Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

2012/13 új sorozatok: CW

2012.09.01. 06:55 Evana

A CW ismét csak a bevált (oké, ez a szó érdekes, ha a tavalyi új sorozatokat nézem a csatornán, és hogy mik éltek túl) módszerhez nyúl, és hozza a természetfelettit. Persze nem csak természetfelettit hoz, de azért lássuk be, ez valamennyire az arculatává vált a csatornának. Nem mintha bánnám, mert bírom a főnököt, Mark Pedowitz-ot (na jó, lehet elfogult vagyok vele szemben, hisz őrült Supernatural fan vagyok, és bizony ő is, szerintem ha rajta múlna, sose lenne vége a sorozatnak), mert azért igenis mer kicsit bevállalósabb lenni, na meg hát nem utolsó sorban egyáltalán nem rejti véka alá véleményét, ami igazán tetszik. (Jólvanna', nem tehetek róla, buzog bennem a supnatos vér, ha Mark-ra gondolok. :D) Őszre három új sorozattal készül a csatorna, ebből... oké, ha úgy nézem nincs is természetfelettis téma egyikben sem, csak amolyan beütés van. Igen, konkrétan most ezzel a félmondattal totál leromboltam az addig írt 9 sort... na jó, inkább nézzük a listát:

Arrow

Beauty and the Beast

Emily Owens, M.D.

(igen, igen, a tovább mögött részletesebben)

ARROW

Premier: október 10.

arrow-tv-series.jpg

Szereplők: Stephen Amell, Colin Donnell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Jamey Sheridan, Susanna Thompson, Paul Blackthorne

Készítők: Greg Berlanti, Marc Guggenheim és Andrew Kreisberg

Műfaj: dráma, akció, kaland

Történet: Egy hajótörés után a milliomos Oliver Queen egy távoli szigeten ragad, és mindenki halottnak hiszi. 5 évvel később megmenekül a szigetről és visszatér régi életébe, de ő maga már közel sem ugyanaz a személy, mint volt. Titokban kitalálja és megalkotja Arrow-t, a törvényen kívüli jótevőt az új személyiségének, aki elszántan szeretné jóvá tenni saját valamint családja korábbi rossz cselekedeteit, és éjszakánként a rossz fiúk nyomában jár, miközben nappal tovább játssza milliomosok csillogó életét.

 

BEAUTY AND THE BEAST

Premier: október 11.

Beauty-and-The-Beast-cast-kis.jpg

Szereplők: Kristin Kreuk, Jay Ryan, Austin Basis, Nicole Gale Anderson, Nina Lisandrello, Max Brown, Brian J. White

Készítők: Sherri Cooper és Jennifer Levin

Műfaj: dráma

Történet: Catherine Chandler sikeres gyilkossági nyomozó, akit egy ügy során megtalálja a múltja. Mikor egy helyszínen talált ujjlenyomatok egy elvileg 2002 óta halott orvoshoz vezetnek, kiderül, hogy a jóságos doki nagyon is életben van. Cat rájön, hogy életük a bujkáló doktorral nagyon is összefügg, mikor az elárulja, hogy ő mentette meg fegyveres támadóktól tinédzserkorában, mikor is anyját megölték. És hogy miért is bujkál dr. Vincent Keller már 10 éve? Egy pofonegyszerű, teljesen „hétköznapi” okból: ha mérges lesz átváltozik egy kontrollálhatatlan szörnnyé. Persze itt még nem áll meg a történet, mert dr. Keller összefog a lánnyal, hogy felderítsék Cat anyjának gyilkosait, segít a nyomozásokban, és mindeközben érzelmileg is összegabalyodnak.

 

EMILY OWENS, M.D.

Premier: október 16.

Emily-Owens-MD-cast.jpg

Szereplők: Mamie Gummer, Justin Hartley, Michael Rady, Kelly McCreary, Aja Naomi King, Necar Zadegan

Készítő: Jennie Snyder Urman

Műfaj: orvosi dráma

Történet: Emily Owens frissen végzett orvostanhallgatóként megkezdi gyakorlatát a Denver Memorial kórházban, és örül, hogy maga mögött hagyhatja végre a középiskolás geek énjét, meg egyáltalán mindent, ami ott történt. De hamar rájön, hogy bizony nem került messzire ettől, mikor rájön, hogy a szerelme az orvosiról, valamint a minden téren csodálatos középiskolai ellensége szintén ugyanott orvosgyakornokok, és bizony a kórházban is ugyanúgy megvannak a „menők, bénák, rosszlányok, jókislányok...” csoportjai, kőkemény klikkeket alkotva. Nos, hogy is volt az a gondolat, hogy sikerült maga mögött tudnia a középsulis élményeket?

komment

Címkék: sorozat cw 2012/13

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr484742071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.01. 07:15:33

szóval te vagy a cég sorozatfelelőse, jól sejtem .:D

Evana 2012.09.01. 10:35:01

@doggfather: Ding, ding, ding! :D Eltaláltad :D

Evana 2012.09.01. 11:44:25

@doggfather: Nos, eddig határozottan helyes észrevételeid voltak, de azért ennyi alapján talán még nem merném azt állítani, hogy zseni vagy, de már súrolod a határát. :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása