Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Fifti-fifti / 50/50 (2011)

2012.01.08. 09:00 Gevin

A rák szar dolog. De itt a bizonyíték rá, hogy egészséges realizmussal és racionális látásmóddal milyen jól lehet kezelni. Will Reiser forgatókönyve briliánsan egyensúlyozik a komikum és a dráma határvonalain, amely pontos életszerűséggel ruházza fel a dramaturgiát: kikerüli a giccset, megvidámít, miközben a kényes érzelmi szálakat sem hanyagolja.

komment

Címkék: vígjáték dráma filmkritika 8/10

Éjjel ne menj pénzt kivenni: ATM - előzetes

2012.01.07. 12:43 Gevin

Stílusban az Ördög és a Fülke párja, csak gagyibb szereplőkkel - és lássuk be - történettel. Két cimbora és az aktuális szőke beállít pénzt kivenni, de a kijutást akadályozza egy szőrmekapucnis ürge. Mert aki arra jár, azt legyakja. Mondjuk szégyen a futás, de ebben az esetben akár hasznos is lehetne. Elsőfilmes rendező dirigálja.

komment

Címkék: előzetes

Játékhírek ömlesztve #4

2012.01.06. 12:30 Dr.Jones

A legtöbbször lewarezolt játékok 2011-ben

Ahogy mindig, a TorrentFreak idén is közzétett egy listát az elmúlt esztendő során a különböző torrent-oldalakról legtöbbször illegálisan letöltött játékokról. Az összeállítás szerint PC-n a Crysis 2 vitte a pálmát 3 920 000 letöltéssel, mögötte a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt a legnépszerűbb 3 650 000 letöltéssel, a dobogó legalsó fokára pedig a Battlefield 3 fért még fel mintegy 3 510 000 letöltéssel. Ezeken kívül a FIFA 12 (3 390 000 letöltés) és a Portal 2 (3 240 000 letöltés) voltak még a PC-s kalózok kedvencei 2011-ben.

komment

Címkék: játék hírek és infók

A bőr, amelyben élek / The Skin I Live in (2011)

2012.01.05. 12:12 Gevin

Amikor az aberráció és a perverzió közösül a filmvásznon egy olyan nyomasztó atmoszférában, amiben a néző szinte kizárólag kellemetlenül és frusztráltan érzi magát, akkor jobb ha vigyázunk. Óvatosan kell döntenünk, hogy mely karakterekkel empatizálunk, moralitásban ki mellé állunk, mert még a végén nem a filmben szenvedő személyek koppannak majd a legnagyobbat, hanem mi. Pedro Almodovar filmje aberrált, sokkoló, nyomasztóan fájdalmas történet. Az a fajta, ami közben meg-megrándul a görcs az ember gyomrában, elborzad, és a végén nem tud majd dűlőre jutni a kétes érzelmeivel.

komment

Címkék: thriller dráma filmkritika 7/10 8/10

Suszter, Szabó, Baka, Kém - szinkronos előzetes

2012.01.04. 21:00 Gevin

Sajtóanyagban kaptunk hírt a filmről, amelyet január 26-ától láthatunk a hazai mozikban szinkronos és feliratos verzióban egyaránt. John Le Carré a kémregény irodalom királya szolgáltatja az alapanyagot, Tomas Alfredson pedig dirigálja a filmadaptációt, amiben Gary Oldmant még egy rakás nívós színész veszi körül. A Brit hírszerzés legfelsőbb köreiben már évek óta ólálkodik egy tégla. Meg kell találni. Feszült, izgalmas és kegyetlenül agyafúrt kis thriller lesz ez, amit érdemes lesz megnézni. Az előzetes kritikák, az Imdb pontszám és nem utolsó sorban a filmben egy parányi szerepben feltűnő Kálloy Molnár Péter is elismerően nyilatkozik róla.

A tovább mögött akad még egy magyarul beszélő előzetes.

 

komment

Címkék: előzetes

Forgatom a világot: Upside Down - előzetes

2012.01.04. 19:29 Gevin

A maják valamit benézhettek, mert 2012 nem a világvége éve lesz, hanem a sci-fiké. Pláne ha jön még pár ilyen brutális látványbomba a Prometheus és eme romantikába szőtt, fejjel lefelé lóg az egyik világ a másikba szisztéma mellé. Egyébként Jim Sturgess valószínűleg nagyon meggyőzhette a filmeseket, mert a One Day után ismét csak szerelembe hajszolják ezúttal Kirsten Dunst-al. Az előzetes finoman karcolja a grandiózus látvány faktort. Nem hiszed? Play.

komment

Címkék: előzetes

Don Kenn post-it note-jai

2012.01.03. 17:00 Dr.Jones

A dán születésű, foglalkozása szerint gyerekműsorokat író és rendező John Kenn roppant elfoglalt, így értelemszerűen baromi kevés szabadidővel rendelkezik, ám amikor véletlenül mégis akad néhány szabad perce, akkor előszeretettel rajzol kissé beteg, szörnyeket és gyerekeket ábrázoló képeket, melyeknek külön érdekessége, hogy hobbijához nem akármilyen papírt használ, hanem közönséges post-it note-okat. És mivel tévés az ipse, az sem kizárt, hogy alakjait egy napon mozgóképen is viszontláthatjuk majd.

Kenn teljes galériáját emerre tudjátok tüzetesebben átvizsgálni (érdemes).

komment

Címkék: képek

Így kell Pókembert rajzolni

2012.01.03. 07:00 Dr.Jones

Ha eddig nem tudtál volna.
Újabb speedpainting Nico Di Mattiától.

Hajtás után azt is megmutatja, hogy kell összedobni egy Raimi-féle Spider-Man rajzot.

komment

Címkék: video nico di mattia

American Horror Story - 1. évad

2012.01.02. 00:05 Gevin

A most már múlt év egyik legjobb újonca Ryan Murphy és Brad Falchuk horrorsorozata. Ezzel az állításommal mondjuk legalább annyian vitatkoznának, mint amennyien osztanák. A Murphy-Falchuk Bt. ahogyan elbírt szabadulni a Kés/Alatt-ban az itt most kötelező jelleggel elevenedett meg. Olyan nyalánkságokkal szórakoztatták a nézőket, mint az őrült perverz tudós, gumiember aki megdugja anyut, nimfomán cselédlány vagy éppen a halálon túlról Frankensteinizált csecsemő. Szóval az aberráció és perverzió duója minden egyes részben tonnaszám előfordul miközben a Harmon család próbálja kényelembe helyezni magát a házban, ahol az elveszett lelkek csak úgy fuldokolnak.

komment

Címkék: sorozatkritika american horror story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása