Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Trélersztráda: Texas Chainsaw 3D, Stand Up Guys, Lincoln, Mama

2012.09.14. 14:56 Gevin

A Cabin in the woods óta tudjuk, hogy újat nem lehet már alkotni a témában (pláne, ha megint a láncfűrész kerül elő), de rutinfeladatnak és egyszeri, bazári tinihorrornak a legújabb mészárlás úgy tűnik, hogy megfelel. Vagy inkább úgy fogalmazok, hogy popcorn-al és kis elvárásokkal fogyasztható. A Slipknot-maszkok után nézhetjük a trélert. És újra búg a láncfűrész!

Öreg fiúk, rossz fiúk, gengszterek. Al Pacino és Christopher Walken felidézi a régi szép időket.

Kosztümös dráma az Abraham Lincolnot megszemélyesítő Daniel Day Lewis-al a főszerepben. Már a War Horse-nál sem volt kérdés, de most szinte pecsételhető tény, hogy Steven Spielberg öregkorára totálisan szentimentálissá vált. Az előzetesben amúgy olyan arcok ütik fel fejüket, akikre legkevésbé sem számítottam volna, ám ennek ellenére, ez a "nagy emberek, nagyokat mondanak és bólogatnak" hangulat most valahogy a legkevésbé sem kapott el.

Guillermo Del Toro present: kislányos, expresszív atmoszférával operáló szellemes film, melyben a furcsa, de különleges külsejű Jessica Chastain és Nikolaj Coster-Waldau (Trónok Harca, Fejvadászok) próbálnak rájönni, hogy mi baja ennek a zaklatott és zavaros tekintetű kislánynak, aki a frászt hozza az emberre. Hát persze, hogy valami kísérti.. Andres Muschietti saját rövidfilmjét bővíthette egész estés mozivá.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr584777116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása