Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Plakátcunami

2012.11.08. 15:11 Gevin

Csak én érzem úgy, hogy az elmúlt hetek poszterei mérhetetlenül silány kreatív fantáziáról árulkodnak? A tisztelet a kivételnek esete természetesen továbbra is fennáll. A tovább mögött meg lehet tekinteni őket - majd ugyanezzel a sebességgel el is felejteni. Kivéve a Wolverine-ét.

Kezdjünk Peter Jackson Hobbit-jával, amelynek egyik karakterposzterén Gollum mindenkinek bemutat. A többit erre lehet megtekinteni. (Előzetes)

hobbitttkkk-15.jpeg

A Jurassic Park 20 éves évfordulója alkalmából háromdésített verzióban a Universal újra mozikba küldi a filmet - és dől a pénz. Ehhez kapcsolódik ez a poszter, amely megnyitja kapuit.

jurassic 3d.jpg

James Cameron volt feleségének legújabb filmje Osama Bin Laden hajszájának körülményeit igyekszik majd minél hitelesebben (gondolom) bemutatni politikai állásfoglalás nélkül. Bevallom érdekesség és érdektelenség szempontjából nálam fifti-fifti a várási faktor.

zerodark30ster-small.jpg

A World War Z fél perces kis ízelítője egyelőre nem robbantott akkorát, és a könyvet ismerők sem repesnek az örömtől. Ez a plakát pedig, nos...csak úgy van.

pitt-world-war-z-logoposzter.jpeg

Bruce Willis kibaszott kemény. Bruce Willis kibaszott öreg. Bruce Willis élete kibaszott drága. Ez meg egy kibaszott magyar poszter.

poster_diehard5_01_hun.jpg

A Nyomorultak poszterén a legnagyobb meglepetést számomra a bal oldalon látható fickó okozta - mert fingom nem volt, hogy szerepelni fog ebben a feldolgozásban.

les-mi1.jpeg

Minimalista, vad, stílusos és egyszerű. Szinte lehetetlen elhinni, hogy ez egy hivatalos Wolverine poszter.

wolverine-vegre.jpeg

A Sam Raimi kezei alatt készülő Óz, a hatalmas címre hallgató feldolgozás is kapott egy meseszerű, ámde mégsem olyan csodálatos plakátot. A főbb szerepekben James Franco, Michelle Williams, Mila Kunis és Rachel Weisz, Zach Braff lesz látható majd 2013-ban.

ozposter.jpeg

1 komment

Címkék: poster

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr904897163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.11.08. 15:31:25

a die hardos tetszik, hogy olyan egyszerű.

Meg a Rozsis, de tényleg hihetetlen hogy ez a hivatalos...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása