Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

2012/13 új sorozatok: NBC

2012.09.02. 07:00 Evana

Oh NBC, áldott legyen a neved, mert Eric Kripke. Igen, bizony, az isten (vagy hát legalábbis a Supernatural fanok istene, amiért 7 évvel ezelőtt elhozta a Winchester testvérek történetét :D) új sorozattal jelentkezik idén. Persze, attól, hogy Kripke, még nem 100%-osan biztos a siker, de azért bizakodhatunk. Egyébként hat újonccal ismerkedhetünk meg ősszel, két drámával (köztük ugye a Kripke által kreált poszt-apokaliptikus sorozat), valamint négy komédiával, amiből kettőnek (Animal Practice és Go On) lement a pilotja augusztusban. Na akkor adjunk a részleteknek:

Animal Practice

Chicago Fire

Go On

Guys With Kids

Revolution

The New Normal 

(szokásosan nyomjunk arra a "fránya" továbbra :P)

ANIMAL PRACTICE

Pilot: augusztus 12.

Premier: szeptember 26.

Animal-Practice-cast1.jpg

Szereplők: Justin Kirk, Joanna García-Swisher, Bobby Lee, Kym Whitley, Betsy Sodaro, Tyler Labine

Készítők: Alessandro Tanaka és Brian Gatewood

Műfaj: egykamerás szitkom

Történet: Sztori egy nagyon különc, de egyben nagyon menő állatorvosról, akinek a módszerei a legkevésbé sem mondhatók hétköznapinak. És hogy kit választana: embert vagy állatot, ő egyértelműen az állatok mellett teszi le a voksát, és ki nem állhatja a gazdikat.

CHICAGO FIRE

Premier: október 10.

redeye-chicago-fire-nbc-news-tv-series-2012050-002.jpeg

Szereplők: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Charlie Barnett, Monica Raymund, Lauren German, Eamonn Walker, David Eigenberg, Merle Dandridge, Teri Reeves

Készítők: Derek Haas és Michael Brandt

Műfaj: dráma

Történet: Szerintem a cím teljesen egyértelművé teszi, hogy egy tűzoltókról szóló sorozatot kapunk, mindezt Chicago-ban. Persze, olykor azért felbukkannak egyéb hivatalos szervek is, mint mentők és rendőrök, de a fókusz a lángok ellen küzdő bátor lovagokon van. (Hát igen, most hogy Jesse Spencer nem lehet többé orvos, úgy döntött tűzoltónak áll. Érdekes, érdekes... :D)

GO ON

Pilot: augusztus 8.

Premier: szeptember 11.

go-on-nbc-tv-show.jpg

Szereplők: Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Tyler James Williams, Brett Gelman, John Cho, Allison Miller

Készítő: Scott Silveri

Műfaj: egykamerás szitkom

Történet: Ryan King nagyképű, és sikeres sportriporter, aki felesége halála után visszatér dolgozni. Vagyis visszatérne, de főnöke először elküldi őt terápiára. King vonakodva, de elmegy, ahol felfedezi, hogy milyen mókás azon versenyezni a terápiás csoportban, hogy kinek nyomorultabb az élete, és mindeközben nagy életigazságokra is rádöbben persze.

GUYS WITH KIDS

Premier: szeptember 26.

Guys-with-Kids-cast-kis.jpg

Szereplők: Anthony Anderson, Zach Cregger, Jesse Bradford, Jamie-Lynn Sigler, Tempestt Bledsoe

Készítők: Charlie Grandy és Jimmy Fallon

Műfaj: többkamerás szitkom

Történet: Három harminc-valahány éves pasi élete gyereknevelésről, akik a gyerekek mellett valahogy megpróbálják szinten tartani társasági életüket, megküzdve közben a hétköznapokkal: munkával, házassággal, nőkkel, válással.

REVOLUTION

Premier: szeptember 17.

Revolution-cast-kis.jpg

Szereplők: Billy Burke, Tracy Spiridakos, Anna Lise Phillips, Graham Rogers, J. D. Pardo, Zak Orth, Maria Howell, David Lyons, Giancarlo Esposito, Tim Guinee, Elizabeth Mitchell, Derek Webster, Daniella Alonso

Készítő: Eric Kripke

Műfaj: dráma, sci-fi, poszt-apokaliptikus

Történet: Az emberiség éli mindennapi életét, mikor egyik napról a másikra eltűnik az elektromosság a Földön, ezzel betéve minden technológiai fejlődésnek, meg egyáltalán bármiféle árammal működő dolognak. Az élet áram nélkül is folytatódik, de 15 évvel a „nagy áramszünet” után különböző események hatására a sorozat középpontjában álló Matheson család felkerekedik, többek közt, hogy előkerítsék az elrabolt családtagjuk, és mindeközben kiderül, hogy több közük volt a 15 évvel ezelőtti nagy eseményhez, mint azt addig gondolták. De vajon mi volt a szerepük abban a történetben, miért történt, ami történt, és lehetséges-e, hogy ennyi idő elteltével valaki, vagy akár ők helyreállítsák az áramellátást a Földön?

THE NEW NORMAL

Premier: szeptember 11.

thenewnormal-big.jpg

Szereplők: Justin Bartha, Andrew Rannells, Georgia King, Bebe Wood, NeNe Leakes, Ellen Barkin, Jayson Blair

Készítők: Ali Adler és Ryan Murphy

Műfaj: egykamerás szitkom

Történet: Bryan és David egy boldog pár az angyalok városában. Karrier szempontból is sikeresek. Persze egyetlen dolog hiányzik az életükből, egy gyermek. Felfogadják béranyának Goldie-t, az egyedülálló anyát, akinek így lehetősége nyílik Los Angeles-ben élni lányával...és nagyanyjával.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat nbc 2012/13

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr654743925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása