Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A bébisintér / The Sitter (2011)

2012.05.13. 19:35 Gevin

Rendhagyó filmkritika-agymenés a tovább mögött. FIGYELEM! Csak erősen pihent agyúaknak.

 

 

 

 

komment

Címkék: fun vígjáték 6/10

Mesék, amiken felnőttünk: Az Oroszlánkirály / The Lion King (1994)

2012.05.12. 15:30 Gevin

A Disney minden értelemben kitett magáért, amikor '94-ben megszülte Az oroszlánkirályt. A dramaturgia legszélesebb skáláján szinte mindent felvonultat: nevettet, elszomorít, tanít és mindezt könnyedén, ritmusos dinamikával teszi, miközben becsempészi mondanivalóját a gyermekek lelkébe - és később a felnőttekébe talán még jobban. Az oroszlánkirály az all time tökéletes rajzfilmek egyike, amely sosem fog kimenni a divatból vagy feledésbe merülni, mert azokkal a témákkal foglalkozik, amik mindig is az ember lelkületének szerves részét képezték.

komment

Címkék: rajzfilm filmkritika mesék amiken felnőttünk

Rango (2011)

2012.05.11. 20:20 Gevin

A sivatag szikár és zord, ahol még a tikkadt szöcskenyájakat is felperzseli a tűzforró napsugár. Veszedelmes égi árnyak és csörgő farkú sziszegők uralkodnak a végtelen homok síkjai felett, és rettegésben tartják Por kicsinyke városának lakóit. Ám egy nap, egy ismeretlen nem e-vidéki kaméleon merészkedik közéjük, aki hawaii-i ingéhez igazítva kalapját beszámol róla hogyan végzett a Jenkins-fivérekkel. Egyetlen golyóval. Ahol megjelenik ott a baj is bajjal jár, neve legendás, amit csak úgy ejt: Rango. Rango, aki egyetlen tölténnyel végez a rettegett héjával, a kaktuszlevet éhgyomorra nyeli és a félelmet csak hírből ismeri.

..hát, jó kis színész én mondom.

komment

Címkék: western animáció filmkritika 7/10

1982 nyara

2012.05.11. 18:49 Gevin

Fenomenális összeállítás arról, hogy mik futottak 30 évvel ezelőtt a moziban. Hülye kérdés, hogy melyikre ülnél be közülük még ma is?

komment

Címkék: video

Játékhírek ömlesztve #14

2012.05.11. 07:30 Dr.Jones

OMG, they killed Kenny!

Az Obsidian Entertainment csapata volt olyan merész, hogy belevágjon egy South Park RPG fejlesztésébe, ami a rajzfilmből ismert környezetben ad otthont egy többnyire klasszikus szerepjáték-elemekből építkező marhulásnak. Éppen ezért a fantasy-játékokból ismerős, különféle kasztokból (varázsló, kalandor, stb.) választhatunk majd amúgy teljesen testreszabható karaktert, aki mellesleg egy új srác a városban, és rajtunk áll, hogy sikerül-e beilleszkednie. Ez persze azt is jelenti, hogy nem a mese főszereplőit irányíthatjuk, viszont némi vigaszt nyújthat, hogy az amolyan „súgó” funkciót betöltő Cartman végig jelen lesz, hogy bölcs tanácsaival mentorálja hősünket számtalan izgalmasabbnál izgalmasabb kalandja során. A South Park: The Stick of Truth névre keresztelt RPG elvileg még idén megjelenik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is.

komment

Címkék: játék hírek és infók

Gangster Squad - előzetes

2012.05.10. 10:03 Gevin

Ez a borító akár egy Raymond Chandler könyvvé is lehetne. Öltöny, kalap, szivar, nyakkendő és mindez olyan emberekkel, akik így vagy úgy, de tettek már néhány mocskos dolgot - és ahogy ezt a trélert elnézem dupla annyit fognak. Most épp az a feladatuk, hogy Mickey Cohan-től (Sean Penn évek óta nem volt ilyen jó szerepben, helló) szerezzék vissza Los Angelest 1949-ben. Iszonyatos erősre sikeredett a casting, és a film sem az a módos, lassú nyomozás vonalon fog haladni, mert itt aki útban van az ajándékba kap néhány sörétet a fejébe, vagy egy tárat a mellkasába. S mindezt tőlük: Ryan Gosling, Josh Brolin, Giovanni Ribisi, Nick Nolte, Robert Patrick, Sean Penn és díva is lesz Emma Stone személyében.

komment

Címkék: előzetes

Trónok Harca: túl az évad felén

2012.05.09. 19:05 Gevin

Sárkányok, démonok, intrika és vér. Úgy tűnik, hogy a második évad masszívan tartja magát, ahhoz, amit sok-sok sorozatpromón keresztül sulykoltak felénk erősen. Lement a hatodik rész, a tél nem, hogy ideért, de olykor a vért is megdermeszti az ember ereiben, a karakterek pedig éppen a háború kellős közepén tesznek vagy mondanak valami bitang esszenciálisat - már ha a készítők meghagyják a nyamvadt kis életüket. Dúl a testvérviszály, a nép szarral dobálja a királyt, az emberek akaratuk ellenére válnak meg fejüktől, az intellektuális geciség tombol, a fedetlen női testek pedig néha a Spartacus pornós szekvenciáit idézik. Ha ez így megy tovább, akkor a Trónok Harca olyan bivalyerős sorozattá fogja magát kiforrni - mert a fejvesztett éljenzés ellenére még közel sem érte el csúcspontját -, amelyet 5-6 éven belül biztos, hogy nem lehet majd kirobbantani a tévéből.

komment

Címkék: sorozatkritika game of thrones

India nem viccel

2012.05.09. 15:03 Gevin

Ilyen amikor a fejletlen harcművészet, a paródia, és az indiai filmipar frontálisan ütközik.

komment

Címkék: fun video

Avengers Nyereményjáték 1. forduló

2012.05.09. 08:00 Gevin

A Fantasmania Figura Játékbolt jóvoltából mától kezdetét veszi egy nyereményjáték, aminek a végén valaki egy efféle Iron man figurával lesz gazdagabb, ha helyesen válaszol 3 kérdésre. A tárgyba írjátok bele: MÉDIAVIAGRA nyereményjáték 1. kérdés. A választ a fantasmania.jatek@gmail.com-ra küldjétek. A játék 3 fordulós, az első kérdést ma, a másodikat május 14-én, a harmadikat pedig 18-án kapjátok. Május 21 eredményhirdetés.

1. Ki a Bosszúállók csapatának az a két tagja, akikkel nem készült még önálló mozifilm?

komment

Címkék: nyereményjáték

Argo - előzetes

2012.05.08. 17:52 Gevin

Ben Affleck úgy döntött, hogy a harmadik rendezéséhez már kimozdul Bostonból és egy egészen más jellegű filmet forgat saját magával, Bryan Cranstonnal, John Goodmannel, Kyle Chandlerrel és Alan Arkinnal többek közt. Az atmoszférateremtése ismét masszívnak tűnik, habár ez az előzetes egyelőre közel sem olyan érdekes, mint anno a Gone baby, gone vagy a Town volt.

komment

Címkék: előzetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása