Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

A zombik már a spájzban vannak - Resident Evil 6 előzetes

2012.09.23. 19:35 Dr.Jones

resident_evil_6_promo_4.jpgNem, most nem W. S. Anderson mozis ámokfutásáról lesz szó, hanem a játékról, ami újabban ugyanúgy megosztja a rajongókat, mint a filmsorozat, ezért az utóbbi időben szintén durván elakciósodott Resident Evil széria hatodik része most igen ütős előzetessel támadja be a kétkedőket. A készítők szerint ez az epizód ugyan az előző rész akcióorientált szellemiségét viszi tovább, de itt-ott feleleveníti majd a régi túlélőhorror-attitűdöt is. Hogy ez miben fog kimerülni, az az alábbi trailerből finoman szólva sem derül ki, az viszont annál inkább, hogy kegyetlen nagy zúzások és vérben tocsogó zombihentelések elébe néz az, aki benevez a széria soron következő epizódjára.

Szerencsére az ötödik rész legnagyobb problémája is megoldódni látszik, így most már mozoghatunk lövöldözés közben, mi több, akrobatikus mutatványokat is lenyomhatunk, hogy még látványosabb legyen a zombidara.  A játékban emellett négy kampány is helyet kap, melyek során Leon S. Kennedy, Chris Redfield, Ada Wong és Wesker fia, Jake bőrébe bújva apríthatjuk a folyamatosan mutálódó élőhalottak egyre erősebb és rafináltabb hordáit. A RE6 október másodikán debütál Xbox360-on és PS3-mon, a PC-s változat munkálatai pedig jelenleg is nagy erőkkel zajlanak, így a megjelenés is várat még magára. Hogy mennyit, azt egyelőre nem lehet tudni, de könnyen elképzelhető, hogy csak jövőre kerül a boltok polcaira. 

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes játék resident evil

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr864798102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása