Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A Vadnyugat Eastwoodja: Fennsíkok csavargója / High Plains Drifter (1973)

2012.04.22. 10:30 Dr.Jones

A távolba meredő, homlokát ráncoló, szivart rágcsáló kalapos férfi a kabátja alatt fenyegetően megcsillanó pisztolyával újra lóra pattan, hogy a főszerep mellett ezúttal a rendezési teendőket is magára vállaló Clint Eastwood most egy cseppet sem szokványos westernfilmben forgassa fel a Vadnyugatot.

komment

Címkék: western filmkritika 8/10 a vadnyugat eastwoodja

Ki legyen a blogger-faggatás következő áldozata?

2012.04.21. 13:50 Gevin

A legutóbb Wostry Ferivel újjáéledő poszt sikerén felbuzdulva úgy gondoltuk, hogy érdemes megkérdezni titeket, hogy ki az a blogger/cikkíró, akivel szívesen olvasnátok interjút. Szóval általatok javasolt személyekre vagyunk kíváncsi, esetleg még azt is hozzá lehet tenni, hogy milyen témában faggassuk az illetőt.

komment

Címkék: blogger faggatás

A Hihetetlen Pókember 1-2.: Polgárháború

2012.04.20. 10:00 Dr.Jones

Talán tíz év is eltelt már azóta, hogy utoljára Pókember-füzetekkel a hónom alatt hagytam el az újságost, ezért kedvenc hálószövőm kalandjait ismét felfedezni óhajtó lelkemnek éppen kapóra jött a Kingpin kiadó viszonylag frissen indult sorozata, a február óta kéthavonta megjelenő Hihetetlen Pókember. És annak ellenére, hogy az első szám rögtön a Marvel-Univerzum egyik legnagyobb eseménye, az összes szuperhőst érintő Polgárháború kellős közepébe veti az olvasót, az előzményeket röviden összefoglaló nyitóoldalnak köszönhetően még azok sem fognak vaksötétben tapogatózni, akik netán most lapozgatnának először Pókember-füzetecskét.

komment

Címkék: spiderman képregénykritika

Blogger-faggatás: Wostry Feri megmondja a faszát

2012.04.19. 07:00 Gevin

A tetszhalott állapotban lévő interjús rovatunkat ezennel hivatalosan is felélesztjük és nem kisebb "blogsztár"-t kérdeztünk, mint a Geekz mindenható urát, főszerkesztőjét, madafakin Ferit, aki nem volt rest még minket is (konkrétan engem) elküldeni a picsába. De hát a kopasz horrorgeek már csak így szimpatizál. Akkor lássuk, hogy Feri mihez hasonlítja az utóbbi évek amerikai horrorfelhozatalát, miért bírja Józsit meg Dzsennifert, és mit csinál akkor, amikor napi 28 órában nem dolgozik kurvakeményen.

- Te, mint horrorőrült geek, hogy vélekedsz az utóbbi 10 év amerikai terméséről? Merrefelé tart a műfaj?

Köszönöm ezt a visszafogott jellemzést :). Az amerikai termés egy trágyadomb alá ásott teli pöcegödör fala kipárolgásának audiovizuális megfelelője. A fantáziátlan-gyökér torture porn vonal még hagyján, mert az kifulladni látszik, de sem helyette, sem mellette nincs semmiféle olyan irányzat, amely a műfajban utat mutatna, vagy akár csak a minimális eredetiség illúziójával kecsegtetne. Alacsony költségvetésű amatőr horrorok készülnek tonnaszám, de ezekben már az az egzotikum sincs már meg, ami például a nyolcvanas évekbeli megfelelőikben. A technikával kapcsolatos public access – hogy mindenki kamerát kaparinthat a kezébe és filmet csinálhat – nem hozta magával a tehetségek előburjánzását.

komment

Címkék: blogger faggatás

Játékhírek ömlesztve #12

2012.04.17. 09:30 Dr.Jones

Új babérokra tör a Skyrim

Feltételezésem szerint erre nem sokan számítottak, de a Bethesda konkrétan bejelentette, hogy a közeljövőben Kinect-támogatással óhajtja felruházni a Skyrim Xbox360-as változatát. Mielőtt azonban még túlságosan meglódulna egyesek fantáziája, természetesen nem a karjainkkal szeletelve kell majd leszimulálni a harcokat, a játék csupán hangutasításokat követ, melyekből elméletileg több mint 200-ra számíthatunk. Az alábbi videó pedig megmutatja, hogy nagyjából hogyan is kell ezt elképzelni.

komment

Címkék: játék resident evil witcher skyrim hírek és infók

A Titanic egy egyperces rajzfilmben összefoglalva

2012.04.17. 07:00 Dr.Jones

Nemrég került vissza a mozikba, és azóta 3D-ben büntet a Titanic, de ha már minden dimenzióban láttad ezerszer, vagy éppen rohadtul nem érdekel a fiatalosan sármos DiCaprio és Kate Winslet románca a süllyedő hajó fedélzetén, akkor is érdemes egy pillantást vetni az alábbi videóra.

komment

Címkék: fun video

A Vadnyugat Eastwoodja: Joe Kidd (1972)

2012.04.16. 06:30 Dr.Jones

Ha John Sturges, a világ egyik legkedveltebb és legkiválóbb westernfilmje, A hét mesterlövész rendezője, és Clint Eastwood, a zsáner számos felejthetetlen hősének karizmatikus megformálója összeállna egy közös produkció erejéig, abból minimum egy klasszikus alkotásnak illene kerekednie, ám gyakorlatilag a két lángelme fénye kioltotta egymást, így próbálkozásukból csupán egy jelentéktelen, az átlagosnál is átlagosabb vadnyugati kalandocskára futotta, ami a rajongók számára is nyugodt szívvel kihagyható.

komment

Címkék: western filmkritika 5/10 a vadnyugat eastwoodja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása