmkritika 8/10

Elmélkedés: Hogyan fog zárulni a Nolan-féle Batman?

2012.05.22. 17:06 Gevin

Már többféle verzió, tipp, reveláció napvilágot látott a rajongók részéről, hogy Christopher Nolan miként fog pontot tenni saját Batman-univerzuma, a The Dark Knight Rises-al befejezendő trilógia végére. Boncoljuk egy kicsit mi is tovább a felvetést, és nézzük, hogy ki szerint, hogyan fog lefutni a történet. A tovább mögött Jones illetve az én eszmefuttatásom a zárásról.

A kommentek közt pedig várjuk a tiéteket.

10 komment

Címkék: elmélkedés batman

Az Avangers nyereményjáték nyertesei

2012.05.22. 13:53 Gevin

A Fantasmania sorsolt a helyesen válaszolók között. A nyertesek: Tóth Krisztián és Csorba Áron. A nyerteseknek ezúton gratulálunk.

Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték

Anchorman - The legend continues - előzetes

2012.05.21. 19:42 Gevin

Visszajönnek. Steve Carell egyetlen karakterén sem röhögtem ki magamból annyira a vakbelem, mint ezen az idiótán, amit az Anchormanben alakít. Adam McKay, az első rész direktora maradt, a szkriptet pedig természetszerűen Ferrell írja. Mostanság nem sok vígjáték van, amire türelmetlenül várni kell - ez sem mostanában esedékes -, de erre talán megéri.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása