Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Beszélnünk kell Kevinről / We Need to Talk About Kevin (2011)

2012.04.01. 15:57 Gevin

A Beszélnünk kell Kevinről egy borzasztóan frusztráló film. Azért, mert kissé ambivalens érzéseket szül, hogy olyan gondolatok járják át az agyunk, amik morálisan nem volnának éppenséggel elfogadhatóak egy gyerekre nézve. Mert Kevinre nem lehet úgy tekinteni, hogy az embernek ne jutna eszébe valami erőszakosság vele szemben - sokszor. Mert benne születésétől kezdve ott dübörög az elemi gonosz, akinek pokoli szórakozása az, hogy a szülői feladatoktól amúgy is kissé irtózó anyjának a lehető legrosszabbat okozza. De nem tehet róla: ördögnek született.

komment

Címkék: thriller dráma filmkritika 7/10

Sz, mint szörnyek

2012.03.31. 15:13 Gevin

Na nézzük, ki mennyit ismer fel ebből a szörny ábc-ből?

komment

Címkék: fun video

House at the End of the street - előzetes

2012.03.30. 10:00 Gevin

A feszültség pulzál, mert minden valamirevaló horrorelőzetesben ilyen dinamikának kéne lennie, hogy fenntartsa figyelmet, sőt, egyenesen nekitaszítsa az embert a szék támlájának. Mivel Jennifer Lawrence az aktuális tiniszínész, aki ráadásul még talán érdemes is rá, hogy felkapják, úgyhogy gyorsan egy horrort is toltak a segge alá. Anya-lánya új házba költözik, aztán kurva nagy gázok lesznek, mert így hangzik a klisé. Elisabeth Shue játssza a mutert. Jónak tűnik.

komment

Címkék: előzetes

The Walking Dead. Második évad. Spoileresen. Jones szerint

2012.03.29. 12:35 Dr.Jones

„Nyújtják, mint a rétestésztát” – szól a mondás, ami elég szépen körülírja a Sétáló hullák második eljövetelét, mivel annyi itt már a rétes meg a tészta, hogy az Újszentiváni Rétesfesztivál teljes vendégserege is jóllakna belőle. Történt ugyanis, hogy a satnya első évad után kaptunk egy kifejezetten izgis, feszült évadnyitót, és egy – mondjuk úgy – mozgalmas évadzárót. A gond csak az, hogy a két epizód között van 11 másik, többnyire teljesen felesleges töltelékrész, így aztán se íze, se bűze nincsen, de legalább jut belőle bőven mindenkinek.

komment

Címkék: sorozatkritika the walking dead

CN

2012.03.29. 12:31 Gevin

Hangulatos összegzés Nolan munkáiból.

komment

A fekete ruhás nő / The Woman in Black (2012)

2012.03.28. 08:00 Gevin

Vajh Daniel "Potter" Radcliffe-nek van-e esélye, tud-e érvényesülni a varázslóuniverzum gyerekhangon elmormogott hókuszpókjain túl, és le tudja-e egyszer s mindenkorra vetkőzni magáról a mindenki Fazekasa bélyeget? Mondhatnám úgy is, hogy A fekete ruhás nő részben erről szól. Első lehetőségnek egy pg-13-as, kosztümös horror a vén róka Ciarán Hinds oldalán, az Eden Lake rendezője, James Watkins kezei között nem tűnik egy elfecsérelhető alkalomnak. És habár az összes előzetes, promókép, és bármi a filmmel kapcsolatos marketing anyag Potter nevét szajkózta úton-útfélén (és természetesen a rajongók is ezért kapták fel a fejüket a telesírt mágikus zsebkendőikből), ez a másfél óra mégsem róla szól. Mondhatnám úgy is, hogy a The Woman in Black nem Potter filmje.

komment

Címkék: horror dráma filmkritika 6/10

Just One

2012.03.27. 15:30 Dr.Jones

komment

Címkék: fun the walking dead

Két pasi - meg egy kicsi / Two and a Half Men 8. évad

2012.03.27. 08:00 Gevin

Ki ne emlékezne a hétről hétre egyre nagyobb botrányokat produkáló, és egyre nagyobb kokainhegyeket magába szippantó Charlie Sheen-re, és a különböző agyhalott állapotában elejtett aranyköpéseire. Vagy a hetente változó pornós kurvákra, akik előszeretettel fordultak meg az ágyában és a partijain némi készpénzért, amiből az öreg Charlie-nak 1,8 millió nyomta a zsebét minden egyes leforgatott epizód után.  Ha pedig ezekkel tisztában vagy, akkor egy olyan élvezetes búcsúshowt kapsz az életművészek császárától, hogy nem győzöd majd magadba tuszkolni az utolsó 16 részt, amit megért emberünk, mielőtt végképp kirúgták.

komment

Címkék: sorozatkritika

Vannak mázlisták...meg ők

2012.03.26. 14:20 Gevin

A dán illetve a török 1 perc és nyersz-ből két mutatvány, amihez, nem árt, ha Miss Fortuna a jóbarátunk.

komment

Címkék: fun video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása