Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

ez_a_blog.png 

  18_v3.png

banner_erdekesseg_tombraider.jpg

banner_sorozatkritika_truedetectives02.jpg

banner_sorozatkritika_sexanddrugsandrockandroll.jpg

banner_elmelkedes_sorozatjunkie.jpg

banner_filmkritika_madmaxfuryroad.jpg

Mesék, amiken felnőttünk: Saber Rider and the Star Sheriffs

2012.07.14. 08:00 Dr.Jones

Elég szerencsétlen körülmények között jött létre ez a sorozat, ugyanis miután elkészült, még évekig porosodott a polcon, mire a stúdió rájött, hogy inkább a fiatalabb korosztályt kellene megcélozni vele. Ezért aztán fogták, szétvagdosták, átírták, újrarajzolták, kiegészítették, még a szereplők neveit is megváltoztatták, néhány epizód pedig teljes egészében mehetett a süllyesztőbe.

A számtalan módosítás azonban túl sokat nem vett el az élményből, többnyire csak az erőszakos jelenetektől fosztották meg. Ez így elsőre furcsának tűnhet, hiszen egy mecháról van szó (olyan anime, amiben óriás-robotok csépelik egymást), ráadásul az egész egy western-környezetben játszódik, tehát lövöldözésből sincs hiány.

A távoli jövőben járunk, ahol az emberiség meghódította a világűrt, és szépen lassan kezdi benépesíteni a különféle bolygókat. A békésen gyarapodó kolóniák azonban egy idegen faj sorozatos támadásának vannak kitéve. A kívülállók a semmiből tűnnek elő, és miután kellőképp kifosztották a telepeseket, rögtön el is tűnnek. Természetesen az emberek ezt nem hagyhatják annyiban, így ún. csillagsheriffeket képeznek ki, akik szembeszállnak a gonosz lényekkel.

Ezek a csillagsheriffek lesznek sorozatunk hősei. Saber Rider, a legendás rendfenntartó; Fireball, a tehetséges autóversenyző; Colt, a fejvadász; valamint April, a hadsereg parancsnokának lánya alkotják a csapatot. A véletlen (és egy hotelszoba kulcsa) hozza össze őket, és bár eleinte nem nagyon kedvelik egymást, ha a szükség úgy hozza, ügyesen összedolgozva csapnak szét a kívülállók között.

Az idegenek viszont szívósak, leghatékonyabb fegyvereik az ún. Renegade-ek, a hatalmas pusztításra képes óriásrobotok. Itt jön a képbe a csillagsheriffek legújabb reménysége, a Ramrod, ami nem más, mint egy szükség szerint szintén óriásrobottá alakítható űrhajó. Irányításához négy csillagsheriffre van szükség, hőseink pedig büszkén vállalják ezt a feladatot.

A hightech cuccok és a klasszikus western környezet összeeresztése teszi igazán érdekessé a sorozatot, a vadnyugati tájak, jelmezek, valamint a futurisztikus épületek, járművek egy teljesen egyedi hangulattal ruházzák fel a Saber Ridert, amit a nagyszerű zenék még jobban elmélyítenek. A repülő robotlovak, a villámgyors versenyautók, a mindig pontosan célzó cowboyok, ill. az egymást csapkodó, hatalmas gépkatonák a gyerekek minden igényét kielégítik, de idősebb fejjel is nagyon szórakoztató a Saber Rider. Akciódús, humoros és felettébb hangulatos űr-western.

2 komment

Címkék: western akció anime mesék amiken felnőttünk

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaviagra.blog.hu/api/trackback/id/tr52775304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cszn · http://cszn83.blogspot.com/ 2012.07.17. 15:07:31

Tyühű, ezt nagyon bírtam! Egy csomószor eszembe jutott, de fingom nem volt mi a címe. Kösz az emlékeztetőt. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása